Mě ještě ne už se mi vrtulníčky pomalu rozpadaj ale zadní vrtulka neodešla ani jedna a to jsem si ještě nakoupil náhradní do zásoby
PiccoZ
ber to tak, že jsi měl štěstí, zjistil jsem, že na vrtulnících se objevují různé vrtulky, soudě tedy podle vzhledu, "originální" byly takové nepříliš lesklé, polomatné, obě jsem zničil velmi rychle, teďka mám od známého tu samou, ovšem parádně lesklou a na pohled pocitově bytelnější, jak je odolná jsem ještě moc nezjišťoval protože jsem ji nechtěl zničit před zaformováním
jinak sice tady píšu do fóra Picco Z ale mám trochu něco jiného - Fairy Helicopter, což je mechanikou v podstatě totéž ovšem v kabátku podstatně hezčím, žádné epp
jinak sice tady píšu do fóra Picco Z ale mám trochu něco jiného - Fairy Helicopter, což je mechanikou v podstatě totéž ovšem v kabátku podstatně hezčím, žádné epp
Našiel som tento mod http://img182.imageshack.us/my.php?imag ... leuct5.jpg
na tomto fore http://forum.modelisme.com/viewtopic.php?id=80706 ale neviem či spôsobuje let dopredu alebo čo lebo nerozumiem tej reči na fore. Urobil som aj prehlad a dve dalšie kridielka na ten mod
Tak to niekto vyskušajte lebo ja ešte nemam picooz a napište či to fungovalo a ako to vypada
na tomto fore http://forum.modelisme.com/viewtopic.php?id=80706 ale neviem či spôsobuje let dopredu alebo čo lebo nerozumiem tej reči na fore. Urobil som aj prehlad a dve dalšie kridielka na ten mod
Tak to niekto vyskušajte lebo ja ešte nemam picooz a napište či to fungovalo a ako to vypada
PicooZ-vyvážení
Přátelé,zakoupl jsem vrtulníček PicooZ a mám problém s vyvážením. Po zapnutí a přidání plynu se začne celý otáčet proti směru hodinových ručiček a trimování na vysílačce nijak nezabírá. Ve svislé a nehybné poloze se prostě neudrží. Jde to srovnat jen otočením pravé páky řízení zcela vpravo a to ještě ne zcela. Měl někdo stejný problém? Co s tím-dík za radu.
Může být vadný kus.
Není něco na zadní vrtulce stačí opravdu málo i vlas nebo kousek prachu.
Trimování se nedrží, ale mačká kolikrát zmáčknete tím bude větší účinek pokud se točí proti směru hod. ručiček měl byste mačkat pravej trim (R)
Není něco na zadní vrtulce stačí opravdu málo i vlas nebo kousek prachu.
Trimování se nedrží, ale mačká kolikrát zmáčknete tím bude větší účinek pokud se točí proti směru hod. ručiček měl byste mačkat pravej trim (R)
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
- dj_krata
- Kontaktovat uživatele:
mini vrtulnicek
hezky podvecer pano mini vrtulnicek je fajn je to dobra hracka na donaci poletovani ale da se i venku,jinak pokud by jste meli zajem mohu vam je sehnat za 500Kc za kus...
Zdravim tak podle toho co jsem zde čet a po zhlédnutí pár videí to vypadá hodně dobře chtěl bych si to objednat ale bojim se že to bude jen chvylková záležitost že mě to po týdnu přestane bavit ... co vy na to ? jak dlouhi si s tim hrajete a jak často ? Vydrží létat 10minut v kuse a nabíjí se si 30 minut jsem četl ... jak dlouho vydrží baterie v ovladačí ? Díky 
Re: mini vrtulnicek
dj_krata píše:hezky podvecer pano mini vrtulnicek je fajn je to dobra hracka na donaci poletovani ale da se i venku,jinak pokud by jste meli zajem mohu vam je sehnat za 500Kc za kus...
Čau a odkoho je to nový se zárukou ?
Už mám doma ten picooz. Čo je najlepšie použiť ako záťaž na dopredný let a kolko by to malo mať gramov? Mám tam kliniec zo spodu nalepený páskov. Skúšal som aj to krídlo ale nejak to s ním zle lietalo. A ako nezdá sa mi to moc jednoduché ovládanie ale možno je to tím že v miestnosťiach mám málo priestoru. Zatial som možno 6 krát pristál a takých 60 krát som narazil do rôznych vecí. Sa čudujem že to drží pokope.
A od začiatku neviem či to tak má byť mi to robí takú vec. Ked stúpam dovýšky a má vrtula určité otáčky tak v pohode ale ked ich znižujem na klesanie tak vydáva taký škrípavejší zvuk akoby dobre koliesko nesedelo alebo čo a pritom sa trochu toči helikoptérka je to normálne? Škripe to aj pri roztačani vrtule proste pri určitých nižších otáčkach.
Re: PicooZ-vyvážení
premio píše:Přátelé,zakoupl jsem vrtulníček PicooZ a mám problém s vyvážením. Po zapnutí a přidání plynu se začne celý otáčet proti směru hodinových ručiček a trimování na vysílačce nijak nezabírá. Ve svislé a nehybné poloze se prostě neudrží. Jde to srovnat jen otočením pravé páky řízení zcela vpravo a to ještě ne zcela. Měl někdo stejný problém? Co s tím-dík za radu.
podle navodu se to ma nastavit naklonenim ocasu, take se tim da naladit jestli vrtulnik jde dopredu nebo couva
jinak ten vrtulnik je po nabiti dost divokej, uklidni se asi tak po minute - zezacatku se kolikrat moc vytrimovat ani neda