no návod jsem četl,ale zvolil jsem asi malé nabíjecí napětí,zkoušim to prvně,přidal jsem z 0,2 na celé 3A a už mam nabito,dokonce mi to i ohlásilo....,ale to se bavíme o nimh,a ted bych rád vyzkoušel i lipol mam na ní napsáno 1300mah(20C+),a taky se někde nemohu dočíst kolik ampér snese nejvíc při nabíjení,podle doporučení v nějakém článku píší že je nabíjecí proud obvykle doporučován v rozmezí 0,7-1C,tak jsem našel srovnání kolik je 1C a našel jsem 1C (1A=1000ma),na rychlo nabíječce je také napsáno output:0,8A tak radši nebudu pospíchat a nastavím 0,8A ,shlédl jsem totiž na youtube bezva testovací video kdy nabíjeli lipol napětím 20A a cca po 16min to byl pěknej fičák i když použili ochranej vak....a já dobíjim v paneláku
dotaz na nabíjení
dotaz na nabíjení
prosím o radu,nabíjím baterii nimh2000,7.2V na nové nabíječce equilibrium mini V2,zvolil jsem nabíjení o velikosti0,2A ,jak dlouho by se měla nabíjet?,v nějaké recenzi jsem totiž četl že pokud nabíjím malým proudem,tak nemusí dojít k jevu delta peak a nabíječka nepozná kdy cyklus ukončit,tak zda to mám hlídat či....díky za odpověd
no návod jsem četl,ale zvolil jsem asi malé nabíjecí napětí,zkoušim to prvně,přidal jsem z 0,2 na celé 3A a už mam nabito,dokonce mi to i ohlásilo....,ale to se bavíme o nimh,a ted bych rád vyzkoušel i lipol mam na ní napsáno 1300mah(20C+),a taky se někde nemohu dočíst kolik ampér snese nejvíc při nabíjení,podle doporučení v nějakém článku píší že je nabíjecí proud obvykle doporučován v rozmezí 0,7-1C,tak jsem našel srovnání kolik je 1C a našel jsem 1C (1A=1000ma),na rychlo nabíječce je také napsáno output:0,8A tak radši nebudu pospíchat a nastavím 0,8A ,shlédl jsem totiž na youtube bezva testovací video kdy nabíjeli lipol napětím 20A a cca po 16min to byl pěknej fičák i když použili ochranej vak....a já dobíjim v paneláku
Naposledy upravil(a) fakju007 dne ned 04.03.2012 14:15, celkem upraveno 1 x.
Re: dotaz na nabíjení
Když si přečteš návod, tak zjistíš, že ti sama ukončí nabíjení.
Taky jsem línej číst přiblblé návody, ale někdy není jiná možnost.
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
kovaco píše:Když si přečteš návod, tak zjistíš, že ti sama ukončí nabíjení.![]()
Ukončí jak? na DP? Radek
ICQ 638556901
Ano, na DP
- MarthiR
Na nabíjení 1C za hodinu 1037mAh na 2C 37minut tu samou hodnotu
, mám baterky které mi dovoli nabíjet maximalně 3 C ale nabijím doma na 1 C a na letišti 2C .... Jinak po nabiti přestane nabíjet a ještě tě zavola že je hotovo 
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot