Modelářský stůl :)

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
seltino

Modelářský stůl :)

#1 Příspěvek od seltino »

Tak pánové modeláři, pochlubte se kde modelaříte. Dlouho jsem váhal, jestli se mám s Vámi podělit o svůj pracovní prostor a utvrdit si že jsem největší bordelář na světě, ale na druhou stranu pracovat v tomhle prostředí už chce taky notnou dávku umu :)
Pokusy o úklid zde samozřejmě byly, ale stačí jeden dva dny něco kutit a hned to vypadá tak jak to vypadá.....

Obrázek

Třeba se ovšem pletu a někdo mě trumfnete 8)
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
OuvejAchich

Re: Modelářský stůl :)

#2 Příspěvek od OuvejAchich »

Tak to jsem do nedávna s přehledem vedl. Místnost o třinácti metrech čtverečních jsem měl několik týdnů zaskládanou tak, že už nebyl vidět nábytek a i podlaha jen místy prosvítala. Byl jsem však okolnostmi (manželkou) donucen uklidit a vrhnout se na modelaření dle představ drahé polovičky - model nová kuchyně byl v týdnu úspěšně zalétnut, druhý model nové WC je zhruba uprostřed stavby. Nemálo tomu, z mojí místnosti byla oficiálně udělána jídelna, tak mám po ptákách. Naštěstí jsem po našem SVJ vyloudil další sklepní místnost, jakmile domodelařím doma, přestěhuji se tam.
"Cuiusvis hominis est errare;
nullius nisi insipientis in errore perseverare."
zdekar

#3 Příspěvek od zdekar »

seltino píše:....

Já ti nevím, ale přijde mi to celkem uspořádané :lol:
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
Zwobot
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Zwobot »

To tedy ano. Naproti mému...
Nebudu raději publikovat fotografie protože to by většinu uživatelů postihl Infarkt :D :D
kmubajsek

#5 Příspěvek od kmubajsek »

nejlepsi je jak tam prijdete a je tam uklizeno a pak si tam neco delate a jak odchazite tak uplne neporadek :D
:) Graupner MZ-12, Superzoom 4D, Katana s50, T-rex 450, Pluto,
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od JirkaA »

Takovej malej stoleček s malým nepořádečkem.... Moje stoly vyfotit nejdou, pukl by mi objektiv :mrgreen:
OK2WY
Boro

#7 Příspěvek od Boro »

No,neviem,skutocny modelbordel vyzera inac.Kde su piliny?balzovy prach,smrad z lakov,rozliate farby?S tymto mozes ist na vystavu :D
Futaba T14SG VELOX 2,2 EXTRA EF 60` EPP RCF PA XR61 ARDEA
maroslong
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od maroslong »

A čo tam vlastne robíš? Podľa priestoru by som to videl tak na plastikáče v mierke 1:72, alebo dráhové autíčka. :D
Hunger

#9 Příspěvek od Hunger »

Tak skutečný bordel vypadá takto. Že ne podívejte se na podlahu velkej pong na kterým je svhovano 6 aku vrtaček bohužel vyfoceny nemám. Ty vrtačky si hrajou na svhovanou už pár let člověk ji tam položí a pak hodinu hledá. No aspoň že s sroubovaky není problém. pri hustotě 280 na 3 lidi. To co je na fotce je jen menší kout naší dilno no naší ne sefovy dilno kanceláře :D
Přílohy
IMAG0059.jpg
Naposledy upravil(a) Hunger dne pon 05.03.2012 8:58, celkem upraveno 1 x.
"Šmirgl to jistí!"
seltino

#10 Příspěvek od seltino »

no já mám pracovní prostor rozdělen na 3 prostory, jeden je ten stůl, n něm dělám takvou tu čistou práci, stříhání, obřezávání durofolu a vyfouknutých kabinek, pak stříkání kabinek, tu dělám na schodišti, pilování a řezání kabinek řeším v dílně, tam se ovšem netopí, tak proto teď stříkám uvnitř + kuchyň trouba,kde to všechno peču. A když jsme u té rozstříknuté barvy, tak se mi posledně v bytě povedlo při sundávání plastového krytu spreje šroubovákem propíchnout sprej s černou barvou, nemusím asi říkat jak to dopadlo..... :oops:
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Alesmodelar
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Alesmodelar »

seltino píše:no já mám pracovní prostor rozdělen na 3 prostory, jeden je ten stůl, n něm dělám takvou tu čistou práci, stříhání, obřezávání durofolu a vyfouknutých kabinek, pak stříkání kabinek, tu dělám na schodišti, pilování a řezání kabinek řeším v dílně, tam se ovšem netopí, tak proto teď stříkám uvnitř + kuchyň trouba,kde to všechno peču. A když jsme u té rozstříknuté barvy, tak se mi posledně v bytě povedlo při sundávání plastového krytu spreje šroubovákem propíchnout sprej s černou barvou, nemusím asi říkat jak to dopadlo..... :oops:

si deláš srandu ne? :mrgreen: :mrgreen: přesně takle to mam rozdělený i já :lol:
BUBI

#12 Příspěvek od BUBI »

Hodil som do Galerie svoj pracovný priestor. Komu sa nehnusí, môže mrknúť.
Jano Bubeník
seltino

#13 Příspěvek od seltino »

no asi jsem to vlákno měl pojmenovat jsi větší modelář,nebo bordelář :D
Genagen
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Genagen »

Bez komentare :-)

IMAG0535.jpg
chastra
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od chastra »

Prví foto těsně po nastěhování.
Druhé foto ještě nezabydleno a už sem honem něco musel štelovat. Bordel mě strašně se.. takže to takle už nikdy nebude :wink:
Přílohy
SDC10465.JPG
SDC10456.JPG
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“