Beta 1400 - souhrn a nová diskuze
Re: Beta 1400 - souhrn a nová diskuze
Já, když jsem kupoval Betu, tak jsem o modelaření věděl absolutní nulu. Objednával jsem u Kostky (kostkamodelcentrum.cz). Požádal jsem pana Kostku, aby mi to všechno připravil tak, aby mi to fungovalo. Čili mi přišlo letadlo a akumulátor s již naletovaným Dean-T konektorem.
(to, že jsem to časem všechno zaměnil za XT-60, je jiná věc)
Nabíjet přes servisní konektor je samozřejmě řešení, ale je to vopruz. Pokud budeš lítat víc, pořiď nějakou nabíječku.
(to, že jsem to časem všechno zaměnil za XT-60, je jiná věc)
Nabíjet přes servisní konektor je samozřejmě řešení, ale je to vopruz. Pokud budeš lítat víc, pořiď nějakou nabíječku.
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dneska dostavěl a zalétnul svůj kitový Hobby King Bixler (v našich krajích nazývaný Beta 1400). Hurá, konečně po půl roce mám zase letadlo.
Je to ta naše 1. verze nebo číňani pokročili dál?
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Klubas píše:Je to ta naše 1. verze nebo číňani pokročili dál?
Ano, je to ta první verze. Kvůli tomu jsem to taky odtamtud objednával.
Puvodne jsem taky chtel objednat Bixler ale nakonec jezisek rozhodl pro Betu. Slysel jsem ze Bixler co do kvality na tom tak dobre neni oproti Bete ale to je jedna pani povidala.
Beta 1400, FS-CT6B, HPI HELFIRE 4,6, Nomadio React, Duratrax Vendetta ST
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
mbiron píše:Puvodne jsem taky chtel objednat Bixler ale nakonec jezisek rozhodl pro Betu. Slysel jsem ze Bixler co do kvality na tom tak dobre neni oproti Bete ale to je jedna pani povidala.
Bixler je naprosto přesně totožný s tím, co byla moje Beta. Kromě jiných polepek jsem neobjevil jediný rozdíl a to počítám i drobnou bižuterii, vrtuli atd. Výhodou je, že kit je bez motoru, takže si člověk k tomu může pořídit motor dle vlastního výběru.
BTW, nelítal někdo z vás s Betou včera (tj. v neděli) v Ústí nad Labem nad Všebořicemi (kousek od Střížovic)? Když jsem jel zalítávat, tak jsem tam viděl chlapíka nesoucího Betu.
No ja si to taky myslel ze to tak je, ze je Beta a Bixler jen jinak polepene stejne letadlo. Stejne to vyrabi jeden cinan v nekolika provedenich.
Borek@ No super dalsi severocech.
Borek@ No super dalsi severocech.
jimiman píše:Jej super už jsem to našel ... je to fakt spousta příspěvků ... btw. stačily Ti tedy ty 3 matky velikosti 17 ?? jaký materiál ? Já že bych je šel koupit do obi.
Omlouvám se, ale dostal jsem se sem až teď.
Normálně jsem zeshora do čumáku zapíchl jehlu a na ni postupně nasazoval matky až bylo éro v rovině (podepřeno v těžišti). Vyšly mi z toho ty tři matky 17" - normálně ocelové. Hodil jsem je do čumáku a zalil tavným lepidlem. Ale lepší způsob mi doporučil Klubas na stejné stránce. Ale v rybářských potřebách jsou k sehnání olůvka, některá i dost těžká. Možná by byla lepší.
Momo
Kamarád dnes zalétával Betu3 a nic nedovažoval s baterií 3s 2200mA
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3FwsnlmqUFU[/youtube]
dx6,beastX,A3PRO,guardian2D/3D,FY-30,i86,as3x,R3XS,fox2.3,pulse1.6,hypertaxi,extra300,ryba3d,cracyak
Zdravím, jsem na tomto hezkem foru uplne novy. jezdim uz par let RC auta, ale po dlouhem uvazovani jsem si poridil i Betu
. Nevite o nekom z Prahy 6 okolí Nebušic (letiste Ruzyne), od ktereho bych se neco priucil? Jsem upny zacatecnik. Pred zimou jsem tu obcas zahlednul par modelaru 
Kluci mám prosím dotaz. Jedná se o uchycení křídel BETY verze 3 k trupu. Standardně je to řešeno dřevenými válečky v EPP každého křídla. Skrz ně se prošroubují dva šrouby.
Problém má v tom, že při hrubším přistání na křídlo se mi tyto válečky vždy vyrvou z EPP. Máte někdo lepší řešení ?? Díky moc JIMIMAN
Problém má v tom, že při hrubším přistání na křídlo se mi tyto válečky vždy vyrvou z EPP. Máte někdo lepší řešení ?? Díky moc JIMIMAN
Mas tam strcenou tu uhlikovou tycku?
jojojo mám možná kdyby tam do těch křídel šla mnohem húř lépe by to drželo, ale jak to udělat ?
Mne se to taky vyrvalo pri prvni hvezde, ted tam mam magnety a ty srouby nepouzivam - drzi to dobre. Chvili jsem lital i uplne bez zajisteni, ale obcas se to kus vysunulo tak tam prisly ty magnety.