Otrokovické históóórky
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Otrokovické históóórky
Toš po víkendu mám kurňa další starosti a potřebuju poradit.A zase je v tem tchýňa.Jak sem psal o tech jejich přáních,tož uš sa ji to povedlo aji s tým černochem,tchýňu sem kurňa nepoznával,byla kurňa šťastná jak já po prvním letu bez havárie.Ale ten černoch to prý už má za sebů.Ale toš to tu popisovať nebudu,to sem kurňa nepatří.Ale zase má kurňa další přání-chce si eště skočit,teď už né s černochem,ani s bělochem,jak nekteří předpokládáte ,ale tandemový seskok.Toš potřebuju poradit,kde je to nejlevnější,a jestli to ide zařídit tak,aby sa kurňa ten skokan od babky nějak odvázal,a babka plachtila kurňa sama a bez padáka.I když při její váze a velikým ušiskám by určitě eště našla aji nejaků termiku a doplachtila zase až k nám.Ale co,ať si babka skočí,třeba už je to fakt naposledy.
Moje babča taky skákala:-)Je o necelý rok mladší jak ta rekordmanka:-)Byla z toho vychechtaná jak lečo:-)Takže řeju hodně štěstí...hlavně ať si nebere protézu jinak ji vyplivne:-D
nerušit...bastlím :-)
- vylizplech
madbull píše:Moje babča taky skákala:-)Je o necelý rok mladší jak ta rekordmanka:-)Byla z toho vychechtaná jak lečo:-)Takže řeju hodně štěstí...hlavně ať si nebere protézu jinak ji vyplivne:-D
a nebo spolkne
vylizplech píše:madbull píše:Moje babča taky skákala:-)Je o necelý rok mladší jak ta rekordmanka:-)Byla z toho vychechtaná jak lečo:-)Takže řeju hodně štěstí...hlavně ať si nebere protézu jinak ji vyplivne:-D
a nebo spolkne
No právě,tu protézu při té nespůtané vášni slupnul právě ten černoch.A potem prý vykládal kamarádom,jaká je to kurňa bolest,když sa tlačijů zuby.Oni sa ho ptali,jestli si kurňa pamatuje,když sa tlačijů zuby,a on říkal,že si to pamatuje,že jich večer slupnul a ráno kurňa tlačil
Jardátor píše:Jak kurňa zaskočit sám?To dorazí nevěsta fenka čivava,né kurňa/bohužel/čísi baba.Ale toš taky názor.
Tož kurňa, než nas...tá roba, tož s tou čivavou bude lepčí komédia
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
Toš chlapci,nedá sa nic robit,už vás to kurňa přečetlo dost,důfám,že ste sa aji nekeří zasmáli ,pomalůčku budeme mazat.
- Zwobot
- Kontaktovat uživatele:
Kurňa Jardátore tohle bych nemazal.
Tohle vlákno bude pomník Vychechtaných modelářů
Já bych v tom pokračoval. Furt netrpělivě čekám na další Históóórky.
Tohle vlákno bude pomník Vychechtaných modelářů
Zwobot píše:Kurňa Jardátore tohle bych nemazal.
Tohle vlákno bude pomník Vychechtaných modelářů![]()
Toš dobře kurňa,nechám to tu.Néni čas na psaní,študuju teorii letu,už brzo přendu k praxi.Ale nevydržel sem kurňa tak dlůho nelétat a o víkendu sem kurňa kůpil takovů malů jednorotorovů divoků sviňu.Asi su kurňa větší talent na heliny jak na éroplány.Krásně sa mi kurňa daří s helinů visení.Hned při prvním letu sa vrťas zamotal do jakýchsi kvítek,co nám strašijů v obýváku,pěkně vrtulů nakypřil hlinu kolem teho kvítka a vrtule šly kurňa do kytiček.A toš včil už mu ide opravdu enom to visení-visí za špagát uvázaný v kotelně k lustru.Al e lepší je kurňa viset na vrtuli,jak sedět doma na prdeli.Je tak?
Jardátor píše:Zwobot píše:Kurňa Jardátore tohle bych nemazal.
Tohle vlákno bude pomník Vychechtaných modelářů![]()
..........Asi su kurňa větší talent na heliny jak na éroplány.Krásně sa mi kurňa daří s helinů visení.Hned při prvním letu sa vrťas zamotal do jakýchsi kvítek,co nám strašijů v obýváku,pěkně vrtulů nakypřil hlinu kolem teho kvítka a vrtule šly kurňa do kytiček.A toš včil už mu ide opravdu enom to visení-visí za špagát uvázaný v kotelně k lustru............
Je tak houšť a větší kapky. Bral bych to jako slibný začátek pro komlexní obnovu domácnosti. Když si na konce rotorových listů přidáš malý ocelový nožíky, budeš to domácí vybavení vyhazovat naporcovaný na menší kousky a tolik se nenadřeš. S těma vrtulama si starosti nedělej, nějaký mi tu zbyly, když mi dáš adresu, tak Ti je zadara pošlu. Nebo se přímo stav, máš to sem kósek....
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
Toš kurňa chlapci zlatí,potřebuju poradit,a nechcu kurňa zakládat nové vláknu,ale toš určitě to i tady nandete a zase dobře kurňa poradíte.Na základě vašeho doporučení sem kurňa na teho svojeho divocha minimaga kůpil menší vrtulu,aby nebyl takový divoch,a poradili ste mi vrtulu 7X4E.Toš prodavač poznal,že su kurňa ostřílené pilot a prodal mi vrtule 7x4SF.Toš kurňa chcu vědět,jaké je v tem rozdíl,jestli to može byť,nebo to mám zrovna hodit mojí do mixéra.Toš za odborné rady předem moc děkuju!
Toš včera sa mi kurňa zase stala taková příhoda.Co začínám modelařit,furt sa kurňa u nás doma něco děje.Taky to tak doma máte,nebo taků smolu mám kurňa enom já?Toš sem včera před obědem laboroval s různýma vrtulama na svojem éropláně a přišla zas moja otravovat,že kurňa v kuchyni kape kohůtek.Toš mám já kurňa čas zabývat sa takýma prkotinama,když nemám vyladěné éro,a mám sa učit létat?Furt mi kurňa hučala za zádama jak Niagára,ani sem si nevšiml,že drží jakůsi misku a v ní kvedlá cosi na koláč.Byla kurňa zvědavá,nakukovala pořád za zádama,a jak sem byl nervózní,toš sem kurňa dal plyn na plné kule.To byla rošáda.Ta vrtula kurňa táhne jak cigáni našu ekonomiku,v misce to zavířilo,cukr s můků měla moja na ksichtě,vypadala jak poslední sněhulák letošní zimy,ostatní ingredience ji kurňa skončily v účesu.Ty slova,co z ní kurňa vyletěly sem psat nemožu,ale takové kůřové efekty,jak to ze seba vytřepávala,sem eště neviděl.Ale kurňa šak taková pleťová maska a vajcový zábal ve vlasoch nemože nikemu kurňa uškodit.Ala jak dycky sem na to doplatil já,nebyl ani oběd,ani koláč.Toš to je pro ostatní takové ponaučení:Když ti za zádama stojí baba,nedávaj vrtule na minimaga.
- Zwobot
- Kontaktovat uživatele:
Když ti za zádama stojí baba a něco lepíš Prstolepem s aktivátorem...
To je zlá kombinace
Doplatil jsem na to přilepenou levou rukou ke stolu.
To pak byly ve škole kecy, cože jsem to zase dělal
Takové věci jako modrý obličej od Humbrolky se ještě daj vokecat.
To je zlá kombinace
Doplatil jsem na to přilepenou levou rukou ke stolu.
To pak byly ve škole kecy, cože jsem to zase dělal
Takové věci jako modrý obličej od Humbrolky se ještě daj vokecat.
Toš kurňa pořád sem dumal,co znamená to FPV létání,chtěl sem sa mrknůt sem,ať neumřu ůplně blbý,ale toš už sa kurňa dívat nemosím protože mi to včera děcka vysvětlily,že jim to moja vykládá,když donesu peníze.Toš jim to podala tak,že FPV znamená Fotřík Přinesl Výplatu,budeme létat po obchodech.Toš už su v té letecké terminologii zase o kus chytřejší.
Toš mám teď kurňa dotaz ke zkušeným pilotkom-može naštvaná baba přerušit kurňa signál od vysílače k přijímači?Včera sem dostal odvahu a šel si za barák kurňa trochu polítat.Jakýmsi šťastným řízením osudu sa éro v různých nedefinovatelných výkrutech dostalo do veliké výšky,když najednů vystartovala z baráku moja.Naštvaná byla jak národ na politiky a stůpla si přímo přede mně, a začala ječet jak hasičská siréna,že sem omylem zase nechal syrová vajca v mikrovlnce,děcka ju zaply a máme před velikonacama vymalované.Toš včil mosím vyřešit,jestli ten signál přerušila moja,jak stála přede mnů,nebo sem přestal pilotovat,protože éro sa zřítilo a zase máme jamu na další stromek!To mosím vyřešit první,to je důležitější,potem mosím kurňa sehnat malířa!