zdar chalani, jazdim trophy truggy na 2x paralerne 4S. mam origo regler Flux Rage ale original morot Scream som dal prec a kupil Flux Tork 2650kv
No pri dnesnom bashingu sa mi normalne ODTAVIL Z KÁBLU KONEKTOR G6.0mm gold a konektor zostal v regulatore. (je original letovaný)
Otázka znie preco sa toto stalo?
Odpájení konektoru za provozu
- iloweriding
- Kontaktovat uživatele:
Odpájení konektoru za provozu
http://iloweriding.rajce.idnes.cz/
Re: V cem je chyba?
může toho být víc, já typuji-špatně připájený konektor ve smyslu přechového odporu plus velký proud no a teplota vzrostla v tomto bodě na teplotu při které se taví pájka
- iloweriding
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odpájení konektoru za provozu
samozřejmě,že není
já do aut skoro vůbec nevidím, ale může být,že ten motor má moc kv, nebo se také mohlo něco zablokovat a tím hodně vzrostl odebíraný proud
já do aut skoro vůbec nevidím, ale může být,že ten motor má moc kv, nebo se také mohlo něco zablokovat a tím hodně vzrostl odebíraný proud
mne to neprekvapuje .... cinani pajej jak prasat (nekdy) a, mne uz se to stalo s nekolika lipolkama a to sem to sundal rukou ... takze tam kde mi to zalezi si pajim konektory sam a poradne ...
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele:
mě se jednou povedlo odpájet kabely na motoru
Originál plechovka v LRP Shark + lipolka
pak jsem nasadil chladič a bylo to v pohodě. Jinak já všechny konektory stříhám a dávám TRX, přeci jen mám jistotu že to bude držet líp než od číňana 
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
stát se to může, mezi regulatorem a motorem je lepší žádné konektory nemít..
VBC Racing, Sanwa, Team Orion