Ale jinak mne stršně překvapila "odolnost" vůči větru. Až skoro k nevíře.
Bezpádlo GT5
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bezpádlo GT5
Jak jsem prve napsal. zatím to budu ještě zkoušet. D-sense jem ani jednou neměl na nule. Je tedy možné (a byl bych velmi rád) kdyby až to vyzkouším, bylo uplně po problémech. Až to vyzkouším, tak napíšu víc.
To SWALKO: nemas informaci kdy ma vyjit ten bazkek na pripojeni k PC docela by se me hodilo ulozeni nastaveni. Nebo kdyby aspon pridaly podporu bank do gt5, procital sjem si manual ac3-x a ta ma banky (pochopil jsem ze je to ulozneni nastaveni).
BTW: to sme tri kdo ma CR/SK gt5?
Logo 600 + spirit
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Vím ještě o dvou. Jeden tohle vlákono zakládal ( pak kolaboroval
)
A ten druhý pán má ještě před sebou pár úprav mechaniky. Ovšem ten jsem ještě nenapsal.
Mělo by být co vím já, dohromady CZ/SK 5 kousků
A ten druhý pán má ještě před sebou pár úprav mechaniky. Ovšem ten jsem ještě nenapsal.
error414 píše:To SWALKO: nemas informaci kdy ma vyjit ten bazkek na pripojeni k PC docela by se me hodilo ulozeni nastaveni. Nebo kdyby aspon pridaly podporu bank do gt5, procital sjem si manual ac3-x a ta ma banky (pochopil jsem ze je to ulozneni nastaveni).
Kedy vyjde interface netusim, reakcie na letove vlastnosti G-T5 su pozitivne, takze sa TT moc nebude ponahlat. Banky by som bral aj ja, na rychlostne lietanie je vhodnejsie ine nastavenie nez na akrobaciu, skusim zistit ci ich neplanuju. Na SK viem iba o mojich dvoch G-T5, vyzera to ale ze v zahranici zacina byt celkom oblubene.
rcblog.houseofcode.eu
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
OPR píše:Vím ještě o dvou. Jeden tohle vlákono zakládal ( pak kolaboroval![]()
![]()
)
Úprava ........ konečné číslo ..... 6 majitelů bezpádlo jednotky GT5.
OPR píše:Vím ještě o dvou. Jeden tohle vlákono zakládal ( pak kolaboroval![]()
![]()
)
prosím já jsem nekolaboroval, jen zatim lítám s tim co jsem měl nastavený rychlejc
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
To byl samozřejmě jen menší žertík. 
Tak jsem to dneska trochu zazdil, asi statita kopla do kridelek bum.skody zadne jen tahlo gripu. Mel uz nekdo problem u gt5 se statikou?
Logo 600 + spirit
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Ne, řemínek teprve se chystám nandat. Je pořád na něj tak nějak zima.
PS: nelétáte někde na nějkejch špatnejch erotogeních zonách? Penax taky nějak dost podivně zbuchnul na chybu FBL.
PS: nelétáte někde na nějkejch špatnejch erotogeních zonách? Penax taky nějak dost podivně zbuchnul na chybu FBL.
tak dneska zailtnuto a zda se ze uzemeni pomohlo, moje ocekavani to splnilo, lita to dobre. Uz do toho pro jistotu nebudu hrabat 
Logo 600 + spirit
error414 píše:tak dneska zailtnuto a zda se ze uzemeni pomohlo, moje ocekavani to splnilo, lita to dobre. Uz do toho pro jistotu nebudu hrabat
Video co nahral Ewry lietas s G-T5?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=brKrZ3YO4oE&feature=g-u-u&context=G2ce23c5FUAAAAAAAAAA[/youtube]
rcblog.houseofcode.eu
jj je tam gt5
EDIT: jeste bych dodal ze v Jicine GT5 tahla vyrazne na pravou stranu a bezpadlo docela plavalo.
Duvod: po predchozim padu sem si nevsiml docela hodne krive osky vrtulky. GT5 si s vibracema co sly od te vrtulky poradilo hodne dobre.
EDIT: jeste bych dodal ze v Jicine GT5 tahla vyrazne na pravou stranu a bezpadlo docela plavalo.
Duvod: po predchozim padu sem si nevsiml docela hodne krive osky vrtulky. GT5 si s vibracema co sly od te vrtulky poradilo hodne dobre.
Logo 600 + spirit
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
I když to lítá s tou ohlou osičkou, vrtulka vypadá docela použitelná ne?
OPR píše:I když to lítá s tou ohlou osičkou, vrtulka vypadá docela použitelná ne?
jj v vrtuka byla v pohode, jen cyklika trochu plaval, ale v pohode. V Jicine sem si zalital a doma opravil.
Logo 600 + spirit