PiccoZ

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
kroxigor

#136 Příspěvek od kroxigor »

MaxPayne píše:Zdravim tak podle toho co jsem zde čet a po zhlédnutí pár videí to vypadá hodně dobře chtěl bych si to objednat ale bojim se že to bude jen chvylková záležitost že mě to po týdnu přestane bavit ... co vy na to ? jak dlouhi si s tim hrajete a jak často ? Vydrží létat 10minut v kuse a nabíjí se si 30 minut jsem četl ... jak dlouho vydrží baterie v ovladačí ? Díky :-)

Já už mám první Pikaču víc jak dva měsíce a když je ošklivo a nedá se lítat a nebo se potřebuju odreagovat tak si s ním lítám po pokoji. Na vyblbnutí skvělá věc. Přikoupil jsem další dva aby se dalo lítat ve skupině a to je pak mazec sundavat se :lol:
Vydrží to tak max těch 10min nabíjení cca 20 min podle kapacity baterek většinou ho nevylítávám úplně do chcípnutí
V ovladači mi 6ks AA obyč alka vydržej tak měsíc na akumulátory jsem to zatím nezkoušel
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
MaxPayne

#137 Příspěvek od MaxPayne »

Díky :-)) no uvidim ale chtěl bych to :D
arda1
Kontaktovat uživatele:

#138 Příspěvek od arda1 »

To MaxPayne- prosímtě vyplň si pravdivě bydliště a ostatní věci a nebo to nech prázdný,ale nepiš tam hovadiny-díky ARDA1
ICQ 638556901
MaxPayne

#139 Příspěvek od MaxPayne »

Proč ? Je to každýho věc co si tam napíše ;) Měj se
Azuritko

#140 Příspěvek od Azuritko »

Tak som nakoniec po rôznych pokusoch dal na spodok helikoptérky guličku z cínu na spajkovanie a teraz lieta perfektne. V dome mám miestnosti kde nie je moc miesta a s tím závažím nejde dopredu velmi rýchlo tak sa dá vcelku dobre ovládať a vyhýbať prekážkam fakt haluz.
Azuritko

#141 Příspěvek od Azuritko »

Tak ešte raz. Ked je picooz čerstvo nabitá tak pri pridaní určitých menších otáčok ktoré by udržali helikoptérku v rovine vo vzduchu sa celá rozvybruje a taký škrípavejší zvuk vydáva a zatáča do jednej strany takže asi prvú minútu musím pridať otáčky až tak aby pomali stúpala a ked trochu uberiem tak sa nedá kontrolovať lebo zase škripot a točenie do strany a klesne prudšie. po minute to už je obstojné. Máte s tým nejaké skúsenosti a dá sa to nejak riešiť? Mna len napadá že či by sa nedal hlavný rotor fixovať v jednej výške lebo sa pri zvýšených otáčkach mierne povytiahne a potom to nerobí blbosti. Tak ak to je tým ako by sa dal fixovať? A ako sa má udržiavať li-poly batéria aby vydržala čo najdlhšie. Zakaždým ju vybiť úplne že sa až helikoptérka vypne alebo ked vidím že už slabne tak vtedy dobiť?
pp
Kontaktovat uživatele:

#142 Příspěvek od pp »

arda1 píše:To MaxPayne- prosímtě vyplň si pravdivě bydliště a ostatní věci a nebo to nech prázdný,ale nepiš tam hovadiny-díky ARDA1

MaxPayne píše:Proč ? Je to každýho věc co si tam napíše ;) Měj se

OK. A co kdyby ti lidi neodpovidali na tve dotazy a proste te ignorovali?
(Taky je to kazdeho vec)...
MaxPayne

#143 Příspěvek od MaxPayne »

Slušně jsem se zeptal slušně mi odpověděli OK? ;)
woro
Kontaktovat uživatele:

#144 Příspěvek od woro »

Jo, jenže dost lidí tady nemá zrovna v lásce machýrky co si píšou do profilu kraviny, zvlášť když je tady zvykem psát si tam plac, kde lítáme. A když 5. příspěvek je ne zrovna slušná reakce na poměrně slušnou výzvu k dodržování zdejších zvyklostí, to zrovna moc nevylepšuje pověst...
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
MaxPayne

#145 Příspěvek od MaxPayne »

:(
georg
Kontaktovat uživatele:

#146 Příspěvek od georg »

Mě příde docela dobré tady na foru mít vyplněné údaje, proč ti to tak vadí?? Když je tady nováček, kterej potřebuje poradit, tak se ho třeba někdo ujme a pomůže mu.
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
woro
Kontaktovat uživatele:

#147 Příspěvek od woro »

georg píše:Mě příde docela dobré tady na foru mít vyplněné údaje, proč ti to tak vadí?? Když je tady nováček, kterej potřebuje poradit, tak se ho třeba někdo ujme a pomůže mu.
Třeba se stydí :D Nebo počítá s tím, že je to takový borec, že nebude nikdy potřebovat pomoc a přihlásil se sem s bohulibým úmyslem nezištně radit nám méně zkušeným :wink:
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
MaxPayne

#148 Příspěvek od MaxPayne »

:D:D ale no tak kluci :D tak sem myslel ze se zasmejete tak to smazu kdyz vam to tak vadi ale ted jsi du spapat melouna :D
Azuritko

#149 Příspěvek od Azuritko »

Bavíte sa tu o blbostiach nepodstatných. Radšej skúste poradiť ako udržať dlhú životnosť batérie li-poly v helikoptérke. A aké kto poznáte mody na dopredný let bez záťaže aj s popisom?
Azuritko

#150 Příspěvek od Azuritko »

to že mi teraz naposledy po nabití letela helikoptérka iba zo dve minuty znamená že sú už slabé baterky v dialkovom ovládači? A môžem kombinovať baterky do toho dialkového ni mh nabíjatelné 1700-vky s 2300-vkami?
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“