prtka píše:S timerem mám stejné problémy. Člověk by neřekl jak dlouho se potom dá lítat . Jinak jsem s ní spokojen.
Před vypnutím vysílače je nutné timer vynulovat, pak se to nepřepíná. Na to jsem si už zvykl. Jen bych ještě potřeboval, aby mě něco praštilo, když vzlítnu a ten timer nespustím...
prtka píše:S timerem mám stejné problémy. Člověk by neřekl jak dlouho se potom dá lítat . Jinak jsem s ní spokojen.
Před vypnutím vysílače je nutné timer vynulovat, pak se to nepřepíná. Na to jsem si už zvykl. Jen bych ještě potřeboval, aby mě něco praštilo, když vzlítnu a ten timer nespustím...
Tak, tak, dosť ma to otravovalo, ale teraz už nám DX7s a jej software je prepracovanejší a bez chýb. S DX6i som nebol moc spokojný ale DX7s alebo DX8 je dobrá voľba.
Dodělával jsem si na DX6i podsvětlení a automatický timer na plyn. Zapoměl jsem uvnitř kus pléšku. Při lítání v pohodě. Po přistání vypnu napájení regulátoru a jak jsem se předklonil tak vysílačka začla blikat, pípat a smrdět. Pléšek se přesunul k vypínači a zkratoval akumulátory. Nic se nestalo, "ku.vítko" jsem vydělal. Všechna nastavení modelů byla tak přenastavená, že jsem jeden po druhým radši úplně smazal.
DX6i Minimag, Windrider FOX, CAP 232 EPP MS Composit, Mono2, Extra 300 EPP
No, měl jsem tam 4,8V na vysílači. Což odpovídá 1.2V na článek. V ten den jsem ale nepozoroval , že by se vysílač choval nějak divně. Dále bylo +4*C, takže taky v normě.
Takže lidi, dnes naprosto stejný problém. Včera verer jsem doma lítal s BLADE MCPX. Bohužel jsem zapoměl vypnout vysílačku a vesele jsem si dovolil večer usnout. V noci mě probudilo pípání vybité vysílačky. Tak jsem ji vypnul, a dal baterky nabíjet. Ráno jsem je nabité strčil z5 vysílačky. Odpoledne v práci jsem si chtěl vyzkoušet Protose 500. Po spárování a najetí přijímače i satelitu se cyklika chovala divně. Takže jsem zjistil,že o5 se mi překopírovalo nastavení. Tentokrát se mi změnilo nastavení tak, že jsem měl parametry vrtulníku Blade MCPx nakopírováno do modelu Protos 500. Takže bych se přiklonil k tomu, že je to možné ve chvíli, kdy poklesne napájecí napětí pod určitou hranici. Na závěr : kontrolujte stav baterií a nepodceňujte nabití.