Môže byť i 6ch, ak to inak nejde. V tom prípade poraďte akú? Musí sa dať použiť i v lietadle tj., že k nej pripojím bez problémov 6 serv. Kúpim z druhej ruky.
Je mi jasné, že v tejto veľkosti sa o maketovom lietaní hovoriť nedá. Proste dostane nový kabát nech sa troška priblíži vzhľadom. V žiadnom prípade nehovorím o súťažnom lietaní. Proste pre seba, max nejaký okoloidúci

.
V prípade že taká je, ale len 6ch, otázka:
Je možné vymeniť hlavu s riadeným kolektívom za hlavu len s klonením a klopením. Stále mám pocit, že 6ch bude na mňa príliš.
Nechcem zadný rotor poháňaný ďalším motorom. Myslím, že je lepšie odstraňovať mech. závadu ako elektrickú.
Môže byť i z druhej ruky. Bude určite kvalitnejšia čo sa týka prevedenia za prijateľnú cenu. Príklad: na akrobaciu už nieje pre väčšie vôle, ale na polietanie stačí.
Je mi jasné, že ak to škrtne o zem nebude to pekné. Ide mi skôr o to, aby sa tomu nevybehali kĺby, ložiská a podobne po 20 min. fungovania.
PS: neplánujem akrobaciu ani v budúcnosti. na moje nervy je príliš veľa aby som s niečim čo stojí niekoľko tisíc takto hazardoval.
U lietadiel je to iné, za babku spravím lietadlo, ak s tým prasknem opravím za nič a fungujem ďalej. Beriem to s humorom bo rád opravujem

. Nekupujem stavebnice ja modelárčim.
U heli som si uvedomil, že je škoda zabiť toľko času za sústruhom a naháňať niekoho aby mi dačo ofrézoval.