PiccoZ

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
woro
Kontaktovat uživatele:

#151 Příspěvek od woro »

Azuritko píše:môžem kombinovať baterky do toho dialkového ni mh nabíjatelné 1700-vky s 2300-vkami?
Ne, to není dobrý nápad. Pokud bys je tam dávcal stejně nabité, v okamžiku vybití těch 1700vek by ty 2300vky měly ještě 600mAh. A tak by pořád dodávaly proud. Ty 1700vky by ale musely jít do mínusu. To neudělají, ale zničí se. Navíc by baterie měly snahu si energii předávat a vzájemně se vyrovnávet, což by vedlo časem také k jejich zničení. Rozhodně to nedělej.
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#152 Příspěvek od arda1 »

To MaxPayne- to furt ještě žvejkáš ten meloun? :roll: :roll: :roll:
ICQ 638556901
stdiablo

baterka

#153 Příspěvek od stdiablo »

Ahoj, jsem cerstvym majitelem picooZ, ale mam problem s baterkama. Leta mi to tak 2 minutky a pak uz se to jen plouzi pri zemi. Nevite nekdo, v cem by mohl byt problem? Diky
Vosy
Kontaktovat uživatele:

#154 Příspěvek od Vosy »

Ahoj,
smůla na kus, je to holt jen Čína. Vezmi účet a běž to vyreklamovat.
Já takhle bez problémů vyreklamoval u nového PicooZ, že hlavní ozubené kolo drhlo o ten průhledný plastový kryt.
Sea Bee, 2T 8,5 ccm
Mustang P51B (LM), Dualsky 2826/12
Accipiter Badius - Night Flyer, osvětlení
Azuritko

#155 Příspěvek od Azuritko »

Ludia čo vlastníte picooz - ako sa Vám správa pri klesaní? Mne sa pri klesaní čiže pri menších otáčkach rotora celá helikoptérka rozvibruje a zatáča do jednej strany až kým nepridám otáčky. A pri tom aj viac hučí. Je to dáka chyba? Ak hej ako by sa dala riešiť?
kroxigor

#156 Příspěvek od kroxigor »

Ty vibrace jsou normální při nízkých otáčkách. Dá se to řešit "ložiskem" v místě kde vychází hřídel nahoře z trupu. Buď korálkem který pasuje do té díry, nebo kouskem plastu s dírkou který se nalepí na vrchní část trupu a protáhne se jím hřídel.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Rotvík

#157 Příspěvek od Rotvík »

Ahoj kamarádi (snad ano) modeláři.
Jsem zde nový a mám dotaz.Přiznávám že i já patřím mezi osly kteří si nechali poradit že zapíchnout špendlík do čumáku je to nejlepší řešení.Co po čase následovalo je tudíž nasnadě.Takže můj dotaz je jasný,nevíte prosím někdo kde se dá sehnat nová ,,lipolka".Zatím jediná firma na kterou jsem narazil je na Slovensku:http://elektromodely.com/modely/shop.php?currency=SKK&cPath=135&sort=1a&page=1.
Nevíte někdo o nějaké v čechách? Reklamace nepřipadá v úvahu.
Jinak vyměnit ji by nebyl problém,už jsem to měl rozhozené.
Nebo kdyby někdo věděl o ,,mixéru " který ,,umřel " na něco jiného.
Za případné info.děkuju.
Azuritko

#158 Příspěvek od Azuritko »

Aké farby je najlepšie použiť na picooz? Lebo neviem čo by bolo na polystiren najvhodnejšie aby to nezničilo polystiren a dobre držalo a nezošúchalo sa rýchlo?
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#159 Příspěvek od Marek71 »

Rotvík
To je rovnaká cena ako napr. tu: www.tableracer.de

Ale poštovné je do EU 13,50 :-( Inak, objednával som od nich niečo na Gyrotor a prišlo to okamžite, poštovné po Nemecku je 5,50 euro.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Rotvík

#160 Příspěvek od Rotvík »

4 Azuritko :Rewell,Humbrol,Agama,Model Master atd. barvičky na plastikáče,neleptají a obstojně drží.

4 Marek71:díky za odpověd,cena lipolky+poštovné by dělalo kolem 500.-
Objevil jsem firmu na Netu která je schopná dodat samotný vrtulníček bez vysílačky v ceně něco přes 500.- (teď nevím kolik přesně ) takže jasná volba a ten náš bude na díly.

Nejspíš rozšířím flotilu a udělám nějaké ,,mixéry" z Namu,matroš by byl už jen čas.
WGeorge

#161 Příspěvek od WGeorge »

Zdravim
Dnes jsem si PicooZa poridil a je to supr vec, jen me trosicku stve, ze se tak dlouho nabiji a navic nabijeni baterie z baterie je mi nejak proti srti, proto se chci zeptat zda jste uz nekdo delal nabijeni prez AC adapter? Dik
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#162 Příspěvek od Marek71 »

Rotvík píše:Objevil jsem firmu na Netu která je schopná dodat samotný vrtulníček bez vysílačky v ceně něco přes 500.- (teď nevím kolik přesně ) takže jasná volba a ten náš bude na díly.

Nemáš odkaz ? To by zaujímalo aj mňa, ovšem jednalo by sa mi o Gyrotor. Vďaka.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Rotvík

#163 Příspěvek od Rotvík »

4Marek71:dnes jsem ho objednal ,WWW AHRACKY.CZ .Komplet sada 899.- ,samotný ,,mixér " 599.-
Před časem jsem narazil na firmu která měla sadu za 720.- a model který se hodně podobal LOH-6ce za 740.- (i s vysílačkou) jelikož jsem ale debil tak jsem si stánku neuložil a právě teď trávím už třetí hodinu pátráním po Netu,zkoumáním historie PC a pokusy klepáním různých kombinací do vyhledávače.................... :roll:
Rotvík

#164 Příspěvek od Rotvík »

Tak to mám.http://www.digimodely.cz/
Picco (nebo snad kopie ?) 720.- a vrtulníček jinde označovaný jako Mini Lama za 740.-
Jenže ani to není ta firma co měla ,,Louče ".. :cry:
Rotvík

#165 Příspěvek od Rotvík »

Sorry až teď jsem si v tom zápalu všimnul že sháníš Gyrotor,tak ten nevedou,ale během toho hledání jsem na něj narazil,kde už ti neřeknu,zítra (pokud bude čas) budu pokračovat,pokud na něj opět narazím dám vědět.
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“