jardah62 píše:A s UŠkou jí mám pomoct já. Bude-li zájem, rád pomůžu. Jen tak uvažuju, jestli především cvičnou na naučení zad a až potom akrobatickou, nebo cvičnou až v druhé řadě. Uvidím, jak se k tomu sama postaví.
rozhodla sa postavit ozembucha pre ucenie na chrbate (GeeBee cez zimu nestihla) a druha vec sa rozhodla ist do elektriky... otloukanek od Jardu bude dobry a ked bude istota tak sa to len vymeni za Trenera...
Tedy já jsem populární. Kam se na mě hrabou nějaké rádoby celebrity. Trenéra mám stále, jen ho chci nechat živého do svěťáku. Jsem totální likvidátor modelů, takže to chce něco nesmrtelného a pak jen lítat, lítat, lítat. Strašně mi to chybí. Kam se na to hrabou nějaké postelové radovánky...ty jsou pro děcka
no ze pochybujes :- ))) ... to eppcko je optimalne, len to chce to vecsie Tcko, TomasC s takym bol majster vsehoUSmira ... pozri obrazok, videla si to nazivo ... tak nevahaj, letelo ti to v hradci fasa
Mě na tom mém guličkoletu vybruje ten čumák, ale zkusím to ještě nějak vychytat. Jen doufám, že mi do svěťáku nic nevleze...i kdyby měl ten můj bláznivej byt vyhořet, tak jedu.
to vyztuzenie musi sit az za kridlo, ale najprv by som zistil dovod toho vibrovania, ci nie je nevyvazena vrtula alebo staci aj ked je kriva, totom vibruje aj ked je staticky vyvazena
... yo a vidim ze to male Tcko tam prezilo az doteraz :- )))