prtka píše:Zuby , pobalím a jedu !
Helimaniacs Team Brno III
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Re: Helimaniacs Team Brno III
No, jednou to přijít muselo. Neměl jsem s helinou ránu snad rok, ale dneska o to výživnější, nechal jsem si Protose zafouknout nad hlavu v momentě, kdy byl na vrcholu lopasu hlavou dolů. Ztráta orientace, kousek nad zemí jsem se ještě stihl vyhnout autům a jebnout s tím vedle do oranice. Rám, trubka, zadek, listí, hřídele, převody v jednom servu cykliky, kabinka. K tomu poznatek, že po roce bez rány se vytrácí reflex hrábnutí na autorotaci.. Inu co už, odprosím čtyřistapadesátku než přijdou díly 
OK2WY
Jirko .... nejaky dily mam doma. Staci kdyz napises sz 
JirkaA píše:No, jednou to přijít muselo. Neměl jsem s helinou ránu snad rok, ale dneska o to výživnější, nechal jsem si Protose zafouknout nad hlavu v momentě, kdy byl na vrcholu lopasu hlavou dolů. Ztráta orientace, kousek nad zemí jsem se ještě stihl vyhnout autům a jebnout s tím vedle do oranice. Rám, trubka, zadek, listí, hřídele, převody v jednom servu cykliky, kabinka. K tomu poznatek, že po roce bez rány se vytrácí reflex hrábnutí na autorotaci.. Inu co už, odprosím čtyřistapadesátku než přijdou díly
Včera určitě byly nějaké skvrny na slunci bo si Logo lehlo na bok aniž se vzneslo
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
Ještě, že jsem byl ve šroubárně
Vlastně jsem byl v ne okolo 15té na DP, ale jen na 5 sec
Zítra jdu na DP kdykoliv během dne - půjdete někdo ?
Vlastně jsem byl v ne okolo 15té na DP, ale jen na 5 sec
Zítra jdu na DP kdykoliv během dne - půjdete někdo ?
Vcera byl asi vazne divny tlak. Ale muzeme se utesovat tim, ze vyrobci budou dily vyrabet s nasi podporou jeste dloooooooooo-----oooouhou dobu a nebudou mit hlad. Ja si jdu dat ten suchy rohlik k snidani a jestli se stesti usmeje, mozna i horke kafe 
Tom
Jo blbej vikend...
Radsi jsem objednal dily do zasoby, hlavne ty min dostupny kdyz jsem si uvedomil, kolik lidi muselo po celym svete tento prvni teply vikend spadnout
Radsi jsem objednal dily do zasoby, hlavne ty min dostupny kdyz jsem si uvedomil, kolik lidi muselo po celym svete tento prvni teply vikend spadnout
To Baui: rohlík a kávu zruš, stačí voda, tělo má netušené rezervy 
paveld píše:To Baui: rohlík a kávu zruš, stačí voda, tělo má netušené rezervy
Rohlík ruším. Ale informační technologie bez kafe nejdou, to patří k profesi
Tom
baui píše: Ale informační technologie bez kafe nejdou, to patří k profesi
Potvrzuji
Po O DP 
DP až pá, so, ne.
Já teď stihnu akorát tak zaplachtit s mojí novou hračkou za barákem před setměním, ale i těch 20 minut potěší.
Já teď stihnu akorát tak zaplachtit s mojí novou hračkou za barákem před setměním, ale i těch 20 minut potěší.
Digis píše:DP až pá, so, ne.
Co máš plachtivého ?
paveld píše:Digis píše:DP až pá, so, ne.
Co máš plachtivého ?
Větroně Betu 1400, ale včera jsem neodolal a koupil Gamu 2100. Říkal jsem si, když mám malý a velký vrtulník tak musím mít malý a velký letadlo
Plošníky také mají něco do sebe ......
Dnes 9 kousků mezi 13-15:30. Vítr tak akorát pro mne
Dnes 9 kousků mezi 13-15:30. Vítr tak akorát pro mne