kolik utratíte?

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.

kolik utratíte ?

0-5000kč ročně
14
14%
5000-10000kč ročně
24
25%
více jak 10000kč ročně
59
61%

Celkem hlasů: 97

Zpráva
Autor
LETEC_AMATER

kolik utratíte?

#1 Příspěvek od LETEC_AMATER »

zajímalo by mě kolik tak modelář ročně za svůj koníček utratí , abych si nepřipadal jak blazen co peněz za to dám
Patas_
Kontaktovat uživatele:

Re: kolik utratíte?

#2 Příspěvek od Patas_ »

LETEC_AMATER píše:zajímalo by mě kolik tak modelář ročně za svůj koníček utratí , abych si nepřipadal jak blazen co peněz za to dám

nechybí ti tam nula u každé té cifry?
LETEC_AMATER

#3 Příspěvek od LETEC_AMATER »

mas tam treti kolonku :lol:
MakoBear
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od MakoBear »

doufam z se nikdo doma nediva :-) protoze letadlo stoji 300 a jinak vse za desetikoruny
Lordareon
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Lordareon »

MakoBear píše:doufam z se nikdo doma nediva :-) protoze letadlo stoji 300 a jinak vse za desetikoruny

To si robis srandu? :lol: mne by take neuverili ani zasvet :D moji rodicia vedia, kolko to stoji a oco ma v tom podporuje :) ale mama neveriacky kyve hlavou a vravi, ze naco mi take bude :lol:
Sky Lady - Reborned :D
Modra Balzoidna Bellanca 400
Cimmrman 4 (ASP 4ccm)
Music Buble - este vo vystavbe :D (na XM-2830-12)
+ Optic 6 :lol:
Nejake to hadzadlo a gumacik
zdzd

#6 Příspěvek od zdzd »

Patas_ píše:
LETEC_AMATER píše:zajímalo by mě kolik tak modelář ročně za svůj koníček utratí , abych si nepřipadal jak blazen co peněz za to dám

nechybí ti tam nula u každé té cifry?

Nula mu tam nechybí. Jen mu někdo umazal poslední řádky.
Kovboj

#7 Příspěvek od Kovboj »

Doufám že hodně, protože připravuju shopík kde jednen druh sortimentu budou i RC modely :lol:
georg
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od georg »

A dáš slevy, pro místní borce??
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Kovboj: Doufam, ze budes mit zajimave zbozi a jeste zajimavejsi ceny.

Ja radeji ani nepocitam, kolik uz me modelarina stala! Nejhorsi je zacatek, kdy se musi jednak poridit vsechno nove a taky se toho hodne rozbiji.

Ale pak zase prijdou vetsi, lepsi a hlavne drazsi modely, takze to vlastne je pak mozne jeste horsi. 8O
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od RadimHnilica »

Nechci aby to vyznělo špatně:0) ale myslím že velká většina modelářů utratí více jak 10 000ročně:0) cěmuž i odpovídá výsledek ankety:0)
Radim
kottel
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od kottel »

Ja sem zatim za tenhle rok utratil asi 18000(pořidil jsem si nabijec BC-6 a vysilac Flash 5 sx a 3 letadla) ale jak asi kazdej modelař vi ono se to vyplati :wink:
LETEC_AMATER

#12 Příspěvek od LETEC_AMATER »

me to taky vychazi nad desitku zacatky byly knarocnejsi ale stejne to nepolevuje
Kovboj

#13 Příspěvek od Kovboj »

georg píše:A dáš slevy, pro místní borce??

Nebude to žádná speciálka pro 'staré zkušené borce' ale spíš sety nebo RTF modely pro lehce začínající. Nejenom letadla, ale třeba i auta, lodě nebo vrtulníky. Plus si tam zároveň budete moci objednat i něco pro svou drahou polovičku, aby vám odpustila kolik utrácíte za RC ;-)
Ale snažím se hledat takové zboží, aby to nebylo jenom vylozene pro první seznámení s RC, snad by si i místní něco vybrali. Ale pokud mate nejradeji modely v rozsypu pohanene spalovakem, tak dopredu rikam ze to nebude obchod pro vas :-(
Ceny chci mít nízké a možná i ty akce pro místní borce nejsou vyloučené, to se domluvíme až se to spustí ;-)
georg
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od georg »

Hele já dal moc tisíc tenhle rok, taky novej vysílač stál a motorák byl docela pálka. Já začátky měl dcela pohoda, díky tomu, že jsem měl něco už z lodičky tak to nebylo tak hrůza. A postupně.
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
pp
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od pp »

MakoBear píše:doufam z se nikdo doma nediva :-) protoze letadlo stoji 300 a jinak vse za desetikoruny

Jo a taky před časem tu někdo psal, že doma říká manželce, že spousty věcí najde na letišti... (Bohužel nechtěl prozradit na které letiště to chodí :D :D :D )

to LETEC_AMATER To hlasování jsi trošku podcenil, spíš jsi měl interval 10.000 - 100.000 rozdělit třeba po 20 nebo 30 tis (ať zas toho není hodně). Myslím, že bude hodně "zásahů" kolem 30.000 - 50.000 ročně. Vem si tak dvě éra (čína) + vybavení a už jsi skoro nad dvacítkou, koupíš čtyřtakt a 5ka je hned v... a pokud jedno větší tak jsi nad 30tis + dokupuješ nějaké blbiny a do 50tis se vlezeš... A jak jdeš před 2.5m tak jsi hned nad... (serva, vrtule, to jsou hned tisícové položky, elektronika je tam taky už o něčem jiném) A taky něco prolítáš v palivu, započítej naftu/benzín/amortizaci auta když jezdíš na letiště... ono se to nezdá, to je kilometr ke kilometru, stovka ke stovce a jak to na konci roku sečteš tak je to pořádná darda...
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“