Způsoby jak rozsekat F3Káčko

RC házedla - kategorie, která má hodně blízko k "opravdovému" sportu.
Zpráva
Autor
lakotamm
Kontaktovat uživatele:

Re: Způsoby jak rozsekat F3Káčko

#31 Příspěvek od lakotamm »

Fila píše:včera se mi povedla super oprava křídla. říkal jsem si, že opravím prasklinku na křídle a pomuchlaný potah na sklo/ps. rýsovalo se to od náběžky až po křidélko.. jak to dělám vždy páska, naďubkovat, vteřiňák a říkám si.. to se to krásně vpíjí do toho polyše, to není jako ten blbej herex, bude to super... no teď mám přes celou hloubku křídla lochnu širokou cca 10mm kde je polyš dokonale vyleptán. zase je co opravovat.

Otlačeniny na krídle opravujem tak, že postihnuté miesto polejem (nad vaňou) vriacou vodou.

Pri 90 percent prípadoch všetko zmizne. :wink:
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E
Homer.Simpson

#32 Příspěvek od Homer.Simpson »

lakotamm píše:Otlačeniny na krídle opravujem tak, že postihnuté miesto polejem (nad vaňou) vriacou vodou.

Pri 90 percent prípadoch všetko zmizne. :wink:

Dik za napad, urcite vyskusam :D
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter
b.o.b.o

#33 Příspěvek od b.o.b.o »

nekdy na začátku ,,karéry" jsem házel a těsně před odhodem mi ero vyklouzlo a v plné rychlosti udelalo cca 3m vpřed hvězdici....křídlo v půlce zlomené trup na půl...
a pitomost: novou zalítanou žiletku jsem strkal do auta a při zavírání si zlomil křídlo dveřmi...to je na infarkt z blbosti.. :x
Turnigy 9x, nějaké éra a možná i heli?
pad
Kontaktovat uživatele:

Re:

#34 Příspěvek od pad »

lakotamm píše:Trochu nešťastné... Ja mám pri režime štart plyn vypnutý, takže odštartovať s klapkami (a potlačením) nemôžem. :wink:

Vida, a já myslel, že namixovat si pro hod klapky na rychlost je fajn :)
lakotamm
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od lakotamm »

Klapky na štart o nejaký ten stupeň hore je OK
ale dávať ich dole povedzme na 90° je somarina - tak na odpálenie serv.
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E
HonzaHenzl

#36 Příspěvek od HonzaHenzl »

Tak dnes borec na konec :!:
Tak si házím na zahradě a najednou po otočce éro letí střemhlav k zemi a nereaguje. Zjistil jsem proraženou gondolu, mírně promáčklé křídlo. Serva v poho, tak na konec to nebylo tak hrozný. no ale k jádru věci. Mám na pultu externě přidělanou baterku k rádiu na sucháč M2. Už mám za sebou tak přes 100 hodů a nic se nedělo. Až dnes, letěla baterka i éro. No prostě k pos..... :evil: :cry:
ST
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od ST »

Házet s pultem F3káčko ? To je vopruz. Jako kdyby si chtěl běhat 100m v gumákách, prostě ptákovina.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
martijn
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od martijn »

ST píše:Házet s pultem F3káčko ? To je vopruz. Jako kdyby si chtěl běhat 100m v gumákách, prostě ptákovina.

:roll: Škoda že tvůj názor nezná třeba tento nešťastník: https://picasaweb.google.com/tomwin2/F3 ... 7707385826
Teď Milan s pultem háže jen kolem 70 a přitom by zřejmě mohl mnohem víc, jen těch gumáků se zbavit... :mrgreen:
https://sites.google.com/site/martinzvysociny/
ST
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od ST »

No tak mu to někdo už řekněte.... :) Je zajímavý, že já když s F3k začínal a dovolil si házet s kšandou, tak mě tu spousta lidí kamenovalo. Nakonec já se naučil házet jen s TX v ruce a zásadně toho nelituju.
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Milan Nes »

já lítám jenom pult a nikdo mi nic neřek :-d akorát teda já mám pult přidělanej popruhama přímo na tělo, ani ho při odhodu nemusim držet ani se nehne - protože navíc lítám křížové kšandy ...

zkoušel sem i jinak ale zvyk je železná košile, bez pultu zvládnu tak kamarádum zalítnout Pipera :)

jinak kamarád udělal K.O. Isise ... kousnuté servo HD 65 HB a to ho měl jenom an směrovce
ale kouslo se v max výchylce a pravděpodobně shodilo přijímač, kterej se už nerefreshnul
(přijímačovky byly už kekonci lítání, ale po odstranění zatížení ještě s rezervou OK ...)
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
pad
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od pad »

Nemyslím, že by výkony závisely na způsobu držení vysílače :) .... leda by snad při hodu hrála nějakou úlohu "volná" ruka?
Polynom
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Polynom »

zajímavé jak jste všichni přešli k hodnocení způsobu držení vysílače a zapomněli jste na tu neuvěřitelnou kokotinu - externě přidělané baterky suchým zipem... bomba :D

(Honzo nic si z toho nedělej, každý si někdy "kikxne")
pad
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od pad »

Ty máš nějakou rejpavou, co? :)
Tak jasný, že baterky (a když se nevešly do vysílače tak asi nějaké větší) na sucháči nejsou pro rotující tělo zrovna ideál :)
ST
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od ST »

Chlapci, na co potřebujete přídavné baterky ? V dnešní době lehkých a vysokokapacitních LiPo nebo LiFePo4 není problém dostat do vysílače kapacitu potřebnou na celodenní lítání. Já sám používám kvůli odlehčení TX jen LiPo 850mAh a 4h není co řešit. Jasně pokud chci nabíjet jen na začátku sezony a pak na konci, tak asi jiná volba není.
Polynom
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Polynom »

pad píše:Ty máš nějakou rejpavou, co? :)

ne ne nerejpu jen žasnu :)
Odpovědět

Zpět na „F3K/HLG/DLG“