První jednorotor - 4/6 kanál
-
BigO.Henry
- Kontaktovat uživatele:
Re: První jednorotor - 4/6 kanál
tak záleží kdy si vrtulník pořídím a do kdy ho sestavím
Je tam psáno do konce roku 2012, to může být třeba v červenci 
věř tomu že vrtulník máš složenej za dva nebo tři dny. To nadšení ti nedovolí rozložit stavbu na dýl...
Jinak hlavní je něco odtrénovat na simu, pak dokážeš heli zaviset více méně během prvních letů. Jakmile však ochutnáš létání v reálu tak sim schováš do šuplku a vytáhneš ho jen když už se vážně nudíš
aspoň to tak tedy bylo u mě...
Jinak hlavní je něco odtrénovat na simu, pak dokážeš heli zaviset více méně během prvních letů. Jakmile však ochutnáš létání v reálu tak sim schováš do šuplku a vytáhneš ho jen když už se vážně nudíš
Muj prvni vrtulnik jsem koupil slozenej z druhy ruky. Jinak jsem si posledni dva postavil sam a musim rict, ze me to skoro az nastvalo, kdyz uz jsem to mel hotovy. Jeste, ze jsem takova hracicka a porad neco predelavam, dokud to neni "dokonaly" nebo aspon instaluju upgrady 
T-Rex 550E V2 FBL / X-Era 4020-2y 1000kv / JIVE 80+HV / HC3-SX / BLS251 / EDGE 553 - prodano
Já svůj první vrtulník postavil asi za dva dny a to první den jsem stavěl někdy do 2 do rána dokud jsem udržel otevřené oči, nedávná oprava 500ky byla podobným stylem. Nevýhda je že u vrtulníku se nedělají technologické přestávky jako když člověk lepí normální letadlo 
KolaCZek: JO dneska bylo super počasí vítr sice torchu s poryvy ale první start s velkým strojem (T-rex 500) po zimě jsem si užil
KolaCZek: JO dneska bylo super počasí vítr sice torchu s poryvy ale první start s velkým strojem (T-rex 500) po zimě jsem si užil
Ted jsem stavel svoji 4. heli a je to furt stejny.. stavel jsem dva dny do 6ti do rana...protoze kvuli detem pres den nemuzu 
psena píše:Ted jsem stavel svoji 4. heli a je to furt stejny.. stavel jsem dva dny do 6ti do rana...protoze kvuli detem pres den nemuzu
A čo je zač? Synergy?
psena píše:Ted jsem stavel svoji 4. heli a je to furt stejny.. stavel jsem dva dny do 6ti do rana...protoze kvuli detem pres den nemuzu
Až budeš stavět dvacátý - bude to furt stejný. Dokud není zalétnut, ani nespím a není se mnou rozumná řeč.
Je tak to musim rict zene..ta bude mit radost, ze uz to nikdy nebude lepsi...
Kdyby to bylo Synergy,tak to je to OK, to je predsestaveny (to prijde tento tyden
) ale bylo to Logo 600 a to je do sroubku v rozsypu a jeste jsem stavel z nejake stare verze manualu, kde dost veci bylo jinak... kdybych nemel kamose na drate tak bych to zabalil v pulce
Ale lita to fakt pekne.
Kdyby to bylo Synergy,tak to je to OK, to je predsestaveny (to prijde tento tyden
Ale lita to fakt pekne.
psena píše:Je tak to musim rict zene..ta bude mit radost, ze uz to nikdy nebude lepsi...
Kdyby to bylo Synergy,tak to je to OK, to je predsestaveny (to prijde tento tyden) ale bylo to Logo 600 a to je do sroubku v rozsypu a jeste jsem stavel z nejake stare verze manualu, kde dost veci bylo jinak... kdybych nemel kamose na drate tak bych to zabalil v pulce
![]()
Ale lita to fakt pekne.
dobrej kamarad, pokud to s tebou tahl na drate az do rana
T-Rex 550E V2 FBL / X-Era 4020-2y 1000kv / JIVE 80+HV / HC3-SX / BLS251 / EDGE 553 - prodano
-
BigO.Henry
- Kontaktovat uživatele:
Tak se zase vracím pro nějakou radu
Koupil jsem si časopis RC revue a tam jsem viděl nějaké nové listy na vrtulníky s větším náběhem, zvětšují vztlak a tím pádem i dobu letu. Chtěl bych se zeptat, zda s nimi má někdo zkušenost a zda je opravdu rozdíl tak veliký jak udávají. Nejsou vhodné na 3D ale na makety.
Link: http://www.horejsi.cz/Pages/DetailProdu ... slo=XH0029
Jinak nákup vysílačky a simulátoru se blíží
Viděl bych to možná už v dubnu 
Koupil jsem si časopis RC revue a tam jsem viděl nějaké nové listy na vrtulníky s větším náběhem, zvětšují vztlak a tím pádem i dobu letu. Chtěl bych se zeptat, zda s nimi má někdo zkušenost a zda je opravdu rozdíl tak veliký jak udávají. Nejsou vhodné na 3D ale na makety.
Link: http://www.horejsi.cz/Pages/DetailProdu ... slo=XH0029
Jinak nákup vysílačky a simulátoru se blíží
To BigO.Henry
Tak co je nového, v jaké jsi fázy?
Tak co je nového, v jaké jsi fázy?