Phoenix sim. - nefunguje smerovka

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
XXX
Kontaktovat uživatele:

Phoenix sim. - nefunguje smerovka

#1 Příspěvek od XXX »

Ahoj. Zaobstaral som si Phoenix simulator v3.0p a vobec sa mi nedari rozbehat smerove kormidlo.. Uz som to asi 10 krat kalibroval a prestavoval a stale nic,vsetko pekne funguje az na tu smerovku,pri prohybe paky iba cuka do stran a nejde vychlit o viac ako 5 stupnov. Pritom pri samotnom kalibrovani kanalov vsetko funguje ako ma, smerovka je oznacena ako 6-ty kanal a naplno sa vychyluje,lenze ked spustim samotnu simulaciu tak zase nic :( Uz som z toho na nervy...
Vysielac mam svoj. Optic 6 pripojeny cez USB ineterface, letovy rezim mam nastaveny HELI (ale prijde mi nanic,pri kalibraci sa pohybom plynovej paky pohybuju dva kanaly naraz a cele lietadlo je akesi nestabilne) ,modulaciu mam ppm. Pisalo sa tam nieco o CCPM alebo vypnuti tejto funkcie,to neviem co je, ak SWASH tak to mam na normal..
MarthiR

Re: Phoenix sim. - nefunguje smerovka

#2 Příspěvek od MarthiR »

Heli a AKRO je 100 a 1 . doporučuji mod AKRO ale nemám ani phenix a ani optika
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
JosefSvejk

#3 Příspěvek od JosefSvejk »

HELI a swash NORMAL je v pořádku. A co s tím lítáš? Letadlo nebo heli? Máš originál HW klíč? Pokud to nefunguje na přednastavený typ vysílače, tak můžeš nastavit všechno v rozšířeném nastavení.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
XXX
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od XXX »

JosefSvejk píše:HELI a swash NORMAL je v pořádku. A co s tím lítáš? Letadlo nebo heli? Máš originál HW klíč? Pokud to nefunguje na přednastavený typ vysílače, tak můžeš nastavit všechno v rozšířeném nastavení.

Lietam viac lietadla ako heli. V sprievodcovi vysielaca bolo uvadzane ze treba nastavit heli rezim aj pre lietadla.
Ale uz som nato prisiel,bolo treba nastavit profil pre vysielac :oops: Tie original prednastavene kanaly sa nezhodovali s mojimi. Uz to slpae ako ma :D
Lietam aj simulator Real Flight G4.5. Da sa v nom nastavovat obtiaznost lietadla (vychylky) tak jednoducho ako v Phoenixe? Tam si zvolim obtiaznost u kazdeho modela od 0 do 100%.
Inak celkovy dojem je taky ze Real Flight sim. je podla mna realnejsi ako Phoenix.
JosefSvejk

#5 Příspěvek od JosefSvejk »

XXX píše:
JosefSvejk píše:HELI a swash NORMAL je v pořádku. A co s tím lítáš? Letadlo nebo heli? Máš originál HW klíč? Pokud to nefunguje na přednastavený typ vysílače, tak můžeš nastavit všechno v rozšířeném nastavení.

Lietam viac lietadla ako heli. V sprievodcovi vysielaca bolo uvadzane ze treba nastavit heli rezim aj pre lietadla.
Ale uz som nato prisiel,bolo treba nastavit profil pre vysielac :oops: Tie original prednastavene kanaly sa nezhodovali s mojimi. Uz to slpae ako ma :D
Lietam aj simulator Real Flight G4.5. Da sa v nom nastavovat obtiaznost lietadla (vychylky) tak jednoducho ako v Phoenixe? Tam si zvolim obtiaznost u kazdeho modela od 0 do 100%.
Inak celkovy dojem je taky ze Real Flight sim. je podla mna realnejsi ako Phoenix.

Ano, i pro letadla se použije HELI program ve vysílači. Phoenix je reálnější spíš u helin. Pro HELI Phoenix, pro letadla RF. Ale stejně je to jenom simulátor, hlavní je vyrazit ven a lítat s modelem. Mě osobně by lítání v simu s letadlem asi nebavilo ani pár minut. Nebaví mě ani s helinou, ale tam je to potřeba. :wink:
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“