Heli a vaše nehody - pokračování

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Odpovědět
Zpráva
Autor
kolaCZek

Re: Heli a vaše nehody :-)

#316 Příspěvek od kolaCZek »

Howking: A zda se, ze i velmi zdarile. Na prvni pohled zadny rozdil oproti originalu. 8O

EDIT: A ted koukam, ze na druhy pohled taky ne... :D
Naposledy upravil(a) kolaCZek dne pon 26.03.2012 11:05, celkem upraveno 1 x.
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Howking
Kontaktovat uživatele:

#317 Příspěvek od Howking »

kolaCZek píše:Howking: A zda se, ze i velmi zdarile. Na prvni pohled zadny rozdil oproti originalu. 8O
- na druhý pohled je tam malý rozdíl - z originálu by po této ráně byl hajzlpapír :-)
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
michalll
Kontaktovat uživatele:

#318 Příspěvek od michalll »

Ou, díky za pochvalu. Ty kabiny jsou co se týče pevnosti (a hlavně pružnosti) fakt o dost jinde, než je originál. Ale svou zásluhu měla určitě i připravená "deformační zóna". Pro vysvětlení nezasvěceným: Nepoužívám originální kolíčky pro držení kabinky, ale svoje soustružené z bukové kulatiny. Ty mají za úkol při ráně povolit, což zafungovalo.
PROTOS 500, BLADE 130 X

Heli kabinky: http://michalpa.rajce.idnes.cz/
psena
Kontaktovat uživatele:

#319 Příspěvek od psena »

Ja uz mam na Synergy pripevneni od Booya http://www.rcbooya.com/synergy.html , je to teda perfektni, vubec nenamaham kabinku a sundani kabinky (u originalu docela neprijemny) je tady za par vterin.
Ale bojim se padu, protoze ty drzaky proste nepovoli.. je to zamknuty napevno.
Howking
Kontaktovat uživatele:

#320 Příspěvek od Howking »

Tak a dnes sem mohu napsat i já :-(
Roztřískal jsem LA :-/
Chyba při bigbenu a zkrat v záchraně a čumákem do země. Byla by to klasika - kabinka, hřídele, listy, ložiska v gripech a hlavní kolo, podvozek (jinak nic), ale do háje, poškodil jsem i rám. Nikde, kde něco nese, ale znáte mě. A jak na tom bude klepnutá baterka uvidím - zatím nehoří a roztržená není.
youtube.com/heyingosl
petrct
Kontaktovat uživatele:

#321 Příspěvek od petrct »

tož ty máš pecha . a co výška tří letových chyb. :wink: LA je mi líto
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
psena
Kontaktovat uživatele:

#322 Příspěvek od psena »

To je vazne smula, ze ty ses zacal priblizovat k zemi? Ja muzu rict, ze se 700kou litam cim dal vys...zvlast ted pote co jsem havaroval a dily z Anglie sly neskutecne dlouho. :(
Howking
Kontaktovat uživatele:

#323 Příspěvek od Howking »

psena píše:To je vazne smula, ze ty ses zacal priblizovat k zemi? Ja muzu rict, ze se 700kou litam cim dal vys...zvlast ted pote co jsem havaroval a dily z Anglie sly neskutecne dlouho. :(

No byl jsem cca v 10-ti metrech. Ale při bigbenu se mi rozhodily ruce a "tikal" jsem směrem k zemi. To šlo dolů hodně rychle. Při pokusu o záchranu jsem zmrzl a nedokázal se včas rozhodnout na kterou stranu to narovnat, zda na záda, či na břicho. Až jsem se rozhodl, byl jsem ve 2m a už nebylo v schopnostech heliny se narovnat.
youtube.com/heyingosl
Fenius
Kontaktovat uživatele:

#324 Příspěvek od Fenius »

Viem presne, čo myslíš. Často sa mi na simulátore stávalo, že keď som bol vo fáze "chvostom hore", tak som chytil zlú frekvenciu na rukach a odtiktakoval som to do zeme.
Relax

#325 Příspěvek od Relax »

Pořád se nemůžu ještě srovnat s tím že ty pády k tomu fakt patří a potkají kohokoliv, i skvělé letce. Samozřejmě při tom co lítáš Ty a řada dalších je to mnohem vyšší riziko, ale bolí to bolí tak či tak ....

Hlavu vzhůru do opravy, už to máš natrénovaný. Jak se vezme do ruky první náhradní díl, začne se to hojit. Příští helina bude stejně hezčí :-)
TREX450PROHC3SX, TREX550Spirit, TREX600B.Demon, TREX600VBarNeo, TF8G
http://relax450.rajce.idnes.cz
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#326 Příspěvek od Nakadah »

Howking> neuvazoval si nekdy o tom, ze bys presel treba na auto modelarinu? Klidne v tom utopis stejne penez co v .90 vtulnicich, ale malo kdy jde rozbijes. Nak
Howking
Kontaktovat uživatele:

#327 Příspěvek od Howking »

Když mě baví ty vrtulníky, ne to utrácení. Jsem vcelku socka, takže už zas s hrůzou počítám, že co jsem stihl od poslední rány ušetřit bude tak akorát stačit na tuhle.
youtube.com/heyingosl
Relax

#328 Příspěvek od Relax »

Heli jsou strašně návykový, u letadel jsem to takhle nezažil.

S odsáváním a lobbistama se vezem z kopce celkem svižně, víceméně to pociťujeme všichni a i těch pádů se pak bojíme asi drobet víc. Těsně před evidentním nástupem důsledků boje za rozpočtovou vyrovnanost jsem v prosinci naprosto cíleně koupil HC3SX abych "eliminoval" obvyklý objem nákupu dílů. Výhoda trvala celejch 18 startů, zatímco bez HC jsem s 3G dal v pohodě startů 35. Stačila jediná drobná blbost. Jenom náhodou to za nějakých 1500 bude v cajku. Samozřejmě není to naposled, i kdyby to HC zachraňovalo jak má, ruce a hlava neblbly, v záloze je ještě technická závadička nebo kázek v materiálu .......... :-) Prostě jenom otázka času. Ale návyk má stejně navrch, máme to asi v DNA :-)
TREX450PROHC3SX, TREX550Spirit, TREX600B.Demon, TREX600VBarNeo, TF8G
http://relax450.rajce.idnes.cz
Screwball671

#329 Příspěvek od Screwball671 »

Nakadah píše:Howking> neuvazoval si nekdy o tom, ze bys presel treba na auto modelarinu? Klidne v tom utopis stejne penez co v .90 vtulnicich, ale malo kdy jde rozbijes. Nak

Já bejt na místě Howkinga, tak na to jdu od lesa, vydal bych knižně ty svoje příběhy, název něco jako „Mrzuté příběhy letce Howkinga a jeho pády“. Sám bych si jednu klidně koupil no a z prodeje tohodle vrtulníkářského bestselleru by mohl financovat ty opravy. :D
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
kolaCZek

#330 Příspěvek od kolaCZek »

Screwball671: A zanedlouho by bylo druhe, aktualizovane vydani... :lol: Ale kdo nepada, lita pod svoje moznosti. :P (btw: Ja jeste nehapal... BAC BAC do dubovyho stolu)
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“