Heli a vaše nehody - pokračování

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Odpovědět
Zpráva
Autor
seltino

Re: Heli a vaše nehody :-)

#331 Příspěvek od seltino »

To je ale nepěkná sranda pánové :evil:
Hold bohužel jsou heliny hodně o financích, a Howking je jeden s pilotů,který těch letů dá za rok opravdu mraky a tento enormní počet letů hold přináší i větší počet pádů. Souhlasím s ním, když říká, že kdo nepadá lítá pod své možnosti. A pokud se chce člověk opravdu zlepšovat tak se obávám, že bez těch pádů to prostě nejde. Dana vídám lítat jen občas a pokaždé vidím jak se zlepšil a Jestli si v něčem Howkinga cením, tak je to jeho vytrvalost, umět zalítat to co on byl bych nadmíru spokojen, nicméně vím, že nikdy takhle lítat nebudu právě z důvodu financí které jsem schopen do této srandy investovat a tak mi nezbývá než si jen tak poletovat jako s letadlem a být spokojen stím že jsem odešel domů s helinou pohromadě.
Tak Dane, doufám že se helina brzy uzdraví a peněženka při tom neutrpí velký šok 8)
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Relax

#332 Příspěvek od Relax »

Poletovat jako s letadlem plus pár věcí co éro nedá ani náhodou a dobře to vypadá - taky to tak mám.

Nicméně po roce s heli se ještě obávám že se mi to akro časem třeba omrzí tak jako éra a co dál ? 3D nikdy kvalitně nedám, ale láká mě zkusit to někdy v reálu tak jako v simu a zjistit jak to s tím dám / nedám je doopravdy. Jenomže simoulátor je jedna věc, realita druhá.

Víme všici jak je to poprvé v reálu jiný a těžší na nervovou soustavu, přestože pak to najednou nějak letí docela slušně a celkem rychle se to vylepšuje. Jenomže s obtížností prvků je tenhle kritickej bod na nebo za hranicí kam se odvážím. Srabácky jsem do tohohle bodu vřadil to HC, protože bez něj bych to s nárůstem obtížnosti už psychicky asi nedal, v lepším případě by to trvalo příliš dlouho a asi s pádama. Holt v padesáti je to v hlavě nastavený už trochu jinak ( u mě ) než kdysi, ale za to HC se zase tak úplně nestydím. Pokud mě u heli udrží dýl, nakopne k něčemu pořádnýmu a k tomu něco ušetřím a užiju si zajímavější lítání - proč ne. Pády budou i tak, ale něco za něco :-)
TREX450PROHC3SX, TREX550Spirit, TREX600B.Demon, TREX600VBarNeo, TF8G
http://relax450.rajce.idnes.cz
Howking
Kontaktovat uživatele:

#333 Příspěvek od Howking »

seltino píše:Howking je jeden s pilotů,který těch letů dá za rok opravdu mraky a tento enormní počet letů hold přináší i větší počet pádů.
- ale vždyť to s mými pády není tak strašné - sedmikilo jsem na ruce vlastně rozbil poprvé (po roce a půl) a za stejnou dobu jsem rozbil ještě dvakrát protose. Tři pády za rok a půl (a víc jak 1000 startů) přece nejsou taková tragédie.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
seltino

#334 Příspěvek od seltino »

však já ani neřekl, že to rozbíjíš moc často, jen že prostě s počtem tvých letů za rok dají očekávat nějaké ty pády a ty u heli této velikosti už něco bohužel stojí. Před třičtvrtě rokem jsi jěště lítal s rexem a vím že ti to tam padalo hlavně na techniku..
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
kolaCZek

#335 Příspěvek od kolaCZek »

seltino: Presne jak pises... Pady s takhle velkym strojem uz dokazou v penezence udelat poradnej vitr. :roll: To je jedinej duvod, proc nechci jit do neceho vetsiho, jak 450. Ani na 700 helinu neni problem nasetrit. Ale cekat s kazdym padem dva mesice, az bude na dily... To je to, proc bych do vetsi heliny nesel. (Taky by mi pritelkyne vetsi helinu doma nesnesla, ale to je jina vec. :D ) :wink: A obdivuju lidi, co s ledovym klidem delaj taskarice s masinou za 50k...
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
petrct
Kontaktovat uživatele:

#336 Příspěvek od petrct »

No jo větší helina by ti nevešla do skřínky, musel bys ji dát mezi sebe a přítelkini a to je ten problém 8) í ženská je mnohem dražší než 700 :lol: tu jen tak rychle jak helinu nevyměníš :wink:
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#337 Příspěvek od pkotatko »

A obdivuju lidi, co s ledovym klidem delaj taskarice s masinou za 50k...
No, takove znam asi jenom tri, ctyri - sponzorovane. Ostatni sice taky taskarice delaj, ale ne s ledovym klidem. :D :D
Na Vanoce jsem si koupil novou helinu, par baterek a nejake dalsi hovadiny. Z uctu zmizelo skoro 120tis. Uz jsem si skoro rikal ze se na to vy........
Manzelka je svata. Ani se nezminila. To ja bych, kdyby to bylo obracene, rval jak na lesy. :D :D
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
seltino

#338 Příspěvek od seltino »

Taaaak ono není aní tak důležité kolik to jednorázove zmizí z účtu, ale kolik tam každý měsíc pravidelně nasypeš. Pro mě je tvůj vánoční dárek víc než půlroční plat, mám svatou ženu v těhle věcech ale aby po takové útratě zůstala chladná, tak to by musela být mrtvá... :mrgreen: :mrgreen:
petrct
Kontaktovat uživatele:

#339 Příspěvek od petrct »

:lol: musiš to dělat jak 9 z 10 helinářů říkat desetinu ceny :lol: a máš klid i v rodině :wink:
ja jsem ten štastný že se mne nikdo neptá jenom kamarádi :wink:
Screwball671

#340 Příspěvek od Screwball671 »

petrct píše::lol: musiš to dělat jak 9 z 10 helinářů říkat desetinu ceny :lol: a máš klid i v rodině :wink:
ja jsem ten štastný že se mne nikdo neptá jenom kamarádi :wink:

Ještě je lepší cesta, než přiznat zlomek ceny, přišli jsme na to tepve nedávno, musíš říct, že jsi to vyhrál v nějáké soutěži, ale nesmí to být moc často, to by bylo podezřelý. Co jsme to zkoušeli doma, tak manželky a přítelkyně kupodivu moc nepátraj kdy, kde a jak. :mrgreen:
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
petrct
Kontaktovat uživatele:

#341 Příspěvek od petrct »

:wink: hezké ale vyhrát helinu za 30 a pak za 50 atd třeba za rok je dost podezřelé i pro nedůvěřivou ženskou :oops: nejlepší je , nasměrovat polovičku k domácím koníčkům a nekecat ji do toho když je to baví :lol: a každý máte svého koníčka :lol:
kolaCZek

#342 Příspěvek od kolaCZek »

petrct: Jasny... A na otazku "Proc taky nemas tu velikou, kdyz je to tak levny?" mam rict co? :lol:
Kazdopadne darecek za 120k bych si taky nechal libit. Jenom bych musel skoro pul roku zrat seno. :D
A taky bych se nemohl venovat druhymu zroutu penez. Strelnice a strelivo taky neni nejlevnejsi. A do toho nejaka ta soutez... Taky mam svatou pritelkyni. Ja se sebou zit, tak uz bych sam sebe davno nakopal do (_,_). :D
Spektrum DX8, PhoenixRC
OPR
Kontaktovat uživatele:

#343 Příspěvek od OPR »

kolaCZek píše:petrct: Jasny... A na otazku "Proc taky nemas tu velikou, kdyz je to tak levny?" mam rict co? :lol:
Kazdopadne darecek za 120k bych si taky nechal libit. Jenom bych musel skoro pul roku zrat seno. :D
A taky bych se nemohl venovat druhymu zroutu penez. Strelnice a strelivo taky neni nejlevnejsi. A do toho nejaka ta soutez... Taky mam svatou pritelkyni. Ja se sebou zit, tak uz bych sam sebe davno nakopal do (_,_). :D

Čím pak střílíte pane?
kolaCZek

#344 Příspěvek od kolaCZek »

OPR: Glock 19 a CZ858. :twisted:
Spektrum DX8, PhoenixRC
OPR
Kontaktovat uživatele:

#345 Příspěvek od OPR »

Takže sportovní "hobby" střelba. A tu osumapadinu máš se sklopkou nebo na pevno? Ale počítám že budeš na to mět kufřík ........ :)

OT jak sviň :lol:
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“