ExperimentatorPetr píše:Když půjdu na letiště s více než jedním modelem tak je snad jasné že nebudu nechávat zaplý přijímač a serva......
Jasně že je to jasný, proto tohle téma
ExperimentatorPetr píše:Když půjdu na letiště s více než jedním modelem tak je snad jasné že nebudu nechávat zaplý přijímač a serva......
zdekar píše: Nevím ale jestli jde pak spárovat více přijímačů na stejné paměti?
zdzd píše:Tato situace je taky jedním z důvodů proč se nejprve vždy zapíná vysílač a až pak přijímač, přičem vypínání jde naopak, nejprve přijímač...
2952 píše:...Taky pozor na Futabu-já mám T12FG...při instalaci motoru do modelu má Futaba standardně obráceně plyn-tedy staženo=plný...
Joza píše:O toho je throttle hold..
Homer.Simpson píše:2952 píše:...Taky pozor na Futabu-já mám T12FG...při instalaci motoru do modelu má Futaba standardně obráceně plyn-tedy staženo=plný...
To je tak u vsetkych Futabach?
Lebo aj na mojej T14 to tak je
coro píše:Joza píše:O toho je throttle hold..
ten podrží plný.. (pre regly čo nie sú Futaba)
A ak išlo o model v aute, tak to predsa pri štarte vypneš..
bub60 píše:Na spárování nového modelu nemám nasazenou vrtuly a potom mě nepřekvapí kam se točí motor.
Spektrum to má pořešený bezpečně, ale je nevýhoda to, že se nedá přijímač přehazovat z letadla do letadla aniž by se musel znovu párovat.
2952 píše:bub60 píše:Na spárování nového modelu nemám nasazenou vrtuly a potom mě nepřekvapí kam se točí motor.
Spektrum to má pořešený bezpečně, ale je nevýhoda to, že se nedá přijímač přehazovat z letadla do letadla aniž by se musel znovu párovat.
..jednou jsem měl tohle rádio v ruce...a z téhle funkce-zajisté bezpečnostní-bych dostal pupínky...)) Děs!...