Bindovaci propojka
Bindovaci propojka
Ahoj, prosím o radu. Potřebuju nabindovat svuj vysilač Turnigy TX9 s přjímačem ale nemám bindovací propojku jak to mám udělat? 
Re: Bindovaci propojka
Zober servokonektor, spoj obidva krajné kontakty (signál a mínus) a máš bindovaciu prepojku.
- Přílohy
-
- Bind. konektor.jpg (3.52 KiB) Zobrazeno 860 x
SVK 34-12
Hlavne to nepropojuj s plusem - prostredni drat.
Jestli chces, tak ti za 25kc poslu origo.
Jestli chces, tak ti za 25kc poslu origo.
- chastra
- Kontaktovat uživatele:
Vem kleště nebo pinzetu a propoj to tim. Na letišti se občas stane že bind neni k mání 
chastra píše:Vem kleště nebo pinzetu a propoj to tim. Na letišti se občas stane že bind neni k mání
A když se mu zatřese ruka nebo mu sjede pinzeta či kleště(o riziku poškození konektoru pomlčím)je vymalováno -Radek
ICQ 638556901
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se ti jí nepovede vyrobit ze servokonektoru, dej vědět, jedna přebytečná se mi válí v šuplíku. Sice to není Turnigy, zbyla mi tady od setovky, ale to snad nevadí
.
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
chastra píše:Vem kleště nebo pinzetu a propoj to tim. Na letišti se občas stane že bind neni k mání
A důvod na letišti bindovat?
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Sporecz píše:zkusím to díky
Sporecz - výroba je jednoduchá; zober staré servo, odstrihni ten konektor aj s cca 2 - 5cm káblika, odizoluj obidva krajné a spoj ich (najlepšie zospájkovať a zaizolovať alebo len provizórne drôtiky skrútiť spolu) a máš bindovaciu prepojku. A stredný vodič skrátiť alebo najlepšie odstrihnúť tesne pri konektore aby náhodou si to nespojil s niektorým krajným. Finíto.
SVK 34-12
- chastra
- Kontaktovat uživatele:
AR1 píše:A důvod na letišti bindovat?
Pár důvodů je. Třeba se ti nesynchronizuje TX a RX. Při nízkých teplotách občas některé kousky zlobí
Nastavuješ kámošovi model a on si na potvoru nevzal bind. Já ho nepotřebuju, proto ho nenosim