Kolo na D1

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
JMalik

Re: Kolo na D1

#31 Příspěvek od JMalik »

silcom píše:Kto tvrdí, že je to reál tak v živote nesedel na bicykli.

ano.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
silcom

#32 Příspěvek od silcom »

Môžeš uviesť, kde a za akých podmienok si šiel na horskom kole 110km/h? Ja mám rekord 83 km/h, bola to asfaltka, bez zákrut asi 1,5 km, bezvetrie a klesanie cca 14%. Celková hmotnosť asi 80kg.
shake13

#33 Příspěvek od shake13 »

silcom píše:Kto tvrdí, že je to reál tak v živote nesedel na bicykli. :!: Inak video je to fajnové :)

Ja tvrdim ze je to real, a na bicykli som najazdil asi tolko, kolko je dvakrat okolo zemegule. :wink:
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
dokken

#34 Příspěvek od dokken »

110km/h JMalik na MTB...HAHAHA
to bys musel bejt Batman :lol: z Lysý hory jsem měl na tacháku 62 a nebyl jsem nejpomalější.
že si fakt nedáš už pokoj :roll:
avionic
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od avionic »

dokken píše:110km/h JMalik na MTB...HAHAHA
to bys musel bejt Batman :lol: z Lysý hory jsem měl na tacháku 62 a nebyl jsem nejpomalější.

Protože mají všichni těžká letadla, ne jako já....co to plácám, kola :-)
robotmz

#36 Příspěvek od robotmz »

68 km/h po úzkej rozdrbanej asfaltke z chaty Tetřev, nikdy viac, klesák skoro ako svah pre lyžiarov... ešte mám odfotený tacháč s max. rýchlosťou 68,2 km/h...
pajax007
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od pajax007 »

blesk píše:to jsem tě málem dohnal :-D na MTB 79 km/h :-D

Naopak - předjel, na MTB mám rekord 78 km/h. Taky slušný hukot.
Pajax 007
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Milan Nes »

já mám na MTB rekord cca 65 km/h a to už je docela masakr

Malík 110 ? Na MTB ? Si seděl vzádu na kole když ste jeli po dálnici v dodávce ? :lol:
Promiň tohle ti nevěřim .... Nebo to nebylo MTB ...
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
MEK
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od MEK »

Já jezdíval silnici, tak 3 - 4,5k ročně, žádnej zázrak. Nejvíc jsem jel tuším 73km/h a to už jsem měl docela bobky. Bylo to na tomto stroji. :)
Přílohy
PB070120.JPG
P4080026.JPG
avionic
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od avionic »

MEK píše:Já jezdíval silnici, tak 3 - 4,5k ročně, žádnej zázrak. Nejvíc jsem jel tuším 73km/h a to už jsem měl docela bobky. Bylo to na tomto stroji. :)

Tak to jsem na tom cca stejne, jezdim taky rekreacne silnici (loni 4900km) . Nejvic jsem jel tusim 78km/h kopec od Moriny do Hlasne Trebane.
Sjezdy na TdF jezdi mezi 90-95km/h. 110 na biku me prijde asi stejne verohodne jak to video........
MEK
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od MEK »

No ono strašně záleží na tom jak máš nastavený tacháč co se týče obvodu kola, musí se to měřit nafouknuté a jezdcem zatížené. To je udělat čáru na zemi u ventilku ujet otočku, změřit a pak to máš teprve přesně. Nějaký ty tabulky v návodu jsou jen orientační, protože když se sekneš o centimetr tak už je to trochu někde jinde.
JMalik

#42 Příspěvek od JMalik »

dokken píše:110km/h JMalik na MTB...HAHAHA

Jestli si sleduješ rychlostní rekordy a máš max. 62 km/h, tak to nejezdi. Cca 80km/h uděláš na každém větším kopci na asfaltu. Z té Lysé by Tě předjel náš šestiletý Hugo. Z Ještědu jel šedesát ( a to vážil cca 27kg +kolo.)
Kolem stovky to pojedeš z velkých koců v Alpách (Stelbio...). Nesmíš tam mít 2,2 pláště s traktorem a nafoukané na 50psi, protože když to zkombinuješ s Tebou propagovaným oblečením na kolo, tak tě budou přejíždět mrňavci na koloběžkách.
Jo, a ta koloběžka jela taky přes kilo z Cukráku dolů. Mělo to tenktát cca 620kg.
No a až to pojedeš, tak nesmíš pořád vyděšeně mačkat na ty páčky na řídítkách, to jsou brzdy, těma to nezrychluje.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
dokken

#43 Příspěvek od dokken »

Neboj vlka nic, za chvíli se uvidíš se svým rekordem na bikefóru..to se spolehni.
Pořád čekám na tebou zde se vyskytující tajemné účastníky - svědky.
PS
tak nějak jsem doufal v tvou záchranu jakože ten apríl a ty to myslíš fakt vážně...samopauza ti fakt neprospěla..s o to větší razancí ses uvedl...mazec :lol:
avionic
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od avionic »

jj, na bike-foru to bude fajn spestreni, ono je tam spousta amateru co jezdi
lysou v prumeru mezi 70-80 http://www.bike-forum.cz/forum/maximaln ... a-mtb.html

ze by dva magnety v kole? :-)
robotmz

#45 Příspěvek od robotmz »

Ja kupodivu tých 110 na fakt kvalitnom biku verím.
Tých 68 som dal iba tak v tričku bez prilby na Tetřeve na bicykli za 9 tisíc /korún, nie eur/ s krivou geometriou a dvoma mechanickými kotúčovkami...
Veľmi dôležitý /podľa mňa najdôležitejší/ faktor je faktor strachu, teda pud sebazáchovy a ten som mal vtedy z určitých príčin posunutý až za hranicu :lol: :lol: :lol: ... Na rýchlosti som dosť zvyknutý z lyžovania a bicyklovania... neviem či niekto lyžuje na mostách u jablunkova, ale ten pravý svah som prešiel zjazdom až zhora dole bez jediného oblúčika... Jedná sa však o čisto pretekársku výbavu, ku ktorej som prišiel za zlomok ceny od jedného kolegu...
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“