Griffin 450 RTF
- Argo22
- Kontaktovat uživatele:
Re: Griffin 450 RTF Novinka za super cenu?
obecne plati pravydlo ze co nejkolmeji musi byt to tahlo pri stredove poloze serva tj sviraji mezi sebou 90 stupnu
nema to kridla a prece to leti 
Argo22. Coz mu nijak nepomuze. Pta se na delku paky serva. Ne na to, jak ji ma nasadit na servo. 
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
- Argo22
- Kontaktovat uživatele:
jak mu to nepomuze proste da takovou paku aby tam ten pravej uhel mel...
nema to kridla a prece to leti 
No prosím změřit tu rozteč šroubků,ode středu do středu druhého,ůhel se tam fakt měřit nedá,a očividně v pravém to je.
T-REX450, Themik, EXCEL ,SU 31,Beagle, Acro MK2, Phoenix ,Tucano, Partenavia Olympik, Spitfire
Tak jsem to na páčkách zkusil dát z původní druhé dirky od středu serva do třetí na všech páčkách cykliky, reakce heliny dost prudké,pro 3D akrobacii asi lepší,ale k učení létání je to na těch druhých dirkách mnohem pohodovější,klidnější.
T-REX450, Themik, EXCEL ,SU 31,Beagle, Acro MK2, Phoenix ,Tucano, Partenavia Olympik, Spitfire
Já vim, že na tom vrtulníku je potřeba v celku vyměnit všechno!! A vim, že si budu muset pořídit něco novýho, ale teď jsem tu viděl gyro Hitec 5000 za 999,- , byla by to nejacinější cesta zatim k lepší ovládání, než naspořím chechtáky na něco lepšího a předpokládal jsem, že to je i gyro, který pak i do něčeho lepší půjde použít a moje otázka zněla, jestli mi to bude bez problému fungovat s přijímačem a vysílačem Futaba, nebo jestli je mám shánět futabacký gyro např. GY 401...mohli byste mi prosím na to odpovědět? Díky
Futaba T8FG Super
Griffin 450 RTF Mode 1, Pioneer ARF, Nine Eagles SoloMagic, Nine Eagles Bravo SX.....
Griffin 450 RTF Mode 1, Pioneer ARF, Nine Eagles SoloMagic, Nine Eagles Bravo SX.....
No nejsem žádný odborník,ale gyro nemá nic společného s přijímačem a vysílačem. Pokud máš vysílač alespon 6kanál,je jedno jaké tam je gyro si myslím. Mám pravdu? Já mám vysílač Hitec Optic 6, a gyro HK 401.
Prijimac, ani vysilajda nehrajou roli. A timhle gyrem posunes Griffina hodne dopredu. Jenom by to chtelo i lepsi servo vrtulky. Nejlepe HSG-5083, ktery se vetsinou prodava s timhle gyrem v setu. Ja tuhle sestavu prendal s Griffina do MiniProtose a nemuzu tomu nic vytknout... 
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
Díky... to jsem chtěl vědět 
Futaba T8FG Super
kolaCZek píše:Prijimac, ani vysilajda nehrajou roli. A timhle gyrem posunes Griffina hodne dopredu. Jenom by to chtelo i lepsi servo vrtulky. Nejlepe HSG-5083, ktery se vetsinou prodava s timhle gyrem v setu. Ja tuhle sestavu prendal s Griffina do MiniProtose a nemuzu tomu nic vytknout...
Jo to je mi jasný.....já sem to tak myslel, že bych si koupil tohle, protože je to levný a k tomu to servo
Futaba T8FG Super
Griffin mi začal ve středních otáčkách dosti vibrovat,hlavně ocas,tak jsem vylučovací metodou povyměňoval všechny hřídele,vyvážil listy,nastavil ůhly,ale vibrace se jen trochu zlepšila. Ovšem pak jsem přišel na to,že ozubenný řemínek náhonu zadní vrtulky mi na hnacím přednim kole v každé otáčce kola najede na zuby,pak zas zapadne,pak zas najede navrch a zapadne. A to jak při otáčení rukou,tak při točkách motoru,což asi způsobuje ono chvění ocasu. Teď ale nevím,zda je to vytahaným řemínkem,nebo moc volný,nebo moc utažený. Má s tím někdo zkušenost? Mám koupit nový? Vyřeší se to? Myslím že pokud neodpovídá rozteč zubů na řemenu s hnacím kolem,bude asi vytahaný. Nebo já nevím co s tím,poraďte prosím.
Vytahaný nebude, jen je povolený. Chce to napnout řemen - posunout domeček vrtulky (nebo celý ocas) trošku dozadu (tak, aby to nepřeskakovalo). 
PS: Ale že by to způsobovalo vibrace se mi nezdá.
PS: Ale že by to způsobovalo vibrace se mi nezdá.
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
Zkusím ho víc napnout,ale měl jsem ho i víc napnutý a dělalo to taky.
A co loziska?
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
Vidim ze ste tu riesili s Griffinom vela problemov. Moj problem je ten, ze sa mi ho nepodarilo ani zdvihnut. Ked sa tvaril ze sa ide odlepit od zeme, tak sa vzdy natoci doprava a ide padnut na pravy bok. Uz som takto odserkal jedno servo. Mozte mi prosim poradit, co mam nastavit aby ho netahalo na pravu stranu? Chcel by som s nim uz konecne vzlietnut
DAKUJEM 
Johny aka Griffin 450 :) alebo Blade 120 SR :)