hanz393 píše:me by tez zajimala jedna vec,na nekolika videich sem videl ze telemetrie mluvi primo z repracku,jak to nastavit??
Jj, je tam veprostred takove mrizkovani a myslel jsem si ze to je repracek, ale asi ne...obavam se ze to proste neumi. Na videu co jsem videl byl vzdy kablik...takze ho meli pripojeny na reprak....premyslel jsem udelat maly repracek dovnitr vysilacky, na vypinac. Aby to slapalo tak by stacilo napajet draty repracku dovnitr vysilacky a jelikoz vysilacka musi detekovat konektor, tak bych vzal 3,5jack, uriznul ho jak by to jen slo, udelal poutko abych ho mohl vytahovat a je to
Slape ti GPS? Ja mel vcera modul pripojeny dve hodiny na poli a nic. Zkousel jsem nove zbindovat prijimac, pak jsem nahral novy soft do vysilacky, prijimace i gps a porad nic...na netu je clanek kde pisou ze jim to u dvou prijimacu neslo a u jednoho ano. Doufaji v nastaveni Gps pres Smart Box...ale to je mi divne...melo by to jit minimalne v pc..to by pak meli prodavat smartbox a gps v jednom baleni kdyz gps zvlast nejde.