rád bych ho vyměnil
Beta 1400 - souhrn a nová diskuze
Re: Beta 1400 - souhrn a nová diskuze
Jojo jezdím na původní ESC setové BETY 1400 tam fakt netuším zda se dá něco štelovat. Pár příspěvků tu bylo, že tento ESC nestojí za nic ...
rád bych ho vyměnil
Uvidím zatím to nemá prioritu. Teď když venku hodně fouká zkouším obtížnější lítání hodně podobné pouštění draka
(Model stojí ve vzduchu nad hlavou) 
rád bych ho vyměnil
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
jimiman píše:Jojo jezdím na původní ESC setové BETY 1400 tam fakt netuším zda se dá něco štelovat. Pár příspěvků tu bylo, že tento ESC nestojí za nic ...
rád bych ho vyměnilUvidím zatím to nemá prioritu. Teď když venku hodně fouká zkouším obtížnější lítání hodně podobné pouštění draka
(Model stojí ve vzduchu nad hlavou)
Najdi si nějaký vhodný svah proti kterému by foukalo a tam si teprve užiješ legraci
Ja pouzivam pro info o baterii toto: http://www.ebay.com/itm/NEW-1-8S-2in1-L ... 9695504470
Beta 1400, FS-CT6B, HPI HELFIRE 4,6, Nomadio React, Duratrax Vendetta ST
Já teda používám prostou logiku - přidám rychle plyn, a když motor nezakvílí, přistávám. Thats all, folks
Beta 1400, Wolf 450ME, Kestrel 500, Turnigy 9X V2, Turnigy Accucell 6
Dotaz Do jake sily vetru jste schopni s Betou litat se standardnim vybavenim?
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
No do jaké, lítal se ve velkém větru, možná 8 m/s
Jo jinak jsem dodělal video z perfektní akce, viz. popis videa: http://www.youtube.com/watch?v=CiuhKjz607w
Jo jinak jsem dodělal video z perfektní akce, viz. popis videa: http://www.youtube.com/watch?v=CiuhKjz607w
Naposledy upravil(a) Ancistrus01 dne čtv 29.03.2012 20:17, celkem upraveno 1 x.
Byl jsem litat vcera a vitr byl takovej ze beta pri normalni cestovni rychlosti couvala kdyz jsem ji chtel dostat z5 musel jsem na plnej plyn slusne potlacit pristani v ty turbulenci bylo docela zazitek, ale povedlo se.
Kluci, asi to sem nepatří, ale dejte si bacha na nekalé praktiky e-shopu http://www.modelmania.cz/ !! Při koupi pohoného akumulátoru LIPOL TURNIGY jsem dostal použitý, nafouklý a naprasklý, odřený LIPOL. Ten jsem ho nakonec po domluvě vrátil. Je to blbá zkušenost, ale myslím, že si to prodejce prostě nemůže dovolit !!!
Sorry za příspěvek, ale prostě mě to naštvalo ... měl jsem ho pro BETU..
Sorry za příspěvek, ale prostě mě to naštvalo ... měl jsem ho pro BETU..
Tak jsem myslel ze mi odeslo servo vyskovky na bete 1 gen., chodilo hrozne pomalu, nekdy uz skoro vubec. Tak jsem ho vykuchal a az pak jsem zjistil ze servo je ok, ale drat je zatuhly v tom vedeni, nejaky bordel asi. Tak mam aspon nahradni servo, blby je ze uz mi prvni setove servo vyskovky odeslo, takze jsem ho kuchal podruhe, takze uz ma chudak hodne jizev...
Spektrum DX7, Beta 1400, Funcub, NoName akrobat
- Pekacek77
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem zalétal Betu a jsem překvapený, jak pohodové letadlo to je. A80 mini je proti ní malá akrobatická blecha
Origo vrtule je teda fakt slabota, jak to půjde, pořídím lepší.
Brzy snad seženu nějakou maličkou HD kameru
Jinak jsem se ptal po náhradní kabině kvůli kameře, nechci kuchat původní, bylo mi řečeno, že se dá sehnat jen plexík a že EPP díl je dodáván pouze s novým trupem.
Brzy snad seženu nějakou maličkou HD kameru
Jinak jsem se ptal po náhradní kabině kvůli kameře, nechci kuchat původní, bylo mi řečeno, že se dá sehnat jen plexík a že EPP díl je dodáván pouze s novým trupem.
Mas pravdu, ta vrtule je fakt nic moc, dostat to letadlo nahoru trva docela dlouho, stala se mi taky vec, ze se mi vrtule povolila a melo to tak desny zvuk, ze jsem si myslel ze je baterka kaput ale porad to letelo, pristal jsem a zjistil ze se povolila.
Kazdopadne koupim taky novou.
Kazdopadne koupim taky novou.
Taky přidám názor k té vrtuli APC 6x4E. Ano BETA je pak mnohem svižnější !! U verze 3 je fakt nutná malá úprava v trupu proříznutím. Doporučuju dělat proříznutí fakt nejmenčí protože pak se zde nadefinuje místo budoucího praskání trupu po případných nehodách
. Mně už prasknul 2x
Spíš otázka zní má cenu ještě laborovat se zvýšením výkonu nějakým naprogramováním ESC (regulátoru setového) či ještě větší vrtule např. zvýšením motoru na pylonu vůči trupu ??????? Má někdo zkušenost ??
Díky JIMIMAN
Díky JIMIMAN
- Pekacek77
- Kontaktovat uživatele:
Já zkusím o něco menší vrtuli, kvůli které není třeba řezat do trupu (APC 5,5x4,5 se kterou to prý také létá slušně). Bál bych se právě toho praskání při haváriích.
Jinak video zalétání Bety je zde:
http://www.youtube.com/watch?v=Q_qd3KvHbHc
Jinak video zalétání Bety je zde:
http://www.youtube.com/watch?v=Q_qd3KvHbHc
Určitě zkus !! Já už mám tuto zkoušku zasebou a musím říct, že to není ono, ale je to určitě lepší než s tou setovou
:) Jinak video pěkné !! Měl jsi přitáhlou výškovku ? Skoro to vypadá, že si dělal stejnou chybu jak já nazačátku
Jinak máš pěkně vyváženo !!
Já si moc se setovou vrtulí neužil protože mi hned praskla po první nehodě (totální čumákovka
Já si moc se setovou vrtulí neužil protože mi hned praskla po první nehodě (totální čumákovka
- Pekacek77
- Kontaktovat uživatele:
No já mám verzi 3 a tam nebyl balast v přídi, s dodávanou baterkou jsem musel něco dopředu dát, dal jsem tam co mi přišlo první pod ruku, kovový kotouček, dvacetikorunu a desetikorunu a těžiště vyšlo na 62mm od náběžky. Výškovka je malilinko přitažená, nepatrně, ale při letu na plný plyn musím spíš potlačovat pokud chci letět rychle abych stačil rychlejšímu modelu. Byl to první let, létal jsem velice opatrně, mám se ještě co učit, s A-80 se točím na pětníku, tady si moc netroufám, nechci si Betu rozbít dokud září novotou (navíc mi příjde, že s origo vrtulí to ani na blbnutí není).
Co se týče vrtule, není alternativa aby byla lepší vrtule a nemuselo se řezat do trupu? Třeba nějaká třílistá, ale nevím, moc se v tom neorientuju. Pak mi občas Beta za letu nebo na zemi pípne, co to?
Co se týče vrtule, není alternativa aby byla lepší vrtule a nemuselo se řezat do trupu? Třeba nějaká třílistá, ale nevím, moc se v tom neorientuju. Pak mi občas Beta za letu nebo na zemi pípne, co to?