Tarot 450 pro

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
jirakus

Re: tarot 450 pro

#346 Příspěvek od jirakus »

No starý je už víc než rok,ale napnutý víc byl taky,ale nic lepšího.
T-REX450, Themik, EXCEL ,SU 31,Beagle, Acro MK2, Phoenix ,Tucano, Partenavia Olympik, Spitfire
Argo22
Kontaktovat uživatele:

#347 Příspěvek od Argo22 »

byla by dobra volba tarot 450 sport ?
nema to kridla a prece to leti :D
ratedo

#348 Příspěvek od ratedo »

Argo22 píše:byla by dobra volba tarot 450 sport ?

a co Tarot pro nemá řemínek verze sport ho bohužel má ale taky záleží jestli kolega chce investovat do nové stavebnice :|
kolaCZek

#349 Příspěvek od kolaCZek »

ratedo: Reminek bych nevidel jako zasadni problem. :wink: Malokdo pozna v letu rozdil mezi reminkem a kardanem. Pri strejchnuti vrtulkou o zem ten tozdil poznaji vsichni. :D
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
ratedo

#350 Příspěvek od ratedo »

kolaCZek píše:ratedo: Reminek bych nevidel jako zasadni problem. :wink: Malokdo pozna v letu rozdil mezi reminkem a kardanem. Pri strejchnuti vrtulkou o zem ten tozdil poznaji vsichni. :D

:wink: tak to máš pravdu :wink:
Kenny McCormick

#351 Příspěvek od Kenny McCormick »

kolaCZek píše: Pri strejchnuti vrtulkou o zem ten tozdil poznaji vsichni. :D
....a koko to mas nalietane s tym kardanom, resp. ako casto to menis tie prevody?
Pytam sa pretoze tie svoje za dva roky nie a nie strhnut. Obrusene listy na vrtulke som zatial vymenil dva-tri pary. To vsetko za dva roky /odhadom 400-500 bateriek/

Naviac nazorov na strhavanie prevodov kardanu tu citam od dvoch typov ludi:
1. ti, ktori ten kardan nemaju
2. ti, ktory ho sice maju no nevedia zubovu volu spravne nastavit - podlozkami na to urcenymi:
http://www.ac-rc.com/product_info.php?c ... 3m6h455h95
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
saint21

#352 Příspěvek od saint21 »

Přesně jak píše Kenny McCormick mám kardan na všech a žádný problém jsem neměl. Pokud jsem s helinou opravdu pořádně neškrábl na zem, ale to kardan byl nejmenší problém. Měl jsme i řemínek na 250 a měnit řemenínek je vopruz. Za sebe jedině kardan.
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
kolaCZek

#353 Příspěvek od kolaCZek »

Dobraaa... Proznavam. Kenny McCormick a saint21 me nachytali na svestkach. Griffin i Mini Protos maji remen. Kardan jsem nelital nikdy. :oops: Ale stavim na nazorech lidi, co jsem tu za nejakou dobu nachytal na foru. :wink:
Kazdopadne v letu ten rozdil pozna malokdo. To uz musi clovek s helinou oporavdu zle umet a provadet psi kusy, aby ho reminek nejak omezoval... A to uz te bude na Tarot 450 Sport omezovat vic veci, nez jenom nahon vrtulky.
Spektrum DX8, PhoenixRC
Kenny McCormick

#354 Příspěvek od Kenny McCormick »

kolaCZek píše: Kardan jsem nelital nikdy. :oops: Ale stavim na nazorech lidi, co jsem tu za nejakou dobu nachytal na foru. :wink:
...a o tom to je, o tom som pisal, cital si nazory ludi ktori ho nemali a niektori to mali zle nastavene tak strhli zuby.
S rozdielom pocas letu mas pravdu, nepoznam to. Ma nejake ine vyhody - pre mna napr. ze je "bezudrzbovy", remienok som kontroloval zuby a hlavne spravne napnutie pocas teplotnych zmien /to robim teraz zas na Protose/.
saint21

#355 Příspěvek od saint21 »

Kenny McCormick píše:
kolaCZek píše: Kardan jsem nelital nikdy. :oops: Ale stavim na nazorech lidi, co jsem tu za nejakou dobu nachytal na foru. :wink:
...a o tom to je, o tom som pisal, cital si nazory ludi ktori ho nemali a niektori to mali zle nastavene tak strhli zuby.
S rozdielom pocas letu mas pravdu, nepoznam to. Ma nejake ine vyhody - pre mna napr. ze je "bezudrzbovy", remienok som kontroloval zuby a hlavne spravne napnutie pocas teplotnych zmien /to robim teraz zas na Protose/.

Teď jsem kupoval 500 a dlouho jsem zvažoval Protose, ale právě ten řemínek mě nějak odradil! Jak jsi s tím spokojený? Vím, že je to mimo tohle téma jen v krátkosti.
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#356 Příspěvek od pkotatko »

450tku Pro s kardanem litam tri roky. Prevody jsem strhnul JENOM pri rane.
Pokud bych si mel vybrat mezi T500 a Protosem, tak bych ani chvilicku nevahal a vzal Protose. Ne kvuli remenu, ale proto ze je to celkove daleko lepsi heli.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Kenny McCormick

#357 Příspěvek od Kenny McCormick »

saint21 píše:Teď jsem kupoval 500 a dlouho jsem zvažoval Protose, ale právě ten řemínek mě nějak odradil! Jak jsi s tím spokojený? Vím, že je to mimo tohle téma jen v krátkosti.
Na to zatial neviem odpovedat, neviem to s porovnat len so 450-tkou a to by asi kazda 500-ka bola o triedu lepsia. Remen na Protose - ziaden problem/tiez som kvoli tomu vahal, teraz lutujem ze tak dlho/.
Podstatna vyhoda pre mna je univerzalnost bateriek, pouzivam rovnake aj pre Procko - 2200mAh a lietam rovnake casy - 5min, kvoli ot. na Protose /cca 2550/. Mam 4 pary lacnych zippy. To by som asi s hmotnostou rexa nedokazal. Samozrejme pri divocine by boli slabe.
Pri vybere som konecne dal na rady skusenych /aj pkotatka :D /, ktori tvrdili ze Protos je najlepsia 500-vka.
Este musim prestat s blbymi experimentmi a kupit poriadne serva na cykliku :roll:
kolaCZek

#358 Příspěvek od kolaCZek »

Abych taky prihodil svoji trosku do mlyna. Pred par dny jsem mel moznost pilotovat Rexe 450 Pro. Jenom jednu baterku viseni a lehciho poletovani po okoli (mel jsem strach, abych to nerozsekal). Sice to mohlo byt v nastaveni, ale byl jsem moooc rad, ze jsem poridil MiniProtose a ne Rexe. :D Letovy projev MP mi sedi mnohem vic. Ale nechci Rexe nijak hanit. Mohlo to byt (a nejspis i bylo) v nastaveni vrtase a vysilajdy. Kazdemu sedi neco jineho. :wink:
Spektrum DX8, PhoenixRC
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#359 Příspěvek od pkotatko »

V dobe kdy jsem si porizoval Procko tak MP nebyl. Dneska bych po nem take sahnul. Procko ale uz mam tak vypiplane a takovou zasobu ND, ze je to za rozumnou cenu neprodejne.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
ratedo

#360 Příspěvek od ratedo »

chtěl bych se zeptat máte někdo zkušenost s takovouto vůlí u nové stavebnice Tarot 450 pro http://youtu.be/7iHtuBHOx5Y
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“