GAMA 2100 - RTF
Re: GAMA 2100 - RTF
Tak mnou vejs uvadena motorizace se dnes neosvedcila pri motorovym letu mi zamavaly kridla - vytrhnul se nosnik z kridla. Vysledek je totalka - a to jsem si dneska rikal jak krasne to nosi. Dve era ve dvou dnech docela nastve - zvlast kdyz oboji je vlastni blbosti.
To je škoda.Ale ta motorizace byla opravdu přehnaná.Ta investice do motoru,reglu a čtyřčlánku se do takového modelu nevyplatí.Je to prostě termik.Stačí dát motor 250W aby se svižně vyšplhal a víc se po něm nemůže chtít.Epp hotlinerovské lítání nevydrží.Já takhle zrušil easy glidera.500Watt bylo prostě moc.
- sechy
- Kontaktovat uživatele:
ASW mám taky. Na termiku bych asi volil
Gamu.Lítal sem s oběma v sobotu,a Gama
se mi zdá lepší.I když je o dost težší.
A hlavně tady na vysočině pořád fouká takže
větší váha je rozhodně plus.
Gamu.Lítal sem s oběma v sobotu,a Gama
se mi zdá lepší.I když je o dost težší.
A hlavně tady na vysočině pořád fouká takže
větší váha je rozhodně plus.
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
sechy píše:Jak vám vyšlo těžiště?
Já tam mám 2200,a když to dám podle návodu,tak
tam musim přidat 40G na čumák
Taky mám baterku 2200 a musím dát do předku 20 až 30g.
pravé křídlo mám těžší o 10g. Přemýšlím jestli levé dovážit a hlavně kam to závažíčko dát. Jestli někam k trupu, do půli, nebo ke konci křídla. Nebo to pravé těžší někde vydlábnout.
Co neubrzdíš neukecáš.
- sechy
- Kontaktovat uživatele:
Já tam dal 20G a je to dobrý.
A pravý křídlo mám těžší o 15G
A pravý křídlo mám těžší o 15G
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Ještě by mě zajímalo, kdo z vás pilotuje Gamu s DX6i. Klapky mám v Gearu a přepínám je taky Gearem. Nedaří se mě namixovat to tak, abych klapky přepínal Flaperonama.
Co neubrzdíš neukecáš.
Aku vrtulku ako nahradu za tu origo co tam je doporucujete?Je tam tusim 11x7.Sa mi znej samovolne odluplo asi to bolo zle odliate.
Tak jsem se konecne dostal k tomu zlikvidovat zbytky gamy - pro zajimavost jsem vyndal i zbytek nosniku z kridel (na koncich se vyndal behem letu) a po cele delce jsem ho vyndal bez jedineho zbytku EPP (ale v podstate ani lepidla) na nem - to vlepeni opravdu moc nedrzi.
-
rampa_mckvak
No jestli tam ti nosníci nejsou pořádně přilepený, tak jsem zvědav kdy v normálním letu vypochodujou mě i ostatním.
Co neubrzdíš neukecáš.
Jsou samolepící

-
rampa_mckvak
sigi123 píše:Jsou samolepící![]()
![]()
![]()
No jestli jsou samolepící jako ty proužky na které jsem se snažil přilepit káble od serv, tak nevím nevím. Místo papírku jsem kolikrát serval celej z křídla.
Co neubrzdíš neukecáš.
A není to rukama?
ty serva jsem pojistil lepidlem,mohlo by zůstat křídlo celé ale vyběhnout serva.
Rampa- a jelikož už s ní budem lítat 3,chtělo by to je nějak nabarvit.Abych pak neřidil jinou gamu a moje zatím padala
.
-
rampa_mckvak
sigi123 píše:Rampa- a jelikož už s ní budem lítat 3,chtělo by to je nějak nabarvit.Abych pak neřidil jinou gamu a moje zatím padala.
Na to už jsem myslel a mám ze spodu na křídlech žluté proužky. Nevypadá to moc hezky, ale je jiná
Co neubrzdíš neukecáš.
Pelikan ma nove elektrovetrone 'na jaro' s rozpetim 2300, co si o nich myslite ve srovnani s gamou??
Spektrum DX7, Beta 1400, Funcub, NoName akrobat