Čím zaplácnout díru v polystyrenovém trupu
Čím zaplácnout díru v polystyrenovém trupu
Ahoj mam problem dorazilo mi z HK novy letadlo a na trupu kde ma bej vylisovana dira na plastovou antenku je dira jak vrata a antaenka tam planda a nedrzi doporucte nekdo prosim nejvhodnejsi material cim to zaflastrovat . dekuj
Spektrum DX8, PZ Ultra Micro F4U Corsair, HK Durafly F4U Corsair , PZ Albatros D.Va, HK Bixler
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čím zaplácnout díru v polystyrenovém trupu
Nadpis jsem opravil, ale opravovat celý příspěvek, tak tolik času tedy nemám.
Zřejmě píšeš z mobilu, ale to já taky a s diakritikou.
Naposledy upravil(a) Zba dne stř 11.04.2012 16:55, celkem upraveno 1 x.
Shivaja píše:Ahoj mam problem dorazilo mi z HK novy letadlo a na trupu kde ma bej vylisovana dira na plastovou antenku je dira jak vrata a antaenka tam planda a nedrzi doporucte nekdo prosim nejvhodnejsi material cim to zaflastrovat . dekuj
Pokud je to polystyren, tak asi polystyren
- zero_ozero
Nebo šlehaný tmel 
Nahoru nepoletím, dole mě najdou!
Rád opravuju to, co ostatní vyhazujou. Nevyhazuj to - prodej mi to
Rád opravuju to, co ostatní vyhazujou. Nevyhazuj to - prodej mi to
Nahrubo zalepit kouskem polystyrenu a pak přetmelit šlehaným tmelem One Time (dostane se v obchodech kde prodávalí potřeby na malování bytů), ten je vynikající. Lehoučký, pevný, dělá perfektní povrch a snadno se s ním pracuje. Natahuju ho starou kreditkou, často se to podaří tak, že už není třeba ani brousit.
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
http://rc.ludl.cz
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Zba píše:Zřejmě píšeš z mobilu, ale to já taky a s diakritikou.
A navíc, jak piše Shivaja není poznat kde končí věta jedna a druhá začíná.
Co neubrzdíš neukecáš.
rampa_mckvak píše:Zba píše:Zřejmě píšeš z mobilu, ale to já taky a s diakritikou.
A navíc, jak piše Shivaja není poznat kde končí věta jedna a druhá začíná.
Prostě nejjednodušeji, jak to jde bez přemýšlení
Co je to za éro? Je to polyš nebo EPP?. Každopádně bych tam lupl kousek stejnýho materiálu z jakýho je model a zařízl. Nic bych netmelil. Radek
ICQ 638556901
arda1 píše:Co je to za éro? Je to polyš nebo EPP?. Každopádně bych tam lupl kousek stejnýho materiálu z jakýho je model a zařízl. Nic bych netmelil. Radek
Mě se ten polyš taky nezdá. Myslím, že skoro nic (nebo nic) na HC neřežou z polyše, ale z nějaké pěny s lepšímy vlastnostmi.
Je to klasickej polystyren.
Spektrum DX8, PZ Ultra Micro F4U Corsair, HK Durafly F4U Corsair , PZ Albatros D.Va, HK Bixler
- Argo22
- Kontaktovat uživatele:
cim tmelit velkou plochu polystirenu s prechodem do sololitu ? aby se to pak dalo striknout normalnym autolakem...
nema to kridla a prece to leti 
Argo22 píše:cim tmelit velkou plochu polystirenu s prechodem do sololitu ? aby se to pak dalo striknout normalnym autolakem...
Já bych zvolil opět osvědčený šlehaný tmel.Více tenkých vrstev, potom něčím přeláknout a nastříkat.
Tak sem to vyfotil a vypada to taklhle rozhodl jsem se ze ze tu antenu tam nedam takze to potrebuju jen zaflastrnout necim cim to okolo moc nezaseru a snadno snadno zrovnam do tvaru trupu.
[album]1241[/album] [album]1242[/album]
[album]1241[/album] [album]1242[/album]
Nemůžu si pomoci ale mě to připadá jako EPP - dej link na ten model (na HC)-Radek
ICQ 638556901