předělání DX6I na mod 1
- Lukáš Kuba
předělání DX6I na mod 1
Zdravím sice sem hledal a vím že to tu někde je ale asi sem to minul,hledal jsem v anglickým manuálu a tam to není,koupil jsem ji synovi ale nevím jak na to.mám mod 2 plyn vlevo a potřebuju ho dát doprava,poradtě mi prosím.
Hi tec Aurora,Proxima II,cesna 182 by pelikán,DG 808S-4m,DG 800-4,35m,nahoru to může dolů musí.
Re: předělání DX6I na mod 1
Výměna módu je bohužel trošku složitá, ale tady je návod: http://www.max3design.com/soporte/RC/DX ... change.htm . PS: Máte DXM2 nebo X?
- Lukáš Kuba
Díky za návod je popsaný hezky ale nevím nevím...snad to dám 
Hi tec Aurora,Proxima II,cesna 182 by pelikán,DG 808S-4m,DG 800-4,35m,nahoru to může dolů musí.
- Lukáš Kuba
Super návod,vše hotovo za půl hodinky.Děkuju
Da sa prerobit aj DSM X verzia ? Potrebujem ju prerobit z mode1 na mode 2. Ma s tym niekto skusenosti nie s DSM2 ale DSM X?
Kratky_podpis :)
DX6i je multimódová, lze ji nastavit do jakéhokoliv módu.
Agile 7.2, Agile 5.5, Goblin 700, Protos 500, Chase 360, Optima V, Futaba T14FG
- Werret007
- Kontaktovat uživatele:
Filip píše:DX6i je multimódová, lze ji nastavit do jakéhokoliv módu.
Ano, je to tak. Pokud je člověk trošičku šikovný tak lze předělat i do modu 4.
Mám to tak předěláno a létám mod 4.
Jediný problém je že display zobrazuje výchylky trimru obráceně. Myslím tím směrovku a křidélka.
Křidélka vlevo,ale zobrazení trimu vpravo.
Jen je potřeba upozornit na to že je to zásah do výrobku a tudíž člověk ztrácí záruku.
Naposledy upravil(a) Werret007 dne ned 06.01.2013 11:49, celkem upraveno 1 x.
Spektrum DX6i mode 4.
List u vrtule se při létání používá k namotání vzduchu.
Jediný zásah je v předěláni pružinky na knyplu. Mode přepneš softvérově. Ještě před pár lety se takto předělávely všechny rádia a u mnoha druhů je tak tomu dodnes 
Agile 7.2, Agile 5.5, Goblin 700, Protos 500, Chase 360, Optima V, Futaba T14FG
- Werret007
- Kontaktovat uživatele:
Filip píše:Jediný zásah je v předěláni pružinky na knyplu. Mode přepneš softvérově. Ještě před pár lety se takto předělávely všechny rádia a u mnoha druhů je tak tomu dodnes
Ano mezi 1 a 2 to tak je, ale předěláni do 3 nebo 4 to je již složitější a je potřeba myslím i kalibrace ovladačů.
Spektrum DX6i mode 4.
-
practice dragonfly
Ahoj
s pomocí elektrikářského ''forichtungu'' se mi podařilo bez jakéhokoliv poškození přepíchat konektory od potenciometrů kniplů do modu 3. Kromě prohozených trimrů bez problémů, kalibrace nebyla potřeba. Jsem ještě v záruce, v případě reklamace lze tímto způsobem vše vrátit zpátky. Otázka je, zda budou technici, třeba kvůli poruše modulu, zkoumat mikroskopem možný zásah do těchto konektorů.
Mimo jiné začínal jsem v modu 1, ale mod 3 se mi nyní jeví jako pohodlnější a možná reálnější.
A v modu 1 a hlavně 2 se prodávají všechny ty ''úžasné a špičkové'' hračky, že?
Bohužel sám od nich nemám daleko.
s pomocí elektrikářského ''forichtungu'' se mi podařilo bez jakéhokoliv poškození přepíchat konektory od potenciometrů kniplů do modu 3. Kromě prohozených trimrů bez problémů, kalibrace nebyla potřeba. Jsem ještě v záruce, v případě reklamace lze tímto způsobem vše vrátit zpátky. Otázka je, zda budou technici, třeba kvůli poruše modulu, zkoumat mikroskopem možný zásah do těchto konektorů.
Mimo jiné začínal jsem v modu 1, ale mod 3 se mi nyní jeví jako pohodlnější a možná reálnější.
A v modu 1 a hlavně 2 se prodávají všechny ty ''úžasné a špičkové'' hračky, že?