Kvalita Made In CHINA!!

Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.

Věříte modelům "MADE IN CHINA"?

ano
18
22%
spíš ano
24
29%
spíš ne
13
16%
ne
14
17%
nemám zkušenost
13
16%

Celkem hlasů: 82

Zpráva
Autor
KERAMIK

#31 Příspěvek od KERAMIK »

Taky doufám.
StenY:s čím lítáš ty?
:wink:
envelope

#32 Příspěvek od envelope »

a co modelarska prodejna ? jestli to chces jenom vyzkouset a zjistit jestli te to bavi , tak v modelarskej prodejnach byvaj vetsinou hodny odbornici co litaj uz roky a radi poradi , myslim ze kdybys mu strcil stovku s prosbou aby s tebou sel na kopec a ve vzduchu ti pucil nejaky ero tak by rad sel :D
KERAMIK

#33 Příspěvek od KERAMIK »

envelope,já mám letadla 3 a je mi to k hov...,když mi nikdo neřekne co mám dělat.Co ty šel bys mi o tom neco říct za stovku, koukal jsem že si z Jablonce,mám to k tobě jen pul hodiny.Aspoň vzít to moje nádobýčko do ruky a říct at' to zahodim :lol: :lol: :lol:
StanY

#34 Příspěvek od StanY »

Mno sice to tu už možná píšu po několikátý, ale neva :D ;) Já "začal" na Skylarkovi ale to už možná četls jak sem dopadl ... doslova a do písmene :D ... na h***o ale jsou prý i lidi kteří s tím lítaj viz. tahle i jiné diskuze (v podstatě je to pořád dokola). Mno pak sem po různých radách a diskuzích s lidma odsud (special thanks to: czernitko, barny, deklik, dedek, ..... atd. atd. je jich moc a všem DÍK) přešel na letko EasyStar a zjistil jsem že všechno není jenom rukama a začal jsem lítat a padat a blbnout a žrat tento koníček atd. :D :lol: :wink: No a pak jak sem se už cítil vylítanej s takhle "pomalým" letadlem a bez křídýlek tak sem přešel na BENDYho Sport z křidélky (to je jak reklama na alw*** :D :D :D ) a na něm zatím končí mé učení. Už ho taky zvládám docela dobře (ještě ho trochu vobouchám přes zimu :) ) a tudíž se někdy zhruba začátkem příští sezóny chystám na spalováky :D konkrétně SONICa s ASP 25 4ccm2 .... tak se snad nepředceňuju ..... :? 8)
Btw: Co máš ty za ty tři éra ?? .. ;)
\_ StanY _/
czernitko

#35 Příspěvek od czernitko »

mozna ze mate pravdu s temi nerudnymi modelari, ale podle me vsichni takovi nejsou. urcite aspon ne v mem okoli-nemuzu rict, ze bych mel moc sanci nekoho takovyho najit. mame tady modelarsky klub a fungujeme naprosto v pohode, o nejake nevrazivosti a neochote pomoci nebo navysenosti tak jak ji popisujete nemuze byt rec. na druhou stranu se na to podivejte i z pohledu tech modelaru-kolikrat si litame u nas na letisti, kousek od nas je kopec a za kopcem mesto, navic asi 300m od nas sou 2 rybnicky a podobne. ani nevim kolikrat se uz stalo, ze naky h..a.o ktery je liny si zajit s cinanem na letiste si proste vyjde 100m za barak na ten kopec, a tam si lita. Pochopitelne na ten kopec neni videt, protoze je zalesnenej. nebo kolikrat si nekdo prijde k tem rybnickum zajezdit s lodickou na 35mhz a absolutne ho nezajima ze muze sundat letadlo ktery ma xykrat vetsi cenu nez jeho lodicka nebo cinan. kdyz se potom takovymu mladikovi, nadsenymu panu podnikateli nebo dedovi s vnoucky pokusite slusne vysvetlit co sou to kanaly a co muze zpusobit, tak vas serve co ze ste to za d....a, at dete nekam a ze co ho votravujete, ze ho to nezajima, ze ma pravo tam bejt, ze tam zadna cedule se zakazem vstupu neni a jestli mu to chcem zakazovat, at si ji tam dame a jinak at mu vlezem nekam. pouzivam slusnejsich vyrazu, kdyz se s takovym clovekem skusite domluvit jestli by nebyl ochoten obcas zajit 50m od rybnika na cestu a podivat se jestli nekdo na letisti nelita, ujistuji vas, ze vyrazy se vyrazne priostri. na letisti mame ceduli na kanaly, vsichni modelari sou pohodovi a nedela jim problem bavit se s cizimi lidmi- at sou to pejskari, male deti nebo sportovci, zacinajici modelare nevyjimaje. uznavam ze mate pravdu v tom, ze je blbost nekoho takovym zpusobem ignorovat pokud je na letisti a poprosi vas o pomoc, ale nedivte se kdyz sou modelari obcas takhle nerudny- oni se na druhou stranu od takovych zelenacu dockaji mnohem horsich nadavek a ignorantstvi nez jake potom rozdavaji. to prosim nemyslim konkretne na vas, protoze verim, ze se najdou na obou stranach velice slusni lide a nema mysl zatracovat 'zajice' nebo 'profiky' jako celek. to by sme to nikam nedotahli, a nikdo o to myslim nestoji.
envelope

#36 Příspěvek od envelope »

KERAMIK : kdyz se dohodnem tak muzes prijet ,ale problem je pocasi , nedavno sem se odhodlal a sel jsem litat (kdyz jeste nebyl snih) , na zemi se zda ze nefouka ale ve vetsich vyskach me ero couvalo :lol: :lol: :lol: :lol: a dalsi problem je snih .A ty 3 letadla , to jsou vsechny cinani ?
envelope

#37 Příspěvek od envelope »

a jeste k tem lidem : vetsinou s modelari ne letisti (louce) nemam problem , proste se zeptam na frekvenci a kanal a bud litam nebo ne , spis problemem sou ti "amateri" , co jezdej nebo litaj s hrackami jako je air hogs atd , o necem jako je kanal nemaj ani tuchu a nemaj poneti ze s hrackou muzou znicit letajicich deset tisic :lol: :D
KERAMIK

#38 Příspěvek od KERAMIK »

Tak s tímhle jsem problémy nikdy nemněl ?asi proto že tady nikdo jinej není? ale je fakt že by mně to asi pěkně nasr?.. kdyby mně někdo sestřelil,i když ty letka stojej za?.

Mam Accipiter Badius,Minitornádo a extra 300, všechno lítá na střeva z Badíka a 300speed u
Badíka je motor jinej.

Ps:Envelope,já sem ten votrava cos mu radil tu Flash 5
:wink:
StanY

#39 Příspěvek od StanY »

2 czernitko: JJ souhlasím tady nejde o to jestli jde o modeláře nebo cokoliv jinýho jde o člověka jako takovýho .... a samozřejmě zase chápu tento problém z číňanama i to že kdyby za modelářem den co den pořád někdo chodil a vyptával se tak by ten dotyčnej možná víc namluvil než nalítal :D ..... jinak už jsem taky párkrát vysvětloval náhodnýmu kolem jdoucímu co to mám a jaktože to lítá a na co to lítá :D :D ...a to jsem začátečník :) 8)
\_ StanY _/
majkl

Číňan co lítá

#40 Příspěvek od majkl »

to: KERAMIK já jsem letos na Model Hobby koupil Asijskej set Wing Dragon a jsem spokojenej. Pokud se chceš něco dozvědět o setech s Asie tak si zkus projít tuhle diskusi http://rcmania.cz/modules.php?name=Foru ... 854e51bcd7
czernitko

#41 Příspěvek od czernitko »

envelope: jo, to znam, taky uz sem s deltou kolikrat couval a to neni zrovna nejslabsi. je fakt ze s pythonem60 uz musi foukat rekneme o neco vic :twisted: ... se snehem mas pravdu, i kdyz mam lyze tak si nejsem jistej jak to pude, kdyz je snih porad tak krivej. chtelo by to aby to ted trochu rozmoklo a zmrzlo, aby mel snih trochu podklad. s tema hrackama hlavne nechapu, jak si muzou dovolit je prodavat na 35MHz. mno, kseft je kseft.. :roll: :( a s tema 10k nejsi nejvys, kdyz u nas natahnem kladku a nekdo vytahne f3bcko tak je ve vzduchu o neco vic. jenze, co si na takovym cloveku vemes?? vubec nic. potom ti pomuze(castecne) neco jako channel check modul, kterej ale stoji docela nechutne mnoho.. :(
StanY: no vidis, treba jeste nakyho nahodnyho kolemjdouciho presvedcis at se da na modelarinu, a muzes ho pak ucit litat.. ;) :)
KERAMIK

#42 Příspěvek od KERAMIK »

2 Majkl :O kousek víš píšu že o letka nouzi nemám.

Dneska jsem lítal i při sněžení,obalil jsem to slabým molitanem aby se tam nedostal sníh přímo a hotovo, kdybych čekal až přestanou padat ty býlí srač?. ,tak bych unás mohl čekat taky do jara.Jo Krkonoše jsou Krkonoše a když se Krakonoš vožere a zapomene ten kohout vypnout!!??
:wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
czernitko

#43 Příspěvek od czernitko »

Keramik: mno jo, holt budes muset zmenit letko na svahovyho kombata, s tim te celkem nic neprekvapi ;) :D a myslim ze o kopce taky nouzi mit nebudes,..??
kladivo

accipiter badius

#44 Příspěvek od kladivo »

ahoj,
Už jsem to tady psal v jiném tématu, mám accipitera badiuse a musím říci, že s ním nemám problém. Podle mně pro začátečníka ideální letadélko. Díky svým začátkům jsem sice musel 2x měnit křídlo, ale o tom to vlastně je. Teď už mi nemá co dát, už jsem jej prostě ovládl a daroval mému synovi. Takže, je to sice z Číny, ale lítat umí, je nezáludný, po sklopení vrtule i celkem slušně "klouže", takže začátečníkům nemohu jinak, než doporučit. Prostě jako první rc model je podle mne ideální.
gogo

#45 Příspěvek od gogo »

já měl Bellanku, první lety byly spíš vzdušný rodeo. to letadlo nebylo schopny klidnýho letu. pořádně přistát se mi nepodařilo snad ani jednou, což se podepsalo na životnosti převodovek. pak jsem si pořídil a postavil epp porterfielda a využil veškerý střeva z tý belanky a zlepšení bylo maximální. časem jsem vyměnil RC soupravu, čímž létání dostalo zase nový rozměr. S odstupem času musím konstatovat, že ta belanka byla mému okolí až nebezpečná (lítal jsem na bezpečnym místě, takže to občas zchytal akorát ňákej keř..
Odpovědět

Zpět na „O tomto fóru“