Smetiště - nechcete toho nechat?

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět

Mělo by se 'smetiště' zrušit?

Ano, určitě.
21
37%
Ne, patří to sem.
25
44%
Je mi to jedno.
11
19%

Celkem hlasů: 57

Zpráva
Autor
Kovboj

Smetiště - nechcete toho nechat?

#1 Příspěvek od Kovboj »

Nechcete toho nechat? Člověk přijde na fórum aby se podíval co je zde nového a místo aby tady bylo něco o modelařině tak se tak se tady stále hromadí (s prominutím) sračky ve fóru Smetiště...
Fakt to sem podle vás patří?
zelda

#2 Příspěvek od zelda »

jo :D :D :D :D :D sak ja nikoho nenutim to cist, kdo nechce at to necte :D :D
G0tik
Kontaktovat uživatele:

Re: Smetiště - nechcete toho nechat?

#3 Příspěvek od G0tik »

Kovboj píše:Nechcete toho nechat? Člověk přijde na fórum aby se podíval co je zde nového a místo aby tady bylo něco o modelařině tak se tak se tady stále hromadí (s prominutím) sračky ve fóru Smetiště...
Fakt to sem podle vás patří?

sracky patria do odtoku (zumpy) a nie na smetisko :lol:

mne smetisko a jeho smetie nevadi, navsimam si ho

nechapem preco rusit smetisko, ked to tam nemate v laske tak si ho jednoducho navsimajte :wink:
zelda

#4 Příspěvek od zelda »

sak ja to rikam porad, kdo nechce at tam nechodi, nikoho nenutim...ja nevim co proti tomu vsichni porad zbroji, nekteri jedinci by vrazdili, mam alespon ten pocit..
Barny

#5 Příspěvek od Barny »

Kovboj : Tak ty sračky nečti... Nikdo tě přeci nenutí proklikávat se tím, co je ve smetišti. Prohlídni co nového v otatních fórech a smetiště ignoruj. Lepší než kdyby se věci ze smetiště řešily v "normálních" sekcích, ne ?
Na každým fóru je něco ve stylu smetiště. Myslím, že má svůj význam.
Naposledy upravil(a) Barny dne stř 22.08.2007 23:22, celkem upraveno 1 x.
Barny
zelda

#6 Příspěvek od zelda »

presne, diky barny..kovboji ja nevim proc zas musi nekdo rypat kvuli necemu, co ho nijak neomezuje..
Béda
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Béda »

jojo, někdo se vykecá na technicke.cz, někdo tady. Já jsem pro srandu někde v koutku na i jinak seriózním fóru jako je tady to. Tak proč to napadat? Takže - nechceme toho nechat!!! :wink:
Kovboj

#8 Příspěvek od Kovboj »

zelda píše:jo :D :D :D :D :D sak ja nikoho nenutim to cist, kdo nechce at to necte :D :D

Nevím jak ostatní, ale já sleduju fórum přes odkaz http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... d=newposts - zobrazení nejnovějších příspěvků od poslední návštěvy. A pokud půlka nových příspěvků tvoří 'smetiště', tak je to opravdu u modelářského fóra skvělé.
Před pár dny tu někdo dělal reklamu na své stránky a někdo další se ho ptal, jaký má smysl dělat další fórum když už je RC manie a další. No pro někoho může být důvod ten, že ho zajímají víc modely než klipy od Lunetiků nebo kdo kým pohrdá :x
zelda

#9 Příspěvek od zelda »

dobre, ale zase v zasade zustava jedno, uvidis nadpis, nic vic, navic nadpis je oznaceny smetistem takze nemusis klikat a vubec se na nej divat, proste to prejed ocima jako by to byl clanek o tom, jake servo do skylady(ciste prikald, proste clanek ktery treba bude o necem ale pro tebe absolutne nezajimavem) a o nic nejde...chce to akorat trosku tolerance, nic vic
Béda
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Béda »

ale takovej je život. Lunetici vyšumí. Jestli tu někdo skončí kvůli smetišti, je to stejná škoda, jako jinej kvůli přílišný serioznosti a peskování administrátorů za dlouhý odkazy, jinej zase z nudy kvůli dokola se opakujícím dotazům na serva do SL. Už teď je tu takový množství informací a zkušeností, že pokud by už všichni jen reklamovali nefunkční drát, dá se tu najít hodně. Rozumím tomu, že to někoho štve, ale tolerance je důležitá a i tohle je způsob, jak se jí stále učit. Mě třeba ničí, když někdo píše česky jako prase, ale proč ho peskovat, když nevím, jak k tomu přišel? Třeba je to cizinec... A stejně jako je Zelda asi od přirození srandista, kterýho někdy nudí číst seriózno, Kovboj je technicky erudovanej intelektuál, kterýmu to vadí. Jako plus a mínus. Tak se tu hádejme jak v hospodě, ale nekončeme kvůli jinýmu názoru. Já taky nechci číst o maketách a spalovákách... Ale vydržím to :wink:
Béda
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Béda »

než jsem to nadatloval, tak to Zelda vystihl, to jsem si asi mohl ušetřit psaní. Čtěte to prosím pomalu, protože já to pomalu píšu.
Béda
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Béda »

2 Kovboj - ten odkaz je fajn, to jsem neznal, dík, budu používat (máš tam ještě něco?)
Kovboj

#13 Příspěvek od Kovboj »

Béda píše:2 Kovboj - ten odkaz je fajn, to jsem neznal, dík, budu používat (máš tam ještě něco?)

Když jsi přihlášenej a přijdeš na adresu http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums tak tam máš odkazy:
Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy- http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... d=newposts
Zobrazit vaše příspěvky - http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... =egosearch
Zobrazit příspěvky bez odpovědí - http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... unanswered
s3030150

#14 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 14:22, celkem upraveno 2 x.
zelda

#15 Příspěvek od zelda »

beda:dik, rekl presne to, co sem myslel i ja, chce to jisou toleranci, me taky vubec nezajimaji makety, psalovaky nebo treba F3K ale proste kdyz me to nezajima tak na to neklikam a konec :D chce to jenom trosku tolerance...jinak mas parvdu, ja sem od prirody srandista :D :D

kovboj:doufam ze ten smetak nejak prekousnes, vzdyt te to nijak neomezuje..
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“