Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
ja sem na tom podobne, na eppcko v neprilis dobre kvalite sem cekal dva mesice, vrtule to samy, motor slibovali do dvou dnu a prisel za 11, komunikace v podstate nemozna, ochota ke zlepseni zadna,... precti si diskuzi na jejich webu a uvidis.
Kvalita uloženà ložisek v P60 stejná jako kvalita EPP . O odpovÃdánà na mejly ani nemluvim. Se zasÃlánim nemam zkuÅ¡enost , vždy sem jen zavolal a vÄ›tÅ¡inou ten samej den pro to dojel .
Ja taky nemam dobre skusenosti, Kamarad si pro ty osklivy desky musel dojet, nechtěl cekat do vanoc. Tak doporucuji si pro ty desky jezdit nebo budes mit mozna uz o vanocich osklive desky pod stromeckem......... Honza
tak to mate vsichni recht ja udelal objednavku tak pred 4-5 mesiacu dozadu a stale nic.... ale ked vravite ze dosky su na .... tak ich radsej ani nechcem. Ale neviete niekto kde teda inde sehnat nejake EPP?
Tymi RCM myslis RC MODELY, casak??? Jestli ano tak je to v poho, pretoze ich odoberam, coskoro by malo prist to nove cislo... ale aj tak RC REVUE sa mi zda byt lepsie...
Připojím se k většinovému názoru. Desky stojí za prd. O víkendu jsem prohlížel toho přerostlýho shocka co jsem stvořil a nevim nevim, jestli to EPP je "18 až 20" nebo neni těžší. Co se týče ošklivosti desek, rozhodl jsem se je za asistence známého rozřezat na tenčí a pak z nich teprve něco tvořit.