Mám zasebou už třetí let
Easy Glider Electric PRO
Re: Easy Glider Electric PRO
Taktež se mi konečně poštěstilo dostat easyho do vzduchu jen mi trochu trápil větr.
Mám zasebou už třetí let
,a vypadá to na pěkné pohodové polétaní.Těžiště sem dal 70mm od náběžky a tváří se to v poho až si easyho trochu ochytám tak zkusím posunout dál podle rady výše.
Mám zasebou už třetí let
Easyglider PRO, Gama 2100, Twinstar II, Gripen
- mike97
- Kontaktovat uživatele:
Jak máte vytrimovanou výškovku? Při normálním letu za plynu vám stoupá malinko nebo spíš letí rovně? Já to mám tak, že stoupá na plyn. Ale zase bez plynu proti větru se mi EG dost zvedá a pak se propadne - ale to počítám je moje neschopnost kterou musím vypilovat. Jinak zkusím to těžiště v 90 mm 
EDIT: Takže špatné servo bylo...
EDIT: Takže špatné servo bylo...
Graupner mx-12 HoTT + Easy glider pro, Funcub ve výstavbě
Spektrum dx3r + Xray T3 - závodní sféra
Nedával jsem do ocasu ty zavaží co k tomu byly ve stavebnici - proto mi baterka 2200 mAh vychází dost vzadu za těžiště . . .
Prosím někoho kdo nemá slepený trup o změření umístění otvorů pro závaží, nejlépe vyfotit a zakreslit míry, abych je mohl z jednoho boku proříznout a doplnit . . . . Děkuji
Prosím někoho kdo nemá slepený trup o změření umístění otvorů pro závaží, nejlépe vyfotit a zakreslit míry, abych je mohl z jednoho boku proříznout a doplnit . . . . Děkuji
TORO 900, Easy Glider PRO, Pfalz D.IIIa, X-copter KK 2.0 LCD
TARANIS QX7
TARANIS QX7
Prosviť to v šeru baterkou, ty dutiny budou vidět.
to jsem zkoušel a není to zas tak jednoznačné . . . . kdybych to lepil purexem tak snad ano, ale ja použil UHUPOR . . .
TORO 900, Easy Glider PRO, Pfalz D.IIIa, X-copter KK 2.0 LCD
TARANIS QX7
TARANIS QX7
- mike97
- Kontaktovat uživatele:
Čau, jak dlouho při jaké baterce lítáte? Při letu typu výstup - plachtění dolů. Poslední dobou se mi zdá že mi tam něco moc žere. Lítám dvoučlánek hyperion 2100 zhruba 20-25 minut, styl viz nahoře a lítám do 7.55. Podle mého jsem kdysi lítával víc 
Graupner mx-12 HoTT + Easy glider pro, Funcub ve výstavbě
Baterky ani motory nemládnou. Taky jsem koukal, když jsem dal novou baterku, jak to zase stoupá. 
- HynX
- Kontaktovat uživatele:
chlapy, viete odporucit nejake servo s kovovymi prevodmi do EGEho z HobbyKingu? na vyskovku a smerovku.
Logo600SX • Spitfire Mk XVI (3D tlač) • Futaba 14SG
Fakt že nechápem načo do elaporu budú kovové prevody?
Čo tak HS-56HB?
Ale originál tam píšu HS-55 (aj keď nie celkom , MPX Nano-S sú kvalitnejšie), a tie HS-55 dokonale nahradíš najobyčajnejšími HXT900-vkami ...
Inak ak chceš lepšie HXT900, tak skús GWS Naro (je to až na kvalitu to isté aj prevody navzájom pasujú).
Jo a mám dve HXT900MG keby si trval na kovových prevodoch - vznikli z prevodov z MG90 ktoré mi zhorelo ešte na stole čerstvo vybalené (neurobil som mu nič zlé, tak som zrušil aj druhý kus lebo to by som nedal do modelu..), a pasovali na HXT900 (aj s čiernou krytkou ale bolo treba doriešiť prvú osku - z hxt je krátka, z MG je dlhšia). Výsledok je sympatický.. Asi by to šlo aj na GWS.
Čo tak HS-56HB?
Ale originál tam píšu HS-55 (aj keď nie celkom , MPX Nano-S sú kvalitnejšie), a tie HS-55 dokonale nahradíš najobyčajnejšími HXT900-vkami ...
Inak ak chceš lepšie HXT900, tak skús GWS Naro (je to až na kvalitu to isté aj prevody navzájom pasujú).
Jo a mám dve HXT900MG keby si trval na kovových prevodoch - vznikli z prevodov z MG90 ktoré mi zhorelo ešte na stole čerstvo vybalené (neurobil som mu nič zlé, tak som zrušil aj druhý kus lebo to by som nedal do modelu..), a pasovali na HXT900 (aj s čiernou krytkou ale bolo treba doriešiť prvú osku - z hxt je krátka, z MG je dlhšia). Výsledok je sympatický.. Asi by to šlo aj na GWS.
- HynX
- Kontaktovat uživatele:
kovove koli tomu, ze uz ma nebavi kupovat serva (bo samostatne prevody na moje nie su) ked sa mi podari "tvrdsie" pristat, zakazdym sa vylamu a vymienat serva + nastavovat sa mi po treti krat uz naozaj nechce.
HXT900 mam v kridlach a na vyskovku a smerovku by som ich radsej nedal koli hrubemu kroku, alebo?
HXT900 mam v kridlach a na vyskovku a smerovku by som ich radsej nedal koli hrubemu kroku, alebo?
HynX píše:chlapy, viete odporucit nejake servo s kovovymi prevodmi do EGEho z HobbyKingu? na vyskovku a smerovku.
ja tam mam tieto a som spokojny...
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=6608
Hitec, PA Extra MX, EG PRO, RS352 RCF, ESA Combat Zero, RCF Edge 540T HotRed, Marabu XL
- HynX
- Kontaktovat uživatele:
diky za typ. momentalne som objednal Turnigy MG90S (pomaly jedine skladom).matOrix píše:HynX píše:chlapy, viete odporucit nejake servo s kovovymi prevodmi do EGEho z HobbyKingu? na vyskovku a smerovku.
ja tam mam tieto a som spokojny...
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=6608
dufam, ze budu stacit, ak nie, kupim tie, co mas ty
tie budu trocha male - ale pracu svoju spravia... tie co som pisal tam presne pasuju... maju velkost hitec hs-81/82...
dokonca aj co mam auticko - ten monster truck od hk aj tam pasuje toto servo...
Hitec, PA Extra MX, EG PRO, RS352 RCF, ESA Combat Zero, RCF Edge 540T HotRed, Marabu XL
- HynX
- Kontaktovat uživatele:
to, ze nepasuju mi nevadi, mam tam vlastnu prepazku na serva, takze si ich v pohode osadimmatOrix píše:tie budu trocha male - ale pracu svoju spravia... tie co som pisal tam presne pasuju... maju velkost hitec hs-81/82...
-
komarek.lukas
Zdravim,chci se zeptat jestli můžu dát do EG electric tenthle motor+regulátor?
motor c2830+regl 30A
6-11.1V
váha 53 g
konstantní proud 20A .maximální 28A
motor c2830+regl 30A
6-11.1V
váha 53 g
konstantní proud 20A .maximální 28A