peko.cz píše:Digis: máš pravdu, něco je jinak. Normální syndrom vyhoření ...
Vzhledem k tomu, že všichni stále létají a píší do jiných vlákem, tak to není syndrom vyhoření, ale spíš nějaká ponorka
peko.cz píše:Digis: máš pravdu, něco je jinak. Normální syndrom vyhoření ...
Digis píše:Zdak kluci, nemáte někdo známýho bytovýho architekta popřípadě odzkoušenou stavební firmu. Potřebuju navrhnou koupelnu a kuchyň popřípadě i realizovat. Sháním přes internet, ale už jsem dva vyprovodil, protože to nebyli architekti, ale lidi kteří jen ovládali program a nábytek tam naházeli jak je napadlo. Potřebuju fakt člověka, který má nápady a nějakou dobu v tom dělá a navrhne to líp než já, což se v předchozích případech nestalo.
Penax píše:Digis píše:Zdak kluci, nemáte někdo známýho bytovýho architekta popřípadě odzkoušenou stavební firmu. Potřebuju navrhnou koupelnu a kuchyň popřípadě i realizovat. Sháním přes internet, ale už jsem dva vyprovodil, protože to nebyli architekti, ale lidi kteří jen ovládali program a nábytek tam naházeli jak je napadlo. Potřebuju fakt člověka, který má nápady a nějakou dobu v tom dělá a navrhne to líp než já, což se v předchozích případech nestalo.
Kdy se mam zastavit ?