kdybych věděl že bych mohl mít jěště slevu tak bych toho využil.Dneska sem dostal email že jste mi ho poslali od p Vorlové
Jaké to bylo číslo objednávky?Napište mi do majlu.
Jameson píše:Díky, presne to mám v pláne, 3M 77 mi už čvachtá v plechovici, tento rok by som to chcel zrýchliť
Aktuálne foto nemám, potvorku vidieť ale na tomto videu:
(MaxiSwift je s červeným pásom a kamerou vo výhľade)
Jameson píše:Nemám aktuálne foto, ale tak zhruba aspoň popis vybavenia
Motor: Turnigy C3536/1300kv
Pohon: 2 x 3S 2200mAh Turnigy Nanotech (neodporúčam)
Regulátor: Turnigy K-force 40A
Servá: 2 x Hitec HS-5085MG (4kg kovové digitály)
Vrtuľa: Sklopná Aeronaut CAM 9,5 x 5,5
Prijímač: TSLRS LRRX
Prijímačové antény: 1x dipólová a 1x turnstile
FPV Batéria: voliteľná 3S 1000mAh, pohonná filtrovaná cez filter Mickey od Flytronu
OSD: SimpleOSD XL
Kamera: DX201
Kamera na záznam: GoPro HD Hero
Videovysielač: Lawmate
Videoanténa: inverted vee
Vyhľadávač: voliteľný GPS GSM tracker
Modifikácie a poznámky k stavbe:
Obe polovice krídla boli spojené 1cm uhlíkovou guľatinou, nábežné hrany boli zhora a zospodu spevnené uhlíkovýmí pásnicami, rovnako do kríža boli spevnené krídelka. Originálny držiak motoru bol nalepený zhora podľa návodu, no zospodu vystužený a cez trup zoskrutkovaný s preglejkovým protikusom. Motorová prepážka bola po prvom náraze vymenená za preglejkovú (plastová je veľmi krehká). Komponenty (okrem batérii, videovysielača, regulátora a motoru) boli zakrytované kúskami coroplastu. Servá boli osadené zospodu a zakrytované krytkami od MP Jet, všetko ostatné je vsadené zhora. Krídlo bolo pôvodne olepené skelnou páskou, po cca pol roku však bola žltá ako štiny a odlepovala sa. Regulátor a videobatéria sú uchytené na povrchu kvôli lepšiemu chladeniu.
Jameson píše:robinj: Výrobca neuvádza, žijem v pevnom presvedčení, že je to 5,8GHz na 0,25mW![]()
gemini: Motor som už vymenil, momentálne je tam populárny Hacker A30 10L V2 s vrtuľou 10/6. Subjektívny pocit omnoho lepší, ťahá silnejšie a na menší prúd (neprekročí cca 30A ani na plný knedlík, možno vrtuľu ešte o palec zväčším). Pôvodne som tam mal TR 35-36B 1300kv, išlo o C-čkovú radu, tá už nie je v ponuke, nová D-čková ma nejako neohúrila...
40A regulátor k týmto motorom stačí, ak chceš robiť ptákoviny, tak môžeš pre istotu zobrať 65A. Ak nebudeš voziť FPV bordel, tak ušetríš tak pol kila hmotnosti - ja rozhodne vertikálne stúpanie nemám, je však možné, že bez kamier, vyhľadávača a videobatérie by to ťahalo. Ja som rád, keď tú potvoru vytrepem do 500m, stúpať sa jej veru moc nechce ani s novým motorom... Ale faktom je, že už aj tie baterky (NEBRAŤ NANOTECH!!!) za moc nestoja...
Jameson píše:robinj: Výrobca neuvádza, žijem v pevnom presvedčení, že je to 5,8GHz na 0,25mW![]()
gemini: Motor som už vymenil, momentálne je tam populárny Hacker A30 10L V2 s vrtuľou 10/6. Subjektívny pocit omnoho lepší, ťahá silnejšie a na menší prúd (neprekročí cca 30A ani na plný knedlík, možno vrtuľu ešte o palec zväčším). Pôvodne som tam mal TR 35-36B 1300kv, išlo o C-čkovú radu, tá už nie je v ponuke, nová D-čková ma nejako neohúrila...
40A regulátor k týmto motorom stačí, ak chceš robiť ptákoviny, tak môžeš pre istotu zobrať 65A. Ak nebudeš voziť FPV bordel, tak ušetríš tak pol kila hmotnosti - ja rozhodne vertikálne stúpanie nemám, je však možné, že bez kamier, vyhľadávača a videobatérie by to ťahalo. Ja som rád, keď tú potvoru vytrepem do 500m, stúpať sa jej veru moc nechce ani s novým motorom... Ale faktom je, že už aj tie baterky (NEBRAŤ NANOTECH!!!) za moc nestoja...
robinj píše:Jameson píše:robinj: Výrobca neuvádza, žijem v pevnom presvedčení, že je to 5,8GHz na 0,25mW![]()
Mám maxiswifta osazeného motorem:http://www.bel-shop.eu/cz-detail-462-motor-bl2820.html
reglem: http://www.bel-shop.eu/cz-detail-955-st ... tl60a.html s vrtulí 12/6 pohon 4článek liFe a není to žádná raketa spíš línej stabilní autobus dála tam mám fatshark kameru pro FPV a 33gr HD kameru pro záběry plus osd autopilot.Dnes zvládne každý autopilot řídit křídlo.Váží mi to celé 1,7Kg je to moc nebo ne? jinak stejný motor mám ve 3metrovém větroni s váhou přes 3 kila a ten lítá dobře.Prostě křídlo musí být víc namotorované.Jameson:kolik váží ten Tvůj MaxiSwift? pokud vím lítáš jen 3článek?