Helimaniacs Team Brno III
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Helimaniacs Team Brno III
Tak na to mame tak 14 dni... pak to muzem zkouset u zavory 
Hosi, vim ze je to otrava, ale zkusme zase najet do rezimu hledani novyho placu, kdykoliv nekam jedete tak sondujte okoli.
V tolika lidech se prece zase neco musi najit. Ja uz jsem zacal, ale zatim bezvysledne..
V tolika lidech se prece zase neco musi najit. Ja uz jsem zacal, ale zatim bezvysledne..
Dnes kolem 17 hod bude opět Jlog2 a ProgCard II na DP.
Ale kolem 17:45 hod pojedou pryč
Ale kolem 17:45 hod pojedou pryč
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
No mel jsem tam byt do tech 17 hod, ale zena udelala zmenu a musim uz v 16 hod domu. Nevim jestli to tam vubec stihnu, mozna budu muset zalitat na ceste od zubarky na Komete...
Dnes jsem motal kotrmelce na hřišti v Plané u Mar. Lázní.
Jsem na návštěvě u mamínky (buchty a tak).
Docela atrakce, asi tu ještě nikdo neviděl rc helinu.
Při představě, jaký poprask by tu předvedli Pšena, Karel, Peko, Error....
Jsem na návštěvě u mamínky (buchty a tak).
Docela atrakce, asi tu ještě nikdo neviděl rc helinu.
Při představě, jaký poprask by tu předvedli Pšena, Karel, Peko, Error....
Jak to vidíte o víkendu? Chystám dobít i autobaterku a nabalit do auta všechno, co má rotorové listy
Předběžně to vidím v sobotu tak 13-16. Počasí bude super, kdyby se našlo pár zájemců, mohli bychom si i něco ugrilovat! Gril i maso přivezu
V tom případě navrhuju sraz už ve 12!
Předběžně to vidím v sobotu tak 13-16. Počasí bude super, kdyby se našlo pár zájemců, mohli bychom si i něco ugrilovat! Gril i maso přivezu
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
Jéééééé, a já jsem do 16hod na Leninském subotniku - velitelka (Lenka)
mne zavleče do školy na brigádu
V sobotu přijdu později.
mne zavleče do školy na brigádu
Az do 16 hod mam volno... takze ja urcite a autobaterku taky nabiju... 
peko.cz píše:Jak to vidíte o víkendu? Chystám dobít i autobaterku a nabalit do auta všechno, co má rotorové listy![]()
Předběžně to vidím v sobotu tak 13-16. Počasí bude super, kdyby se našlo pár zájemců, mohli bychom si i něco ugrilovat! Gril i maso přivezuV tom případě navrhuju sraz už ve 12!
Super nápad. To se mě hodí, manželka bude na cestách. Uděláme malé rozloučení s letištěm.
Koupím po cestě pecen či dva chleba, nějakou hořčici a okurky. Bylo by potřeba nahlásit počet, nejlépe všichni, abychom věděli kolik surovin /masa chleba a pití/.
Jo, mohl by někdo koupit pití?
Ohóóóóóó jak jde o jidlo tak na to slysim. Piti klidne koupim, jen tedy nevim jaky.
Minule s temi mymi rychlymi spunty to bylo takovy fópá.
Nemam radeji napustit vodu do kanystru ?
Minule s temi mymi rychlymi spunty to bylo takovy fópá.
Nemam radeji napustit vodu do kanystru ?
Rád zakoupím a dovezu cokoliv - mám to nejblíž, ale mohu až od těch 16 hod ...
paveld píše:Rád zakoupím a dovezu cokoliv - mám to nejblíž, ale mohu až od těch 16 hod ...
To mužeš samozřejmě přijet, bude potřeba uklidit zbytky
Ty prostě když nemáš službu tak si domluvíš nějakou jinou akci, abys nemusel být s náma.
Zacinam se divat na ruzny mista na litani, dnes jdu jedno otestovat ale to je pro vas daleko.
Takze se divam predevsim v lokalite, na kterou jsme zvykli.
Mapy.cz ted maji skvely to, ze pri uplnem priblizeni obraz nezmizi, ale objevi se detailni fotka mista, proto je patrani zas o neco jednodussi.
Samozrejme jsou ale fotky neaktualni, tak je potreba overit soucasnou situaci.
Mohl by se nekdo z mistnich podivat treba na tohle misto?
http://www.mapy.cz/#t=s&x=16.695894&y=4 ... _1698085_1
Ja myslim, ze kdyz kazdej bude hledat tak do 14 dnu neco najdem co nam bude vyhovovat.
Diky.
Takze se divam predevsim v lokalite, na kterou jsme zvykli.
Mapy.cz ted maji skvely to, ze pri uplnem priblizeni obraz nezmizi, ale objevi se detailni fotka mista, proto je patrani zas o neco jednodussi.
Samozrejme jsou ale fotky neaktualni, tak je potreba overit soucasnou situaci.
Mohl by se nekdo z mistnich podivat treba na tohle misto?
http://www.mapy.cz/#t=s&x=16.695894&y=4 ... _1698085_1
Ja myslim, ze kdyz kazdej bude hledat tak do 14 dnu neco najdem co nam bude vyhovovat.
Diky.
Já pojedu dneska kolem tak se tam podívám, případně udělám nějakou fotku.
Já chodím lítat někdy sem k té vodárně. Je to asi o 1km dál než jsi navrhnul. Není to soukromé, vede tam asfaltka, dá se tam parkovat, nechodí kolem lidi, ale když fouká tak tam prostě fouká, je to na kopci. Dá se lítat do tří stran i když směrem ke Šlapanicím je vedeni VN. Jen to není trávník, ale pole tak že tak červen až srpen podle toho co tam roste je vyšší než trávník. A občas tam chodí čoklaři, ale ty jsou dneska všude i na "našem" pozemku.
http://www.mapy.cz/#t=s&x=16.707269&y=4 ... C2%B0N&rp={%22criterion%22%3A%22fast%22}&d=base_1698085_1
Chápu, že to je pro vás víc z ruky, ale bohužel ve středu města pole nejsou.
Já chodím lítat někdy sem k té vodárně. Je to asi o 1km dál než jsi navrhnul. Není to soukromé, vede tam asfaltka, dá se tam parkovat, nechodí kolem lidi, ale když fouká tak tam prostě fouká, je to na kopci. Dá se lítat do tří stran i když směrem ke Šlapanicím je vedeni VN. Jen to není trávník, ale pole tak že tak červen až srpen podle toho co tam roste je vyšší než trávník. A občas tam chodí čoklaři, ale ty jsou dneska všude i na "našem" pozemku.
http://www.mapy.cz/#t=s&x=16.707269&y=4 ... C2%B0N&rp={%22criterion%22%3A%22fast%22}&d=base_1698085_1
Chápu, že to je pro vás víc z ruky, ale bohužel ve středu města pole nejsou.
Pro mne je to akurát
Ale stále mi vrtá hlavou ta plocha přes silnici od Daida-zbytek Slatinského letiště
mezisilnicí (východ-západ) a plotem objektu bývalého voj. letiště(opravny)
Ale stále mi vrtá hlavou ta plocha přes silnici od Daida-zbytek Slatinského letiště
mezisilnicí (východ-západ) a plotem objektu bývalého voj. letiště(opravny)