Zdravím zdejší odborníky na EVO.
Zajímá mne nastavení tlačítka H (v pravo na boku) – THROTTLE-CUT.
- Mám ho nyní nastavené jako „Dvoustavový (překlápěcí přepínač)“ – jeden stisk vypnuto, druhý zapnuto. U elektroletů to tak mám jako pojistku, kdybych na zemi při manipulaci nechtíc hrábnul do kniplu plynu.
- U spalováků bych rád, aby fungovalo jako „klasický“ throttle-cut tj. jako „Mžikový spínač“ – po dobu stisku funkce zapnuta – tzn. stáhlo by se servo plynu na minimum a motor by chcípl.
Je možný tohle tlačítko nastavit pro každý model jinak?
Multiplexáxi myslím pochopí. Díky.
MPX ROYAL EVO - nastavení THROTTLE CUT ?
Re: MPX ROYAL EVO - nastavení THROTTLE CUT ?
Pre každý model inak to asi nie je, ale:
- je tam celý set priradení ovládačov/prepínačov ako acro, heli, glider či už neviem ako sa to volá, a môžeš ich mať viacej a v každom modeli asi použiť iný.
V tom prípade môžeš nastaviť takmer všetko rovnako ale toto rozdielne, a tým mať pre niektoré modely jeden spôsob, pre iné modely iný spôsob. Nastavujú sa v Transmitter/Assignments a to ktorý sa použije v nastavení modelov (kde sa pridávajú nové/prepínajú)
- je tam celý set priradení ovládačov/prepínačov ako acro, heli, glider či už neviem ako sa to volá, a môžeš ich mať viacej a v každom modeli asi použiť iný.
V tom prípade môžeš nastaviť takmer všetko rovnako ale toto rozdielne, a tým mať pre niektoré modely jeden spôsob, pre iné modely iný spôsob. Nastavujú sa v Transmitter/Assignments a to ktorý sa použije v nastavení modelov (kde sa pridávajú nové/prepínajú)
Jak píše coro, použij dvě šablony Assignment - např. "Elektro" a "Spalovák".
Počet šablon je, myslím, omezen - ale né tak, že by ti nestačily.
Počet šablon je, myslím, omezen - ale né tak, že by ti nestačily.
Kdo je bez miny, ať hodí kamenem.
Vytvořil jsem si v Control - Assignment - SPALOVÁK
Jen si musím ručně vybrat Controls a Switches. Nejde kopírovat z již hotových Assignments, nebo alespoň nevím jak. V Asignment je celkem pět pozic, tři jsou předdefinované: POWER, GLIDER+, HELI. Dvě volné, to mi stačí.
Díky
Jen si musím ručně vybrat Controls a Switches. Nejde kopírovat z již hotových Assignments, nebo alespoň nevím jak. V Asignment je celkem pět pozic, tři jsou předdefinované: POWER, GLIDER+, HELI. Dvě volné, to mi stačí.
Díky
I ty předdefinované jdou kompletně překopat třeba na vznášedlo 
Kdo je bez miny, ať hodí kamenem.
milost píše:I ty předdefinované jdou kompletně překopat třeba na vznášedlo
ano to je pravda, jdou, ale když je překopu blbě ovlivní to všechny uložená letadla, které používají daný assignment
Myslel jsem nejdřív, že to bude fungovat tak, že založím svoje přiřazení a ono mi to nabídne jestli do něj nechci zkopírovat nějaké stávající. A až potom do svého kopat. Ale nastavit nové přiřazení je jednoduché, jen jsem dlouho nemusel do Eva šahat, tak jsem si odvykl