Zdravím páni modeláři a žádám o radu,jestli mi bude fungovat přijímač Hitec HFS-05MS s vysílačkou z Bellanky,Sehnal jsem si Mustanga P-51B od LM a než si budu moct pořídit novou vysílačku,tak chci využívat pravě tu z Bellanky.Do budoucna plánuji koupi Opticu 6 Sport,který by měl být brzo na trhu a za 3490kč se mi to zdá dobrá koupě.
ty podstatné prvky jsou které?Veškeré info co mám jsou z reklamy na zadní straně RC revue 8/2007 a tam ji porovnávaj právě s klasickou 6-kou a nezda se mi,že by tam něco podstatného chybělo.Můj původní úmysl byl,koupit nějakou bazarovku,např. Graupner MC-10/12,ale právě ta cena nového optika mě láká
Black píše:spíš mám strach o to,aby nebyl nějak hůř dílensky zpracován a nebo neměl horší dosah vysílačky vzhledem k menšímu napájecímu napětí
MPX mají taky jen 6tičlánek a menšího dosahu sem si nevšiml ,já donedávna lítal jen s laserem 4 a jediný co my chybělo byly paměti na modely,(jak se hromadily modely byl stale větší problém si pamatovat nastavení trimu.)Já si osobně myslím,že sport nebude špatný jako první počítačový radio navíc v ceně 5tikanálovýho flashe.
ale zas si staci doplatit len kusok a uz mas klasiku Optic 6 a ten je ovela lepsi co sa tyka programoveho vybavenia a taq ale vsetko zavisi na tebe ja som volil Optic 6 klasiku(asi po mesiaci az dvoch lietania so Sky Lady vysielackou) a nemozem si zatial stazovat plna spokojnost zatim
Sky Lady - Reborned Modra Balzoidna Bellanca 400
Cimmrman 4 (ASP 4ccm)
Music Buble - este vo vystavbe (na XM-2830-12)
+ Optic 6 Nejake to hadzadlo a gumacik
tak jsem si přece jen zamluvil Optika 6 Sport,mají ho dostat do konce týdne,tak doufám že to bude v pohodě.Rozhodné lepší než vysílačka z Bellanky A taky všem dík za rady a názory..
mám ho zamluvenej normálně v modelárně.V obchodech ho prej maj už vystavený,ale čeká se ještě až dodělaj český návody a to by mělo být do konce týdne.Info na rcm-Pelikan
Třeba mu chybí ty dva otočné ovladače na bodcích, má o jeden přepínač míň a nedají se volně přiřadit k přepínačům mixy. Také nemá kabel učitel žák. Má pouze JEDEN volný mix, což je málo.
jak jíž jsem psal,tak můj původní záměr by koupit nějakou bazarovku.Graupner MC-10/12 a tak to spíš porovnávám s touto alternativou .Takže si myslím,že to je lepší koupě.Přece jenom to už je asi starši generace vysílaček a lidi za ně chtěj taky 2-3000kč.No do konce týdne snad bude doma,tak jsem zvědavej.