Financování studentů modelářů??

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.

Jak získáváte modely a nebo spíše peníze na modely ??

Platím si je sám, z peněz za brigádu apod.
20
67%
Modely nebo peníze na ně zásadně dostávám
7
23%
Modely a všechno vybavení zásadně kradu v modelářských obchodech a na modelářských akcích
3
10%

Celkem hlasů: 30

Zpráva
Autor
8Dandee

Financování studentů modelářů??

#1 Příspěvek od 8Dandee »

Mam takovou otázečku, především pro modeláře studenty.....

Kdo vám financuje vaši modelářskou činnost?? A nebo pokud si ji platí ze svých, tak jestli vás to nějak finančně omezuje jinde......???
zelda

#2 Příspěvek od zelda »

krom toho nemam prachy skoro na nic, zivim motorku, modely a na nic jineho neni, chodim makat kazdy den po skole jinak bych nemel na nic, na vsechno si vydelavam, nikdo mi nic neda a nekradu :D
kren
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od kren »

me je 15 a kvuli RC letadlum sem byl cely 2 mesice na brigade a vstaval v 5 rano :? no a kupuji si taky veci na letadla za kapesnynebo co dostanu od babicky bo dedy. taky si nechavam k narozeninam a svatku jenom penize abych si za to moch kupit co chci .............no tak takhle ja to delam :D
kottel
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od kottel »

Mne je 14 a zatim to musim financovat z naspořenyho ale pristi rok pojedu do švícarska na brgadu(v čr asi nikdy na brigadu nepudu tak malo penez se fakt neviplati to ve svicarsku je to jinak ale clovjek potrebuje CH obcanstvi aby tam mohl jit makat(což ja mam))bracha byl ted 6 mnesicu na brigade pracoval 8h (taky v sobotu) a za 1h dostal 18 franku takze dost :wink:
Lordareon
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Lordareon »

Taq mne bude teraz 16 :) a mne nieco ciastocne rodicia prispeju (sem-tam sa nieco ujde, napr. oco kupil mne s bratom starter na motoraka apod.) ale vacsinu si platim sam z penazi, co mam z brigady a taq. ale tieto prazdniny som si dako nenasiel brigadu, ale som si uzival zivota :lol: ale sa oplatilo ;)
Sky Lady - Reborned :D
Modra Balzoidna Bellanca 400
Cimmrman 4 (ASP 4ccm)
Music Buble - este vo vystavbe :D (na XM-2830-12)
+ Optic 6 :lol:
Nejake to hadzadlo a gumacik
_George_
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od _George_ »

ja mam 15 :wink: . Rodicia ma tiez obcas podporia (nabijacka a pod.) . na ostatne veci sa snazim zarobit si ale niekedy sa tiez pritrafi vitana financna podpora od starkej :D Inac v zasade nekradnem teda aspon sa snazim :)
8Dandee

#7 Příspěvek od 8Dandee »

kren píše:me je 15 a kvuli RC letadlum sem byl cely 2 mesice na brigade a vstaval v 5 rano :? no a kupuji si taky veci na letadla za kapesnynebo co dostanu od babicky bo dedy. taky si nechavam k narozeninam a svatku jenom penize abych si za to moch kupit co chci .............no tak takhle ja to delam :D

jo, dárkový příspěvky jsou fajn.....
Eragon
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Eragon »

Já zatim žiju ze svátků, vánoc a narozenin, kdy dostanu peníze a za ně pak nakoupím co potřebuju. Příští rok ale pudu na nějakou brigádu.
Sky lady (mig 480 race) - visí na zdi
Easy fly (Dualsky XM3530) - visí na zdi
Extra 330 (BM 3130) - létá
PicooZ (malej) - čeká na novou zadní vrtulku
Osprey X - 28 G (Dualsky XM3530) - čeká na 3. zálet (a snad už úspěšný)
chrounak
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od chrounak »

Je mi 17. Já něco ušetřím z kapesného od babiček a dědečků. Na narozky a svátky si taky nechávám dávat peníze a když holt chci něco dražšího tak se musí jít makat. :)
blesk
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od blesk »

Eragon píše:Já zatim žiju ze svátků, vánoc a narozenin, kdy dostanu peníze a za ně pak nakoupím co potřebuju. Příští rok ale pudu na nějakou brigádu.

přesně tak :-)
Brabouk
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Brabouk »

Mě je 17 a pemíze dostávám od mamky, babičeky a dědy. Jinak o prázdninách chodím na brygády. Letos sem nemohl, protože sem byl na operaci s kolenem.(Holt fotbal je fotbal)
Henry
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Henry »

Eragon píše:Já zatim žiju ze svátků, vánoc a narozenin, kdy dostanu peníze a za ně pak nakoupím co potřebuju. Příští rok ale pudu na nějakou brigádu.

taky se to takhle dělám až na to že je mi 13 tan eště na brigádu nemůžu :cry: :cry: :cry: :cry:
8Dandee

#13 Příspěvek od 8Dandee »

Henry píše:

taky se to takhle dělám až na to že je mi 13 tan eště na brigádu nemůžu :cry: :cry: :cry: :cry:

Já myslel, že oficiálně může člověk na brigádu až od 15 a musi bejt na střední....ale to je holt oficíiálně :wink: :D :wink: :wink:
Henry
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Henry »

No to je pravda diť na ní nemůžu :cry:
blesk
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od blesk »

já se vám musím pochlubit,mně teď tatík překecal ať jedem na závody na kole (MTB) marathón dřív jsem trochu jezdil teď už né tak oc,no co tak v kategorii jsem Open byl třetí čekalo an mně tričko a obálečka s půl tisícem tak to mně potěšilo,zase mámna lipoly do haláka :-)

asi budu zase jezdit častěj :-D
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“