Financování studentů modelářů??
Financování studentů modelářů??
Mam takovou otázečku, především pro modeláře studenty.....
Kdo vám financuje vaši modelářskou činnost?? A nebo pokud si ji platí ze svých, tak jestli vás to nějak finančně omezuje jinde......???
Kdo vám financuje vaši modelářskou činnost?? A nebo pokud si ji platí ze svých, tak jestli vás to nějak finančně omezuje jinde......???
Mne je 14 a zatim to musim financovat z naspořenyho ale pristi rok pojedu do švícarska na brgadu(v čr asi nikdy na brigadu nepudu tak malo penez se fakt neviplati to ve svicarsku je to jinak ale clovjek potrebuje CH obcanstvi aby tam mohl jit makat(což ja mam))bracha byl ted 6 mnesicu na brigade pracoval 8h (taky v sobotu) a za 1h dostal 18 franku takze dost 
-
Lordareon
- Kontaktovat uživatele:
Taq mne bude teraz 16
a mne nieco ciastocne rodicia prispeju (sem-tam sa nieco ujde, napr. oco kupil mne s bratom starter na motoraka apod.) ale vacsinu si platim sam z penazi, co mam z brigady a taq. ale tieto prazdniny som si dako nenasiel brigadu, ale som si uzival zivota
ale sa oplatilo 
Sky Lady - Reborned
Modra Balzoidna Bellanca 400
Cimmrman 4 (ASP 4ccm)
Music Buble - este vo vystavbe
(na XM-2830-12)
+ Optic 6
Nejake to hadzadlo a gumacik
Modra Balzoidna Bellanca 400
Cimmrman 4 (ASP 4ccm)
Music Buble - este vo vystavbe
+ Optic 6
Nejake to hadzadlo a gumacik
kren píše:me je 15 a kvuli RC letadlum sem byl cely 2 mesice na brigade a vstaval v 5 ranono a kupuji si taky veci na letadla za kapesnynebo co dostanu od babicky bo dedy. taky si nechavam k narozeninam a svatku jenom penize abych si za to moch kupit co chci .............no tak takhle ja to delam
jo, dárkový příspěvky jsou fajn.....
- Eragon
- Kontaktovat uživatele:
Já zatim žiju ze svátků, vánoc a narozenin, kdy dostanu peníze a za ně pak nakoupím co potřebuju. Příští rok ale pudu na nějakou brigádu.
Sky lady (mig 480 race) - visí na zdi
Easy fly (Dualsky XM3530) - visí na zdi
Extra 330 (BM 3130) - létá
PicooZ (malej) - čeká na novou zadní vrtulku
Osprey X - 28 G (Dualsky XM3530) - čeká na 3. zálet (a snad už úspěšný)
Easy fly (Dualsky XM3530) - visí na zdi
Extra 330 (BM 3130) - létá
PicooZ (malej) - čeká na novou zadní vrtulku
Osprey X - 28 G (Dualsky XM3530) - čeká na 3. zálet (a snad už úspěšný)
Henry píše:Eragon píše:Já zatim žiju ze svátků, vánoc a narozenin, kdy dostanu peníze a za ně pak nakoupím co potřebuju. Příští rok ale pudu na nějakou brigádu.
taky se to takhle dělám až na to že je mi 13 tan eště na brigádu nemůžu![]()
![]()
![]()
Já myslel, že oficiálně může člověk na brigádu až od 15 a musi bejt na střední....ale to je holt oficíiálně