Helimaniacs Team Brno III
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Helimaniacs Team Brno III
Sakra našel jsem doma jen 3 poslední kelímky, pokud máte někdo doma nějaký kelímek na nealko vodu, tak vezměte, nebo si něco prostě vezměte. Birel se dá pít z flašky, ale nemusíme cucat kolu všichni z jedné petky 
Teď jsem dorazil domů a při pohledu na větrmoměrku
Předpokládám, že na DP už asi v tomto větru nikdo nebude.....
paveld píše:Teď jsem dorazil domů a při pohledu na větrmoměrku![]()
jj vsichni uz odjeli, ale ne kvuli vetru, sice foukalo ale litalo se uzasne
Logo 600 + spirit
error414 píše:paveld píše:Teď jsem dorazil domů a při pohledu na větrmoměrku![]()
jj vsichni uz odjeli, ale ne kvuli vetru, sice foukalo ale litalo se uzasne
jj vsichni uz odjeli, ale ne kvuli vetru.. , ale uz nebylo totiz co jest a pit
Samozrejme velke podekovani vsem co se podileli a predevsim Pekovi za vybornou kuchyni a organizaci. Bylo me lito, ze jsem musel odjet a nezvladl vetsi pridel masa... bylo toho tolik, ze to bylo nad moje moznosti a schopnosti 
MikSyn píše:http://www.youtube.com/watch?v=86-34hN8Glw
Děkuji!
Nebudeš tomu věřit, ale 2 roky mě nikdo nenatočil! Aspoň teďka vidím, jak lítám blbě, daleko a nekoukatelně. Musím hodně máknout, aby jste mě moc "neutekli"!
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
paveld píše::cry:![]()
Zase mi něco pěkného uteklo
![]()
![]()
Neuteklo ti nic, kromě masa
Já jsem to viděl tak, že se mu to naprosto vymklo kontrole a on to vždycky v poslední chvíli zachrání.
Pavle představ si, pořádnou osmičku nezalítl. To bylo buďto nějak svisle ocasem dolů nebo vrtulí dolů, no hrůza, ještě se má na nás co učit
Začalo období, kdy mohu dát 3 kousky cestou do práce - ve šroubárně začínáme v 7:00 a další kousky pak cestou domů.
Snad se naučím letos i nějaké to couvání atd....
paveld píše:Začalo období, kdy mohu dát 3 kousky cestou do práce - ve šroubárně začínáme v 7:00 a další kousky pak cestou domů.
Kéž jest toto období co nejdelší! Také teď "vybíjím" baterky cestou do práce a hlavně se snažím někam se trošku po zimní stagnaci posunout ... pyroflip je výzvou tohoto roku!
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
Hymbajs, žijete ?
Včera během letu jsem viděl ve 13:00 jedno bívé auto na DP - asi SSWT nebo MikSyn....
Dnes večer po šroubárně jdu za každou cenu
Včera během letu jsem viděl ve 13:00 jedno bívé auto na DP - asi SSWT nebo MikSyn....
Dnes večer po šroubárně jdu za každou cenu
Co říkají rosničky na vítr, uklidní se? Na špitále dnes větrný rukáv drží vodorovně už od dopoledne 
Tom
baui píše:Co říkají rosničky na vítr, uklidní se? Na špitále dnes větrný rukáv drží vodorovně už od dopoledne
Asi takhle. Já sleduju už týden www.medard-online.cz a co se fučáků týká tak to se většinou trefí, ale když předpovídali bezvětří, tak vždycky foukalo aspoň 3m/s. Jinak dnes od 16.00-18.00 mělo být bězvětří, a koukám tak tam je 5m/s. Tak že já na žádný předpovědi nevěřím, napřed by mě musel někdo přesvědčit o tom že nějaký model funguje, .... pro mě zatím funguje jenom ten z Tuřan, který hlásí jak momentálně fouká
Digis píše:baui píše:Co říkají rosničky na vítr, uklidní se? Na špitále dnes větrný rukáv drží vodorovně už od dopoledne
Asi takhle. Já sleduju už týden http://www.medard-online.cz a co se fučáků týká tak to se většinou trefí, ale když předpovídali bezvětří, tak vždycky foukalo aspoň 3m/s. Jinak dnes od 16.00-18.00 mělo být bězvětří, a koukám tak tam je 5m/s. Tak že já na žádný předpovědi nevěřím, napřed by mě musel někdo přesvědčit o tom že nějaký model funguje, .... pro mě zatím funguje jenom ten z Tuřan, který hlásí jak momentálně fouká
5m ka krasna hodnota hned bych lital az bych brecel.
Logo 600 + spirit