Otrokovické históóórky

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Zwobot
Kontaktovat uživatele:

Re: Otrokovické históóórky

#166 Příspěvek od Zwobot »

Tak hlavně lítat vysoko a v zatáčkách přibrzdit.
Nebój já se naučil lítat na 3D akrobatovi :D tak s tou bellancou to bude bonbónek.
Havárií se neboj to potká každého z nás.

Držím palce a pokračuj v históóórkách.
Jardátor

#167 Příspěvek od Jardátor »

Toš kurňa děkuju za povzbuzení,moc to potřebuju.Počasí sa nechce umůdřit,zálet sa odkládá,toš tu svoju rc agóniju eště trošku natáhnu.Toš třeba o víkendu sa zadaří.Jestli sa kurňa nenaučím létat,toš sa kurňa začnu učit chlastat.Je to lacinší a udělám dobrý skutek-podpořím místní putyku.A pití na rozdíl od létání odbůrává stres.
mior
Kontaktovat uživatele:

#168 Příspěvek od mior »

Hunger píše:A kam se ztratil podplukovník a plukovník?:D

a ešte brigádny generál... až potom je genmjr.
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
Jardátor

#169 Příspěvek od Jardátor »

Kurňa chlapi,začínám mět veliký problém,leze na mě jakási choroba,či co to je,nic na to nezabírá,dokonca ani náš moravský tekutý penicilín,a to už je moc špatné.Zkrátka začínám být asi rc závislák.Eště sem si kurňa pořádně nezalétal,a pořád na to musím myslet,furt brůzdám po internetu,hltám všecko o letadelch,čumím enem na videa o letadlech,nemožu sa na nic sůstředit,děcka odbývám,v práci lajdačím,místo abych pleskal moju po prdeli,toš kurňa hladím Bellancu po vrtuli,de to kurňa se mnů s kopca.Nevíte kurňa nekdo,čím se to dá vyléčit.Nemáte nekdo nejakého známého Chocholóška,ať mě z teho kurňa dostane?Uvítám každý rozumný nápad,který mi rychle pomože.
madbull

#170 Příspěvek od madbull »

tos to si ma spatne adrese,toto je forum zavislaku jako ty.napriklad u mne je to uz i tak,ze seru partaky v praci,protoze na konecnych brousim na volante kuprexit a pak je prachu plnej autobus.cestujici kaslou jak parlament na lidi a partak zere kuprexitovej prach celou sichtu. nejvetsi moji perlou bylo ldyz jsem na autobusovem nadrazi vytahl kastli na desetinoveho triala a zacala tam pod vodou broudit starej nastrik.kazdej na mne cumel jak na magora :-)
nerušit...bastlím :-)
Jardátor

#171 Příspěvek od Jardátor »

Eště bych měl kurňa chlapi pár dotazů.Jak zvládnu éra,určitě kurňa pujdu aji do tech vrťasů.A jak už sem psal na jiném vlákně,toš potřebuju helinu,co sa s ňů dá poséct tráva,protože už kurňa roste jak o závod,a potem bych eště chtěl helinu,co dlůho vydrží létat,zkrátka nejaký ten termický vrtulník.Toš mi kurňa poraďte,kde sa dajů takové mašinky kůpit nejlevnějc.
Jardátor

#172 Příspěvek od Jardátor »

Toš kurňa všecky vás kolegové a kamarádi moc zdravím.Od včerajšího večera sa už k vám možu směle přidat,protože kurňa kamoš mi zalítal nový éroplán,a já potem kurňa konečně lítal sám bez jediného pádu.Šak ste moseli kurňa všeci slyšet ten můj řev,jak sa mi dařilo a jak sem byl šťastné.Toš vám moc děkuju za vaše rady,bez nich by mi to tolik nešlo.A mám kurňa takový nápad.že by 18.4. měl byt vyhlášen státní svátek.
Jardátor

#173 Příspěvek od Jardátor »

Jardátor píše:Toš kurňa všecky vás kolegové a kamarádi moc zdravím.Od včerajšího večera sa už k vám možu směle přidat,protože kurňa kamoš mi zalítal nový éroplán,a já potem kurňa konečně lítal sám bez jediného pádu.Šak ste moseli kurňa všeci slyšet ten můj řev,jak sa mi dařilo a jak sem byl šťastné.Toš vám moc děkuju za vaše rady,bez nich by mi to tolik nešlo.A mám kurňa takový nápad.že by 18.4. měl byt vyhlášen státní svátek.

Ale toš teď mám kurňa problém veliký,že sa nemožu dočkat konca pracovní doby,abych si pořádně zalítal.Moja kurňa říkala,že sem vypadal šťastnější jak ty slípky v tech novéch větších klecách.
Zwobot
Kontaktovat uživatele:

#174 Příspěvek od Zwobot »

Řešení následující avšak jde o to co děláš za džob.
- Nějaká kancelář která je trochu větší snese nějaký ten vrťas (taky to lítá a to někdy stačí)
- Vyrábět v práci díly na modely :D

a nebo to holt vydržíš a jdeš si zalítat po pracovní době, mám ověřený že z toho máš lepší pocit když si jdeš za odměnu zalítat.
Jardátor

#175 Příspěvek od Jardátor »

Kurňa chlapi,potřebuju odbornů radu.Moja zase vymyslela takovů chujovinu,že za barákem,kde mám kurňa přistávací dráhu,uděláme malé zahradní jezírko.Toš já sem samozřejmě nesůhlasil,navíc na taková nesmysly nemám čas,protože sa konečně otepluje,toš sa kurňa mosím učit lítat,a v tem horku mosím dodržovat pitný režim,a chodit pravidelně do putyky.No ale zase mě kurňa doběhla,vzala si dovolenů,celý den kurňa kopala jak stachanovec,a jezírko je kurňa vykopané.Chce to napustit vodů,nasadit tam jakůsi vodní trávu a jakési ty chuj kapry.Toš včil kurňa k věci.Zasypávat to nebudu,nechce sa mi,a je málo času.Toš bych potřeboval nejaký návod,jak kurňa urobit před jezírkem skokanský můstek pro moje éroplány.Potřebuju poradit,jaký udělat nájezdový úhel,ať kurňa éro nezakopne,a néni z něho ponorka.Nebo máte lepší nápad,objet to kurňa nepůde,dráha je úzká.
Zwobot
Kontaktovat uživatele:

#176 Příspěvek od Zwobot »

Něco na plovácích? :D

A nebo Obrázek si vem inspiraci tady od rusů :)
Jardátor

#177 Příspěvek od Jardátor »

Zwobot píše:Něco na plovácích? :D

A nebo Obrázek si vem inspiraci tady od rusů :)

Toš to je kurňa konečně dobrý nápad.Letadlovů loď si kůpím.Enom kurňa nevím,jestli to rozchodí moja,jak zaparkuje na tých leknínoch,toš kurňa chcípnů.
Hunger

#178 Příspěvek od Hunger »

Obrázek- To by řešilo ty lekníny, ale musela by se tam udělat přistávací plocha :D.
"Šmirgl to jistí!"
Jardátor

#179 Příspěvek od Jardátor »

Hunger píše:Obrázek- To by řešilo ty lekníny, ale musela by se tam udělat přistávací plocha :D.

Toš kurňa taky dobrý nápad,ale asi by to tu trávu aji s rybama odfůklo.A nedovedu si představit moju,jak kurňa udržuje kurs ve vznášedle nad jezírkem.A je to kurňa drahé řešení.
Jardátor

#180 Příspěvek od Jardátor »

Kurňa chlapi,mám tento víkend problém veliký.Už umím trošku létat,nažhavený su jak poslanci na prácu,ale u nás dujů kurňa tak veliké větry,že aji náš ratlík musí táhat závaží.Toš sem sa ráno ptal mojí,jak sa dajů krotit větry.Toš enom cosi zavrčala,ať si do všeho nedávám cibulu.Co chcete po babě,lítání ju nebere.Toš jak to řešíte ostatní s tema větrama?
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“