Potřeboval bych od vás radu. S kamarádama jsme se dali na stavbu plavidla na rybník (na jednu soutěž). Plavidlo je udělané z plastových palet pospojovaných deskama a dole jso 4 traktorové duše. A teď jsme se dostali do chvíle, kdy přemýšlíme jak se to bude pohánět. Pádla nejsou moc orginální a k pohánění tří lidí taky ne moc rychlé. A proto že si učitelka, ikdyž ví že jsem zdatný kutil,myslí že jim vv tom moc nepomůžu tak bych ji chtěl ukázat taky že se mílí (důvody jsou). tak si myslím že by to chtělo něco motorového (nebo tak nějak). Jsou tam 4 traktorové duše jedna na vodě unese aspoň 2 lidi, takže s váhou problém nebude. Ale pořád nevím co bych tam dal za ten pohon. Napadlo mě že třeba motor z pionýra, ale jak tam přidělat lodní šroub? s údržbou motorů mám zkušenosti
Co by jste mi poradili? v orginálních motorech pro lodě je tam takový ten startér jak na motorovou pilu, tak mě zas napadlo tam dat motor z motorovky, ale furt jsme nedomysleli jak udělat nějaký převod nebo hřídel na lodní šroub nebo něco podobného. Ozubené kola jak v orginálu , to nemám takže něco jiného.
Koho by něco napadlo tak sem něco napište i když to bude třeba hloupost, ale alespoň inspiraci.
Dík moc za rady a omlouvám se za opakované slova a překlepy ve článku psal jsem v rychlosti a neměl čas na kontrolu.