Helimaniacs Team Brno III
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Helimaniacs Team Brno III
Jsem byl dneska 3 hodky na letisti sam..ale nestezuju si, i tak jsem si pekne zalital!
Dneska nic .....bo neni cas p... 
Jenže aktuálně fouká 6-7 metrů - balím to a nejdu 
A já jdu zítra do ZOO.
. To mi dělaj doma schválně , zvlášť když zítra bude luxus 
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
prtka píše:A já jdu zítra do ZOO.. To mi dělaj doma schválně , zvlášť když zítra bude luxus
To ja jdu zitra do prace. To mi zase dela sef naschval. A to ma zitra muj syn narozeniny.
Jsem, ale v klidu. Moje babicka rikala, ze na kazdeho dojde. Bozi mlyny melou sice pomalu, ale jiste
Také ve šroubárně - DP až večer v 19:06 
Chysta se nekdo z Vas na letiste? Dneska bude krasne. 
TO SI PIS !!!

prtka píše:A já jdu zítra do ZOO.. To mi dělaj doma schválně , zvlášť když zítra bude luxus
Vezmi si s sebou Huga 250
Zvykej si, ještě tak 12 let a pak už s tebou nebude chtít dítě chodit, ale do puberty si udělej rezervace do kalendáře hodně dopředu.
Ale když splníš spoje povinosti tak ti třeba dovolí na hodinu si večer odskočit. Jo kamaráde uvědom si, že se blíží léto to nebude jako v zimě
Jojo, to se nám to machruje, když už děti odrostly 
paveld píše:Jojo, to se nám to machruje, když už děti odrostly