Ahoj. Neměl by někdo tip kde sehnat ledničkový kompresor? Zkoušel jsem zberný dvůr a tam mi řekli že lednice posílají někam na recyklaci a musí být kompletní. Pak jsem ještě zkoušel opraváře a ten mě nabídl pouze nový za cca 2000,-
obcas to nekdo doveze i do klasicke sberny, tak mozna tam. da se i na inzerat "za odvoz". problem muze nastat v tom, ze chaldnicka se vyhazuje predevsim z duvodu zavady a vadny kompresor byva prave dost castou pricinou. ale nevzdavej to! mnoho jich jde do kopru na neopravitelny unik chladiva a tam kompresoru nic byt nemusi...
Ja by som Ti aj jeden daroval (mám dva funkčné), len bývaš trocha "od ruky" alebo že by si mal cestu (alebo niekto iný) na "ďaleký východ" - tak za návštevu a odvoz.
mb píše:Ja by som Ti aj jeden daroval (mám dva funkčné), len bývaš trocha "od ruky" alebo že by si mal cestu (alebo niekto iný) na "ďaleký východ" - tak za návštevu a odvoz.
Díky za ochotu. Kdybych měl náhodou cestu kolem tak bych se ozval.
Mike Lee píše:Nevzdávej sběrný dvůr.. Sice dát nesmí, ale dá se to "dohodnout".
Mám známého v elektru od kterého jsem měl kompresorek.Říkal že ty staré ledničky od lidí vybírají a pak je vozí do sběru. Já si to tam přímo demontoval.Tak jestli někoho znáš,možná bys mohl mít štěstí.
paplik píše:chtěl bys to na stříkací pistooli? na foukání je skoro nepoužitelný foukali jsme s tím traktorovou duší 15 minut
Bezne s komperorem ze stare Calex mimo jine foukam i pneu auta a jde to naprosto v pohode .. Spise bych videl problem s pistoli, muselo by to mit velkou expanz. nadobu.
S komresorem z blíže nespecifikované ledničky jsem toho již nastříkal dost a dost včetně třeba několika interiérových dveří. Ne stříkací pistolí, ale jakousi "lepší fixírkou" dimenzovanou na přímou dodávku vzduchu kompresorem, bez vzdušníku.