Srovnání EPP
Srovnání EPP
Mám problém lehce zlomený a stačený trup z EPP jak to nejlépe srovnat asi zahřát horkovžduškou ne? Tu tady, ale bohužel nemám stačila by horká voda?
"Šmirgl to jistí!"
Re: Srovnání EPP
Horká voda je vhodnější.
Vyndej z toho všechno kam by to mohlo natéct (serva, motor, regl...)
Napřed tu vodu, potom až to poslepuj. Chce to dost horkou, hned jak to odstaví varná konvice. Polévej to a rukama to vytvaruj do původních tvarů.
Někdy se zvýrazní na povrchu struktura kuliček, u materiálů Multiplexu to nedělá s povrchem skoro nic.
Vyndej z toho všechno kam by to mohlo natéct (serva, motor, regl...)
Napřed tu vodu, potom až to poslepuj. Chce to dost horkou, hned jak to odstaví varná konvice. Polévej to a rukama to vytvaruj do původních tvarů.
Někdy se zvýrazní na povrchu struktura kuliček, u materiálů Multiplexu to nedělá s povrchem skoro nic.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
- ariane
- Kontaktovat uživatele:
Zkus žehličku přes mokrý hadr:-)
- MarthiR
asi 3 dny zpátky se to tu řešilo , zkuste dát hledat
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Nedavno som opravoval Sky Climbera. Na letisku to vyzeralo ako totalka
Teraz je to urobene tak, ze kto nevie, ze to bolo rozbite mozno si to ani nevsimne. Skusal som fen na vlasy: nefungovalo to, iba sa nicil povrch. Skusal som namacat do vriacej vody - vtedy to islo, ale nebolo to idealne, nakoniec najviac fungovalo polievanie vriacou vodou priamo z rychlovarky a nasledne narovnavanie. Polieval som to stale z tej strany kde to bolo stlacene. Po narovnani som povrch vyhladzoval lyzickou. Vysledok je vidiet na http://www.rcalbum.com/index.php?action=dtl&amode=&id=7047. Odtrhnutu smerovku a natrhnute kridielka v pante som lepil contactceys-om, vysledok je uplne super.
Martine dal jsem hledat a nenašlo to nic kromě srovnání 2 letadel jsem v polních podmínkách kde mám net jen na telefonu. Díky všem teď to jdu rovnat vroucí vodou snad to dobře dopadne je to ohnuté všude:D
"Šmirgl to jistí!"
Hunger píše:Martine dal jsem hledat a nenašlo to nic kromě srovnání 2 letadel jsem v polních podmínkách kde mám net jen na telefonu. Díky všem teď to jdu rovnat vroucí vodou snad to dobře dopadne je to ohnuté všude:D
Daj vediet prosim ako to dopadlo. Ja ked som videl, ako to funguje, mal som vypulene oci od prekvapenia a skakal som od radosti
No ještě to nemá zcela původní tvary, ale dá se to. Teď to slepim a pak doladim detaily, ale ty největší vypoukliny to srovnalo.
"Šmirgl to jistí!"
Vyrovnání EPP
Ahoj lidi.
Potřebuji poradit.
Jak vyrovnat zkroucené křídlo z deskového EPP.
Postačí vložení křídla mezi dvě rovné desky a zatížit ?
Případně nějaký fígl.
Předem děkuji za rady
Potřebuji poradit.
Jak vyrovnat zkroucené křídlo z deskového EPP.
Postačí vložení křídla mezi dvě rovné desky a zatížit ?
Případně nějaký fígl.
Předem děkuji za rady
Re: Vyrovnání EPP
polit horkou vodou a zatizit a nechat vyschnout ? Jen takovy napad. Obcas horka voda pomuze srovnat EPP.
Máš to vyzkoušené?
Děkuji za typ
Děkuji za typ
- MarthiR
ANo je, dej hledat a určitě zde najdeš vlákna kde se to řešilo a že jich tu je
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Super, díky