No řeknu to takhle: Je mi 14. Od 11 let jsem se šťoural v lodích, v autech a jiných kravinek se 4 koly, a pak sem je i začal skládat. Letal jsem s nějakými vrtulníky měl jsem maly vrtulnik do mistností potom jsem měl velký ale ne akrobatický, poslední rok jsem se začal zajímat o letadla měl jsem jen jedno ale potom mi ho známí rozsed

, pak sem létal s několika letadli (včetně Zoom 4U) u známého, ale nikdy jsem se nezajímal o to jak je to vlastne uvnitř letadla, pak mi ukázal už zminěný zoom 4u a ten se mi tak zalíbyl že jsem si ho chtěl taky sestrojit, ale o elektronice která je potřebná jsem neměl ani páru ( myslím tím jak se to jmenuje ). Zatím to jen plánuji všechni díli už mam vyhlédlé ale nezačnu skládat dokať o tom nebudu vědět víc (proto se vyptávam) takže tak.

. Jo a jak si se ptal s čím létám tak momentalně s ničim proto si chci sestrojit tento model. Jo a že "nemám paru o zakladni veci" ja o elektronice vím jen od vidění jak sem štoural do ruzných modelu aut, atd..., vím jak to má fungovat ale nevím pojmenování, protože jsem nikdy nic neobědnával a nehledal a ruzný udělátka sem skládal z částí které jsem vymontoval z těch rpzbitých

tak o mě víš všechno