OPR píše:Jako, že by Ti přijímač, Optima 6, bránil v akrobacii? Néé neboj to nebude.
To co Ti bude bránit v akrobacii jsou jen ruce a hlava. Neboj, nic víc.
Ruce to jo...
OPR píše:Jako, že by Ti přijímač, Optima 6, bránil v akrobacii? Néé neboj to nebude.
To co Ti bude bránit v akrobacii jsou jen ruce a hlava. Neboj, nic víc.
pkotatko píše:elik2222 píše:Diky vsem za rady a namety.Moc se mi dily z duralu od Alginu.,treba antirotacni dil atd.a potom modre metalove dily hlavniho rotoru a jinych doplnku.,co myslite.?
Pozor na to. Trex 450Pro nema a nikdy nemel modre eloxovane dily. Vzdy jen cerne. Modre dily byly na starsich verzich SE a ne vsechny jsou zamenne.
awe píše:Ahoj daj nejaku fotku, kde si napratal Optimu 7. Alebo si tam mas Optimu 6, ked si ju spominal?
elik2222 píše:Diky vsem za rady a namety.Moc se mi dily z duralu od Alginu.,treba antirotacni dil atd.a potom modre metalove dily hlavniho rotoru a jinych doplnku.,co myslite.?
koulinek píše:elik2222 píše:Diky vsem za rady a namety.Moc se mi dily z duralu od Alginu.,treba antirotacni dil atd.a potom modre metalove dily hlavniho rotoru a jinych doplnku.,co myslite.?
Kdyby si chtěl tunit tak tohle mam navíc: http://www.hk-parts.com/trex-450-pro-pa ... acket.html Díly ALZRC považuju za velmi ucházející kvality, plně srovnatelné s Tarot.
elik2222 píše:Diky.Škoda tohle už mámA jiné?
koulinek píše:elik2222 píše:Diky.Škoda tohle už mámA jiné?
Jiné mam na helině, tohle vim že je bezpečně navíc, no prohrabu ještě doma krabici s dílama jestli by se něco navíc nenašlo.
Kenny McCormick píše:dobry tuning je smykatko.
Mam z ebay-u, nedavno sa tu o tom pisalo, a ak chces super smykatko tak od microheli, maju napr. na fast-lad.uk
Inak asi netreba nic. Vlastne - ani nieje co.
Jedine ze chces byt IN, tak DFC hlavu od Alignu![]()
awe píše:Tak som pozrel fotky a musim povedat,ze tvoja instalacia sa mi viac paci ako ta mojaAsi sa budem inspirovat tvojou.
Ja uvazujem nad kupou mensieho prijmaca, pretoze O7 je prilis velka na PROcko. S mensim prijmacom som mal predtym vsetko pekne v tele heliny a nic nebolo vidiet, ziadne dratiky.