Drondys píše:Létat může prakticky cokoli. Záleží jaký model si kdo postaví viz třeba létající model sekačky na trávu
No ale k téme - http://www.youtube.com/watch?v=8Dzjuxy_ ... ture=share
Drondys píše:Létat může prakticky cokoli. Záleží jaký model si kdo postaví viz třeba létající model sekačky na trávu
Troll píše:Jenom tak pro informaci, vrtulník je taky jenom letadlo. Letadlo s rotujícím křídlem. To, co si obecně lidi představují pod názvem letadlo -( něco s křídlama co se nehýbou ) - je letoun.
Mikelo píše:Myslím, že uvažovat o případném plnění při nehodě jinde, než na ploše k létání modelů určené, je bláhovost. Jinak řečeno, pokud nelítám na oficiálním modelářském letišti, nevytlačím z jakékoli pojišťovny ani ň.
Ta odpověď, citovaná výše, je jen obecná a pouze odráží snahu získat dalšího plátce pojistné smlouvy, ze které se pojišťovna při pojistné události snadno vyváže. Odvolá se na něco jako překročenou míru očekávatelného rizika při létání nad veřejnou komunikací, o kterém pojištěnec musel předem věděl a která již nebyla předmětem smlouvy, neboť parkoviště není obecně určeno k provozu leteckých modelů . Na smlouvě se pak najde nějaká obecná formulace písmem velikosti 3, která se takto dá vyložit a finito.
Na druhé straně se nelze žádné pojišťovně divit, když dá pracky pryč od případu typu Trex 600 lítanej 3D ve veřejném parku posekal po výpadku serva dítě.
Rexsters píše:Pán za mnou dolezl na plochu, těsně za mne když jsem lítal, a bez pardónu na mne zahulákal....
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Na mně jiný pán ,(tam kde On neměl vůbec co cělat,oplocený areál o velikosti fotbal.hřiště) začal za mnou mumlat vožralý kecy,když jsem však potřeboval se svým sedmikilem na zem,poprosil ho ať si to psa zavolá..A On spustil...čečéééé on nebo ona (už nevím,ale pes o velik.voříška) ti to nezničí.
Tak jsem naposledy do prostoru vzkázal,ale Já toho psa nejspíš zabiju...A On do mně začal zezadu strkat,tahat mě za rameno,a co teď?Na páčkách vrťas za 60tis.za sebou trotla....tak jsem to posadil,okamžitě vypnul...ale pejsek se fofrem běžel s kamarádit,prásk...a pejsek mněl vnitřnosti všude,jen ne v bříšku.
A ten zamnou,ani jsem neměl chuť ho zmlátit,psa mi bylo líto mnohem víc!!
Pajavlk píše:Rexsters píše:Pán za mnou dolezl na plochu, těsně za mne když jsem lítal, a bez pardónu na mne zahulákal....
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Na mně jiný pán ,(tam kde On neměl vůbec co cělat,oplocený areál o velikosti fotbal.hřiště) začal za mnou mumlat vožralý kecy,když jsem však potřeboval se svým sedmikilem na zem,poprosil ho ať si to psa zavolá..A On spustil...čečéééé on nebo ona (už nevím,ale pes o velik.voříška) ti to nezničí.
Tak jsem naposledy do prostoru vzkázal,ale Já toho psa nejspíš zabiju...A On do mně začal zezadu strkat,tahat mě za rameno,a co teď?Na páčkách vrťas za 60tis.za sebou trotla....tak jsem to posadil,okamžitě vypnul...ale pejsek se fofrem běžel s kamarádit,prásk...a pejsek mněl vnitřnosti všude,jen ne v bříšku.
A ten zamnou,ani jsem neměl chuť ho zmlátit,psa mi bylo líto mnohem víc!!
tyjo a co ten trotl ? se divím, že na tebe nevytáhnul nůž nebo něco když jsi mu vyvrhnul pejska
pkotatko píše:To je docela sila.