Bf 109 G od FSK

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Zpráva
Autor
Tomasino

Re: Bf 109 G od FSK

#76 Příspěvek od Tomasino »

Poslys i tak musim rict, ze Tvoje rady ohledne vystuze a aplikace laku na parkety byly v moji stavbe ty nejzasadnejsi. Bez nich by bylo ero taky na vrakovisti, zatimco takhle uz je zase ve vzduchu.

Neposlal bys mi nejake fotky toho postupu penovani?

Nebo je hod sem :?:
googie
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od googie »

Ahoj,

tu je téma o PUR pene, ktorú som dávnejšie založil.

viewtopic.php?f=18&t=27124&hilit=montazna+pena

Bohužiaľ aj nízkoexpanzná pena sa nedá v spreji regulovať. Potreboval by si nejaký ventil. Strekneš a hneď máš toho kopu. Čo sa týka výstuh a PUR laku, aj tak som to rozjebal na kúsky. Už mám pochybnosť kúpiť FSK model, ikeď ma silno traslia peňaženka pri FSK Mosquito. Písal som do FSK, že chcem model rozložený, ujo zo Sales mi napísal, že tak modely nedodávajú, tým som skončil s FSK ako s firmou. BTW, kúpil som staršiu stavebnicu FSK A-7 ešte z čias, keď predávali holé biele depron výlisky. Je to boj to postaviť, oni majú problém s presnosťou. Si písal sám o nelícovaní dielov. Sorry, za 3000 by mala byť stavebnica OK.
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
Tomasino

#78 Příspěvek od Tomasino »

Oni změnili kvůli západnímu trhu filosofii. Přestali dodávat samostatné výlisky, ale začali s novou generací letadel, kdy jenom přišroubuješ křídlo, uděláš pár úprav a do dvaceti minut letíš. Víc je o tom tady:

http://www.facebook.com/pages/FlyingStyroKit/247039742030092

Je nabíledni, že pak asi nasane čas výprodeje skladu, doporučuju sledovat.
Mě osobně to mrzí. Kvůli pár amíkům, kteří si neumí ani sami zašroubovat žárovku, ale jsou tržně nejsilnější skupinou už nebudu moct ladit stavbu podle vlastního uvážení :cry:.

Ono by to asi bylo pro firmu nákladný, ale doporučoval bych aspoň dodávat RTF, kde by byla druhá generace a ARF, kde by byla první.
Co se týče rozbitnosti, já s tím po aplikaci Tvých rad nemám problém. Model mi křupnul pouze tam, kde výztuhy nebyly a co se i přes Polyurex ohnulo, vytvaruju zpátky horkým vzduchem.
Přece jenom nejsem typ pilota, co to v plný rychlosti naboří do stromu nebo země :lol:
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“