Koukám že poslední příspěvek tu byl více jak před rokem

Po roce jsem zase oživil FPV sestavu, nainstalil jsem ji na jednoduché éro (LAZY Bee) a zjistil jsem, že to co z OSD leze do obrazu je ve spodní části roztřesené, v závislosti na otáčkách motoru, čím větší výkon tím horší. Už před tím rokem kdy jsem s tím naposledy létal jsem se hodně trápil s rozmístěním komponent a stejně se spodní část obrazu OSD cukala.
Já už na tímhle čínským OSD lámu hůl, ke kompu to připojit nejde, klepe se to jak ratlik

Zkoušel jsem feritové kroužky na všechny kabely, ale žádný účinek.
Navíc jsem zjistil, že zřejmě tohle OSD má na svědomí "nevysvětlitelné" havárie. Scénář vždy stejný, najednou se kousne řízení letadla a to se řítí k zemi (kormidla v poslední poloze). Když jsem létal bez OSD tak se to nedělo. Bohužel doma tohle chování nedokážu nasimulovat, zkoušel jsem pokles napětí pohonné baterie (ze které je napájeno i OSD a FPV systém v modelu), ale nic se neprojevilo. Každopádně to zakousnutí řízení se stalo několikrát (35MHz)
No, vzhledem k tomu jak létám tak OSD vyhodím a budu létat bez něj

Pokud by někdo měl nápad nebo podněty čím by to zarušení OSD obrazu mohlo být sem s tím (jinak vlastní obraz je v pohodě, chvěje se jen to bílé zobrazení s telemetrií).